Ev sahibi sorunu. Allah ev sahibimizi bildiği gibi yapsın.

Yani herkes herseyi kabul ettiginden zaten bu durumlardayiz. Allah herkesin yardimcisi olsun ne diyelim.
Herkes herşeyi kabul etmiyor işte...Misal konu sahibi, araba fiyatları 2 sene öncesine nazaran 5-10 kat artmasina rağmen fiyatı kabul edip sıfır araba almış , 5-10 kat artan zeytinyağının , tuvalet kağıdının fiyatını kabul edip, kasada gıkını çikarmadan ödüyor, arabasının deposunu 10 kat zam gelmiş mazotla gık demeden dolduruyor, ama iş kiraya gelince haksız yasal düzenlemelerden yüz bulduğu için, hakaret beddua ne varsa evsahibine yağdiriyor....İstiyor ki kendi sıfır arabaya binsin, güzel muhitte , güzel evde sonsuza kadar emsal evlerden kat kat ucuza otursun , evsahibi başının çaresine baksin....Bu normal mi sence?

Son düzenleme:
Arayı bulmayı çalışın diyorum.6 bin teklif edin mesela ya da en son 7 bin . Satarsa da benim bildiğim önce kiraciya teklif ediliyor almak ister mi diye ...

Ne güzel bir alem burası ağzı olan düşünmeden insanları yargılayıp ağzına geleni söylüyor.

Örnek bak ssenin cümlen:
Konu sahibi hem arabam dursun hem evim olsun ya da dusuk kira vereyim istedigi icin o ornegi verdim, oyle bir dunya yok.

yok en haklı soru sahibi. herkese de beddua etmekle haklı. en çok o az ödeyecek en çok o gelinleri küçümseyecek ve en çok sıfır arabaya o binecek.

ev sahibi enayi çünkü kim ki o

Senin canın baya baya sıkkın bu kacıncı bana sarman işin gücün yok mu
yok valla şu an.

sarmıyorum hanfendi. gerçekler acıtıyor değil mi? bir an gaza geldim gaflete düştüm düşünüce siz de yazdıkça haklısınız diyemiyorsunuz halen daha hakaret etmeye devam ediyorsunuz.

şu an şu cümleniz hakaret içeriyor farkındasınız değil mi?

allah ev sahibinize kolaylık versin

yok en haklı soru sahibi. herkese de beddua etmekle haklı. en çok o az ödeyecek en çok o gelinleri küçümseyecek ve en çok sıfır arabaya o binecek.

ev sahibi enayi çünkü kim ki o
BAK CANIM SENIN SORUNU BULDUM BENCE İZLE SENİ ANLATIYOR.
Zaten kullanıcı adın az çok nasıl bir kafada olduğunu belli ediyor.

KİBARİYENİN ANNESİ Kibariyenin Annesi

SANA KAHKAHAYLA GÜLÜYORUM.

Sizin cümlelerinizi kullaniyorum. Arabayi satarsam ne yapacagim, evler pahali, kira 5bin olsun dediniz.

Siz hakli olsaydiniz ev sahibini yerin dibine sokardik, merak etmeyin. Ev sahibinin haksiz oldugu bircpk konu acildi, konu sahiplerine hukuki süreçler anlatildi, destek verildi. Sizin elle tutulur yaniniz yok.

Adam su zamana kadar vicdanli davranmis, yasal orandan daha fazla zam istememis(2250ye oturmaniz bunun kaniti). Simdi hakkini isteyince demediginiz kalmadi. Adam mal sahibi, siz degilsiniz, siz gecici kullanicisiniz, soz hakkiniz yok, beraber almadiniz, odemelerine yardim etmendiniz, adamin kendi mali, isterse evini bos tutar, sizi ilgilendirmez. Ev sahibi olmak istiyorsaniz konfor alaninizdan feragat edeceksiniz

Beş seneden sonra yapar. Kiracı kirayı veremezse de çıkartır, kendi oturmasına illâki gerek yok.

feragat edeceksiniz .

BANA EMİR KİPİ İLE KONUŞAMAZSIN

Üyenin kullanıcı adı hakkında yaptığınız yorumlar sanıyorum ki kendisini çok yaralamıyordur. Gayet eğlenceli ve yaratıcı bir nicki var. Sadece sizi komik gösteriyor bu takıntınız. Belki ona da bir beddua uçurursanız işe yarar.

Konu sahibi kirasini yükseltmesin demedi ki, ama bu yükselmeye karsi "Oh Yarabbi sükür" demedigine de sasirmamak lazim. Beddua ya gerek yok tabi ki.

Konu sahibinin aklından geçen;

Yani gülüyoruz ama, bu şakanin çok yakında gerçeğe donüşmesi de bir imzaya, bir yasal düzenlemeye bakar(örn: yakın zamanda kiracıya tanınan ve ülkedeki bütün evsahipleri ile kiracıları birbirine düşüren, mevcut fantastik haklar)....Malûm, ülkenin barınma problemi ve enflasyon sorunu için hükümetin daha iyi bir planı zaten yok gibi görünüyor...

Son düzenleme:
bunlar ev sahibinin sorunu değil ki? Belki de adam ömür boyu çalıştı tek yatırımı bu. Bu kirayı çocuğuna yolluyor. 3-4 milyonluk evde 2.250 ye oturmak güzel ama bir de yaşlı adamı düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…