Ev sahibi sorunu. Allah ev sahibimizi bildiği gibi yapsın.

Sağ olun.
Orta yolu bulmuyor bizde aynı şekilde düşünüyoruz 9000 tl civarında kira ödemektense satılık bakıyoruz.
Umarım bulabiliriz.
Arkadaşım Ümraniye’den 2.250 milyona ev aldı yeni. 750 bin peşin üzerini kredi çektiler 4-5 önce aylık ödemesi 30 bine geliyor. Yani 9 bin yerine 30 bin ödemek kolay değil. Belki güncel değerleri bilmiyorsunuzdur diye söylemek istedim. Eskisi gibi 9 değil 14-15 öderim ev alırım yok yani.

2-3 milyon yatırım nerde yapıyorum. Kimseye mağdur rolü oynamadım.
Bir anda bu kadar kira zamı kimin olsa canını sıkar ki canım sıkıldı sizlerle paylaştım.
Sanırım senin canın benimkinden daha sıkkın ki durup durup bana sarıyorsun.

Kanunun verdiği hakkı kullanıyor ev sahibi. Biz de olsak aynı şeyi yapmaz mıyız? Benzin, ekmek, su, yağ, tuvalet kağıdı vb temel ihtiyaçlar kat be kat arttı. İnsanlar çocuğuna destek oluyordur, kiracı mağdur olmasın diye kimse çocuğunu mağdur etmez. Herkes şartlarını olurunu ortaya koyar, ortak bşr noktada buluşulur. Buluşulmaz ise ya evsahibinin istediği kira ödenir yada evden çıkılır.

milletin evini değerinden çok düşük fiyata gasp edemezsiniz. ev sahibi burada tek mağdur olan kişi. bence evden çıkın ve ev sahibini daha fazla mağdur olmasına sebep olmayın

Siz yapmıyorsunuz ev sahibiniz 2-3 milyon yatırım yapmış ve yatırımının karşılığını istiyor.

Yok benim canım sıkkın değil. Sadece haksız olduğunuz halde insanlara hakaret ve beddua savurmanız rahatsız etti beni.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim destekleriniz için bende emsallerine göre şuan düşük olduğunu istediği kiranın yeni kira oranlarına göre normal olduğunu biliyorum.
ancak şuan ki şoku atlatmaya çalışıyorum dertleşmek ve fikirlerini almak istedim.
Mağdur rolü oynama, evine konma gibi yorumlar insanı kırıyor. Eleştirirken biraz vicdanlı olun.
Ben evden çıkmıcam beni çıkartamaz diye birşey düşünmedim öyle birşeyde yazmadım.

Aynen öyle 5 yıl fiyattan oturduk Allah razı olsun denmiyor da şimdi gerçek bedelini istiyor diye hemen beddua ediliyor. Ben de ev daha öncelikli barınma ihtiyaç diyip ev aldım kiraya verdim araba almadım zamanında. Şimdi araba fiyatları uçtu araba alamıyorum. 2 çocukla arabasız kaldım ben kime beddua edeyim.

Çok üzüldüm Allah tüm kiracıların yardımcısı olsun ne kadar strese girdiğinizi tahmin edebiliyorum

milletin evini değerinden çok düşük fiyata gasp edemezsiniz. ev sahibi burada tek mağdur olan kişi. bence evden çıkın ve ev sahibini daha fazla mağdur olmasına sebep olmayın
Allah aşkına kimin evini gasp etmişim ya kimin ne biçim itham bu.
YOrum yapmak için yorum yapma. Nerden tanıyorsun da beni gasp ettiğimi söylüyorsun ayıp ya ayıp.
ben evden çıkmıcam mı dedim.

Ümraniye de 2250 ye ev almışlar ev yeniyse süper fiyata almış arkadaşınız

Öyle düşünüyoruz da ortalama bir ev 1500M dan başlıyor.
Araba ne kadar eder. Maaşlar toplamı, borçlar toplamı vs hesabınızı iyi yapın. Çünkü 9500 fazla bence . 10bin daha koyup kredi ödeyin. 9500 kira ödeyeceksiniz zaten

Emsalleri 10bin civarında olan eve sizn 2 bine oturmanız elbette doğru değil.
Sizin ne kadar canınız sıkkın ise ev sahibinin de canı o kadar sıkkındır.
Herkes parasına bakıyor bu devirde acı ama gerçek.
Siz ne yapın edin kendinize iyi kotu bir ev alın aylık 10bin kira ödemektense.
İnsanlar çadırda yaşayacak bu gidisle valla

Nankörlük değil mi bu peki? 5 sene emsal bedelin altinda otururken iyiydi ev sahibi,şimdi beddualar havada uçuyor. Tabi ki isteyecek ,bir yatırim bu sonuçta. Siz nasıl paranızı eve bağlayıp araba almadıysanız,şu an alamıyorsanız ,konuda geçen ev sahibi de zamanında birseylerden feragat edip parasini oraya bağladı. En doğal hakki ki usulunce beklemişte gayet 5 senenin dolmasını.

Allah aşkına kimin evini gasp etmişim ya kimin ne biçim itham bu.
YOrum yapmak için yorum yapma. Nerden tanıyorsun da beni gasp ettiğimi söylüyorsun ayıp ya ayıp.
ben evden çıkmıcam mı dedim.
hanfendi ev sahibinize beddua ettiniz haddiniz olmayarak, gelinini küçümsediniz. sizce burada tek üslup sorunu olan ben miyim?

Arıyoruz canım zaten doğru olanı o.

He şimdi de NANKÖR olduk oldum. insaf ya insaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…