Herkes herşeyi kabul etmiyor işte...Misal konu sahibi, araba fiyatları 2 sene öncesine nazaran 5-10 kat artmasina rağmen fiyatı kabul edip sıfır araba almış , 5-10 kat artan zeytinyağının , tuvalet kağıdının fiyatını kabul edip, kasada gıkını çikarmadan ödüyor, arabasının deposunu 10 kat zam gelmiş mazotla gık demeden dolduruyor, ama iş kiraya gelince haksız yasal düzenlemelerden yüz bulduğu için, hakaret beddua ne varsa evsahibine yağdiriyor....İstiyor ki kendi sıfır arabaya binsin, güzel muhitte , güzel evde sonsuza kadar emsal evlerden kat kat ucuza otursun , evsahibi başının çaresine baksin....Bu normal mi sence?Yani herkes herseyi kabul ettiginden zaten bu durumlardayiz. Allah herkesin yardimcisi olsun ne diyelim.
Yok canım istanbul Eyüpsultan - Rami deyiz.izmirdesiniz sanirim niyeyse bahsettiginiz evler bana izmir gibi geldi eger izmirdeyseniz gecenlerde kendime araeken bir ev bulmustum size önereyim
Konu sahibi hem arabam dursun hem evim olsun ya da dusuk kira vereyim istedigi icin o ornegi verdim, oyle bir dunya yok. Kendini sıkmadan mal sahibi olamiyorsun. Kaldi ki ev sahibi her sene 2 hafta antalyada 5 yildizli otele gidebilmek icin bile evini kiralayabilir, bu sene gitme ben ucuza oturacagim diyemezsin ki. Yasal sureler icinde ev sahibi zaten taciz etmemis, haksiz bir artis istememis. Yasal sure dolunca hakkini talep etmis.
Istiyorlar ki ekonomik krizi ev sahibi ustlensin evi hibe etsin. Piyasada kiralik ev arzi azaldiginda, %25lik sınır kalktiginda evler yine ucacak. Sizin yaptiginizi yapan birsuru insan var. Ya satiyorlar ya seneye daha yüksek meblag ile kiraya verecegiz deyip bosta tutuyorlar. Fiyatlar kendiliginden dengelenecek yani.
yok en haklı soru sahibi. herkese de beddua etmekle haklı. en çok o az ödeyecek en çok o gelinleri küçümseyecek ve en çok sıfır arabaya o binecek.Herkes herşeyi kabul etmiyor işte...Misal konu sahibi, araba fiyatları 2 sene öncesine nazaran 5-10 kat artmasina rağmen fiyatı kabul edip sıfır araba almış , 5-10 kat artan zeytinyağının , tuvalet kağıdının fiyatını kabul edip, kasada gıkını çikarmadan ödüyor, arabasının deposunu 10 kat zam gelmiş mazotla gık demeden dolduruyor, ama iş kiraya gelince haksız yasal düzenlemelerden yüz bulduğu için, hakaret beddua ne varsa evsahibine yağdiriyor....İstiyor ki kendi sıfır arabaya binsin, güzel muhitte , güzel evde sonsuza kadar emsal evlerden kat kat ucuza otursun , evsahibi başının çaresine baksin....Bu normal mi sence?
Senin canın baya baya sıkkın bu kacıncı bana sarman işin gücün yok muyok en haklı soru sahibi. herkese de beddua etmekle haklı. en çok o az ödeyecek en çok o gelinleri küçümseyecek ve en çok sıfır arabaya o binecek.
ev sahibi enayi çünkü kim ki o
yok valla şu an.Senin canın baya baya sıkkın bu kacıncı bana sarman işin gücün yok mu
BAK CANIM SENIN SORUNU BULDUM BENCE İZLE SENİ ANLATIYOR.yok en haklı soru sahibi. herkese de beddua etmekle haklı. en çok o az ödeyecek en çok o gelinleri küçümseyecek ve en çok sıfır arabaya o binecek.
ev sahibi enayi çünkü kim ki o
yok valla şu an.
sarmıyorum hanfendi. gerçekler acıtıyor değil mi? bir an gaza geldim gaflete düştüm düşünüce siz de yazdıkça haklısınız diyemiyorsunuz halen daha hakaret etmeye devam ediyorsunuz.
şu an şu cümleniz hakaret içeriyor farkındasınız değil mi?
allah ev sahibinize kolaylık versi
BAK CANIM SENIN SORUNU BULDUM BENCE İZLE SENİ ANLATIYOR.
Zaten kullanıcı adın az çok nasıl bir kafada olduğunu belli ediyor.
KİBARİYENİN ANNESİKibariyenin Annesi
Konuşma Bağımlılığı: Aşırı Konuşma Takıntısı (Kompulsif Konuşma) Nedir? - Evrim Ağacı
Kompulsif konuşma olarak da bilinen konuşma bağımlılığı, isminden de anlaşılabileceği gibi sosyal olarak kabul edilebilir olan sınırınevrimagaci.org
Ne güzel bir alem burası ağzı olan düşünmeden insanları yargılayıp ağzına geleni söylüyor.
Örnek bak ssenin cümlen:
Konu sahibi hem arabam dursun hem evim olsun ya da dusuk kira vereyim istedigi icin o ornegi verdim, oyle bir dunya yok.
