Allaha havale ettim.hanfendi ev sahibinize beddua ettiniz haddiniz olayarak, gelinini küçümsediniz. sizce burada tek üslup sorunu olan ben miyim?
Ev sahibinize beddua ediyor, gelinine haspam diyorsunuz. Bunlar hos mu? Ev sahibiniz size "sifir arac alip deposunu doldurabilecek kadar kazaniyorsunuz bana 9bin kira vereceksin" dese sana ne benim malımdan diye ortaligi ayaga kaldirirsiniz. Adam evin sahibi, ister atar ister satar, soylemediginiz sey kalmadi. Beraber mi aldiniz?2-3 milyon yatırım nerde yapıyorum. Kimseye mağdur rolü oynamadım.
Bir anda bu kadar kira zamı kimin olsa canını sıkar ki canım sıkıldı sizlerle paylaştım.
Sanırım senin canın benimkinden daha sıkkın ki durup durup bana sarıyorsun.
KİBARİYENİN ANNESİ ismini neden kullanıyorsun peki sen insan küçümsemiyor musun pekihanfendi ev sahibinize beddua ettiniz haddiniz olmayarak, gelinini küçümsediniz. sizce burada tek üslup sorunu olan ben miyim?
Iyide çevrenizdeki evler 7-8-9 bin hatta 10 bine kadar var kira demişsiniz bir mesajınızda, öderken sizin ödediğiniz kira epey makulken şimdi beddua etmenizin adi nedir? Hakarette etmişsiniz ayrica.He şimdi de NANKÖR olduk oldum. insaf ya insaf
siz küçümsediniz hanfendi ev sahibinin gelinine "haspam" dediniz. ben sizi küçümsemedim lütfen yazdıklarımı dikkatli okuyun. ben de sizi allaha havale ettim kolaydı böyle beddua etmek.Allaha havale ettim.
sevgili kibariyenin annesi lakablı arkadaş sen kimi küçümsüyorsun acaba
Hem merkezi yerde olsun, hem yeni bina olsun, hem 110 metrekare olsun diyip, 5 yıldan sonra emsal ev kirası isteyen evsahibini beddua etmek de ne bileyim....Madem 9000 kira çok geliyor daha kötü muhitlerde daha ucuz kıralı evlere bakın , veya yine merkezi olmayan yerlerde küçük ev fiyatlarına bakın... Sıfır araba alabildiğinize göre durumunuz iyi anladığım kadarıyla....Sonuçta evsahibi haklı , o da kendi yatırımının bedelini istiyor.Öyle düşünüyoruz da ortalama bir ev 1500M dan başlıyor.
hanımefendi siz iyi misiniz psikolojik kıvamınız yerinde mi?KİBARİYENİN ANNESİ ismini neden kullanıyorsun peki sen insan küçümsemiyor musun peki
siz küçümsediniz hanfendi ev sahibinin gelinine "haspam" dediniz. ben sizi küçümsemedim lütfen yazdıklarımı dikkatli okuyun. ben de sizi allaha havale ettim kolaydı böyle beddua etmek.
hanımefendi siz kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz, gerçekten ciddi misiniz yazdıklarınızda? allah ev sahibinize kolaylık versin.Sana gülüyorum sadece
Böyle insanlarla dalga geçecek şekilde gülen. Ölümüş biriyle dalga geçebiliyorsun üzüldümhanımefendi siz iyi misiniz psikolojik kıvamınız yerinde mi?
kibariyenin annesini severim beni zor zamanlarımda güldüren bir videonun başrolü kendisi.
Bankalar kredi vermiyor ve verse de maalesef 20 30 bin gibi taksitler ödeniyor artık ev kredisi için.Ev sahibi kısmen haklı ama 9.000 kira verene kadar kredi çekip ev almanızı öneririm. Güç bela da olsa ödersiniz. Çünkü 9.000 tl kira vermek parayı çöpe atmak gibi geliyor bana.
hanımefendi konuyu saptırmak istemiyorum ama gerçekten ben kimle dalga geçtim lütfen bunu yazar mısınız?Böyle insanlarla dalga geçecek şekilde gülen. Ölümüş biriyle dalga geçebiliyorsun üzüldüm
Ödeyemezler ki krediler 25 binden aşağı değil şu an. 9 bin nere 25 bin nere. Faizler çok yüksek.Ev sahibi kısmen haklı ama 9.000 kira verene kadar kredi çekip ev almanızı öneririm. Güç bela da olsa ödersiniz. Çünkü 9.000 tl kira vermek parayı çöpe atmak gibi geliyor bana.
Yoo konu sahibi 10 bin eder diyor adam 500 lira az bile söylemiş. 10 bin eder ama ben 5 vereyim diyor.5 yıl dolduğuna göre emsal kira isteme hakkı var. Eski kira değişecek . Ama 9.500 çok . Yine de çok düşük bişey beklemeyin diğer evlere bakacak olursak yüksek bişey çıkacak maalesef .
Kirayı ona göre artırsın . Çevre evlere göre .
Kendi malı olunca çok söylemiş . Çevrede de gaza getirenler vardır . Sizin ev şu kadar eder diye . Çok söylemişler .
4 ay önce üst katımızdaki 1+1 45metrekarelik daire 7500 tl ye tutuldu. Devir çok kötü maalesef.Çok güzel söyledin KİTAPSIZLIK.
İstanbul da 110 metrekare ev maksimum semtine göre 5000 tl den fazla olmamalı bence.
Gerçekten hak yiyorlar.
Kitapsız da dedi insanlara, büyük harflerle hem de...Ev sahibinize beddua ediyor, gelinine haspam diyorsunuz. Bunlar hos mu? Ev sahibiniz size "sifir arac alip deposunu doldurabilecek kadar kazaniyorsunuz bana 9bin kira vereceksin" dese sana ne benim malımdan diye ortaligi ayaga kaldirirsiniz. Adam evin sahibi, ister atar ister satar, soylemediginiz sey kalmadi. Beraber mi aldiniz?
Bakın bunu bilmiyordum . Cevabın Sonuna sonradan ekledim aslında ev sahibinin yasal haklarını çiğnemeyin diye. İki tarafında hakları var. Kiracı da ev sahibi de birbirlerinin hakkını çiğnemesin . Eğer emsal evler o kadarsa bence adamın yükseltmeye hakkı var.Yoo konu sahibi 10 bin eder diyor adam 500 lira az bile söylemiş. 10 bin eder ama ben 5 vereyim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?