Beş seneden sonra yapar. Kiracı kirayı veremezse de çıkartır, kendi oturmasına illâki gerek yok.haklarını öğren. kendi oturmayacaksa çıkarma hakkı yok. tüfe müfe öyle şeylerde var. bakılması lazım. kafasında göre kımse bu kadar artış yapamaz diye bılıyorum. ev sahıbınden çok kiracıyı kolluyor kanunlar.
feragat edeceksiniz .Sizin cümlelerinizi kullaniyorum. Arabayi satarsam ne yapacagim, evler pahali, kira 5bin olsun dediniz.
Siz hakli olsaydiniz ev sahibini yerin dibine sokardik, merak etmeyin. Ev sahibinin haksiz oldugu bircpk konu acildi, konu sahiplerine hukuki süreçler anlatildi, destek verildi. Sizin elle tutulur yaniniz yok.
Adam su zamana kadar vicdanli davranmis, yasal orandan daha fazla zam istememis(2250ye oturmaniz bunun kaniti). Simdi hakkini isteyince demediginiz kalmadi. Adam mal sahibi, siz degilsiniz, siz gecici kullanicisiniz, soz hakkiniz yok, beraber almadiniz, odemelerine yardim etmendiniz, adamin kendi mali, isterse evini bos tutar, sizi ilgilendirmez. Ev sahibi olmak istiyorsaniz konfor alaninizdan feragat edeceksiniz
Üyenin kullanıcı adı hakkında yaptığınız yorumlar sanıyorum ki kendisini çok yaralamıyordur. Gayet eğlenceli ve yaratıcı bir nicki var. Sadece sizi komik gösteriyor bu takıntınız. Belki ona da bir beddua uçurursanız işe yarar.BAK CANIM SENIN SORUNU BULDUM BENCE İZLE SENİ ANLATIYOR.
Zaten kullanıcı adın az çok nasıl bir kafada olduğunu belli ediyor.
KİBARİYENİN ANNESİKibariyenin Annesi
Konuşma Bağımlılığı: Aşırı Konuşma Takıntısı (Kompulsif Konuşma) Nedir? - Evrim Ağacı
Kompulsif konuşma olarak da bilinen konuşma bağımlılığı, isminden de anlaşılabileceği gibi sosyal olarak kabul edilebilir olan sınırınevrimagaci.org
Herkes herşeyi kabul etmiyor işte...Misal konu sahibi, araba fiyatları 2 sene öncesine nazaran 5-10 kat artmasina rağmen fiyatı kabul edip sıfır araba almış , 5-10 kat artan zeytinyağının , tuvalet kağıdının fiyatını kabul edip, kasada gıkını çikarmadan ödüyor, arabasının deposunu 10 kat zam gelmiş mazotla gık demeden dolduruyor, ama iş kiraya gelince haksız yasal düzenlemelerden yüz bulduğu için, hakaret beddua ne varsa evsahibine yağdiriyor....İstiyor ki kendi sıfır arabaya binsin, güzel muhitte , güzel evde sonsuza kadar emsal evlerden kat kat ucuza otursun , evsahibi başının çaresine baksin....Bu normal mi sence?
Haha size birsey anlatmak imkansiz. Ben siz diye hitap ederken iki yorumunuzda "sen" diyorsunuz. O ne olacak?feragat edeceksiniz .
BANA EMİR KİPİ İLE KONUŞAMAZSIN
Konu sahibinin aklından geçen;Sizin cümlelerinizi kullaniyorum. Arabayi satarsam ne yapacagim, evler pahali, kira 5bin olsun dediniz.
Siz hakli olsaydiniz ev sahibini yerin dibine sokardik, merak etmeyin. Ev sahibinin haksiz oldugu bircpk konu acildi, konu sahiplerine hukuki süreçler anlatildi, destek verildi. Sizin elle tutulur yaniniz yok.
Adam su zamana kadar vicdanli davranmis, yasal orandan daha fazla zam istememis(2250ye oturmaniz bunun kaniti). Simdi hakkini isteyince demediginiz kalmadi. Adam mal sahibi, siz degilsiniz, siz gecici kullanicisiniz, soz hakkiniz yok, beraber almadiniz, odemelerine yardim etmendiniz, adamin kendi mali, isterse evini bos tutar, sizi ilgilendirmez. Ev sahibi olmak istiyorsaniz konfor alaninizdan feragat edeceksiniz
Haha size birsey anlatmak imkansiz. Ben siz diye hitap ederken iki yorumunuzda "sen" diyorsunuz. O ne olacak?
Yani gülüyoruz ama, bu şakanin çok yakında gerçeğe donüşmesi de bir imzaya, bir yasal düzenlemeye bakar(örn: yakın zamanda kiracıya tanınan ve ülkedeki bütün evsahipleri ile kiracıları birbirine düşüren, mevcut fantastik haklar)....Malûm, ülkenin barınma problemi ve enflasyon sorunu için hükümetin daha iyi bir planı zaten yok gibi görünüyor...
bunlar ev sahibinin sorunu değil ki? Belki de adam ömür boyu çalıştı tek yatırımı bu. Bu kirayı çocuğuna yolluyor. 3-4 milyonluk evde 2.250 ye oturmak güzel ama bir de yaşlı adamı düşününçok haklısın ancak hükümet bu ev sahiplerine neden dur demıyor. neden kiracılar eziliyor.
Tamam biz iki çalışıyoruz ama asgari ücretle çalışanları düşünelim. ortalama 7000 tl kiraverip ev nasıl geçinip çoluk çocugu ne yiyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?