-
- Konu Sahibi Probisinkokusu
Bir yıllıksa bir yıl sonunda zaten sizi çıkarma hakkına sahipVar bir yıllık
Gayet geçerli bir bahane. İhtiyaç nedeniyle tahliye yazarsanız ulaşırsınız.Sözleşmeniz 2022 Temmuz'da bitmiyor Probis. 1 yıl sözleşme+ 10 uzatma yılı sonra bitiyor.2033 Temmuz'a kadar sizi çıkartamaz. Çok net yazıyorum. Boşuna kavga etmeyin ev sahibiniz ile, rahat olun. Zam için de Temmuz Tüfe oranına göre zam yapacaksınız, ne bir kuruş eksik ne Bir kuruş fazla. Oğlum oturacak geçerli bir bahane değil artık.
Buda ev sahibine haksızlik değil mi yahu bi kiraya veriyorsun sözleşme yapiyorsun 10 sene beni çikartamiyor çok saçma iş evin mi var derdin varSözleşmeniz 2022 Temmuz'da bitmiyor Probis. 1 yıl sözleşme+ 10 uzatma yılı sonra bitiyor.2033 Temmuz'a kadar sizi çıkartamaz. Çok net yazıyorum. Boşuna kavga etmeyin ev sahibiniz ile, rahat olun. Zam için de Temmuz Tüfe oranına göre zam yapacaksınız, ne bir kuruş eksik ne Bir kuruş fazla. Oğlum oturacak geçerli bir bahane değil artık.
Ev sahibinin Probis'in oturduğu ev harici iki evi daha var. Bu yüzden ihtiyaç nedeniyle tahliye istemi kabul edilmez.Gayet geçerli bir bahane. İhtiyaç nedeniyle tahliye yazarsanız ulaşırsınız.
Yok artık 10 senenin sonunda tapusunuda konu sahibi üzerine yapsında kurtulsun ev sahibiSözleşmeniz 2022 Temmuz'da bitmiyor Probis. 1 yıl sözleşme+ 10 uzatma yılı sonra bitiyor.2033 Temmuz'a kadar sizi çıkartamaz. Çok net yazıyorum. Boşuna kavga etmeyin ev sahibiniz ile, rahat olun. Zam için de Temmuz Tüfe oranına göre zam yapacaksınız, ne bir kuruş eksik ne Bir kuruş fazla. Oğlum oturacak geçerli bir bahane değil artık.
Konu sahibi öyle biliyor. Adam dün diğer evlerini sattıysa durum değişir mesela. Bir de bu mahkemeler çok öznel oluyor. Aynı şehirde olmalarına rağmen bazı ilçeler birbirinden uzak oluyor ya da diğer evlerin yapısına bağlı uygunsuzluklar olabiliyor. Kaldı ki birbirinin tıpa tıp aynısı 2 evi de olsa birinden birindeki kiracı çıkacak elbet. Yani kesin 10 sene oturursun demek çok afaki.Ev sahibinin Probis'in oturduğu ev harici iki evi daha var. Bu yüzden ihtiyaç nedeniyle tahliye istemi kabul edilmez.
Eğer ev sahibi sadece kendi oturduğu evi ve kiraya verdiği Probis'in evine sahip olsaydı gecerli olurdu.
Ev sahibi gitse tapuyu devretse kendi yakınlarından birine , çekerler ihtarnameyi o zaman kiracı paşa paşa cıkar.Sözleşmeniz 2022 Temmuz'da bitmiyor Probis. 1 yıl sözleşme+ 10 uzatma yılı sonra bitiyor.2033 Temmuz'a kadar sizi çıkartamaz. Çok net yazıyorum. Boşuna kavga etmeyin ev sahibiniz ile, rahat olun. Zam için de Temmuz Tüfe oranına göre zam yapacaksınız, ne bir kuruş eksik ne Bir kuruş fazla. Oğlum oturacak geçerli bir bahane değil artık.
Duruma göre Bibi.Buda ev sahibine haksızlik değil mi yahu bi kiraya veriyorsun sözleşme yapiyorsun 10 sene beni çikartamiyor çok saçma iş evin mi var derdin var
Biz şu anda konu sahibinin yazdığı mesajlara göre yorum yapıyoruz. Güncel durum ve elimizdeki verilere göre. Sartlar değişirse senaryo değişir tabii ki.Konu sahibi öyle biliyor. Adam dün diğer evlerini sattıysa durum değişir mesela. Bir de bu mahkemeler çok öznel oluyor. Aynı şehirde olmalarına rağmen bazı ilçeler birbirinden uzak oluyor ya da diğer evlerin yapısına bağlı uygunsuzluklar olabiliyor. Kaldı ki birbirinin tıpa tıp aynısı 2 evi de olsa birinden birindeki kiracı çıkacak elbet. Yani kesin 10 sene oturursun demek çok afaki.
Bakın farkli senaryolara göre konusuyorsunuz. Şu anki bilgilere göre ortada 3 ev var.Ev sahibinin ilk beyanları bu yönde. Bu durumda mümkün değil.Ev sahibi gitse tapuyu devretse kendi yakınlarından birine , çekerler ihtarnameyi o zaman kiracı paşa paşa cıkar.
Hem yukarıda yorumlarda okudum ev sahibi başka evim yok demiş , belki tapuda kendi üstüne evi yok . O zaman da oğlum oturacak gayet geçerli bir bahane.
Detayi cok. Baska evi olmasi cikaramayacagi anlamina gelmez. Her dava kendi sartlarina gore degerlendirilir.Mahkeme samimi gorurse ihtiyacini tahliye karari verir. 6 ay 3 ay ihtar suresi bekleme yok sizde, belirli sureli sozlesme cunku.Sadece buradan bir fikir ön bilgi alıyoruz diyelim. Elbette avukata danışacağız. Doğrusunu biliyorsanız bilgilendirir misiniz?
Değil işte anlatmaya çalıştığım bu. Hukuki zemine oturtması lazım tahliye için. Bu şartlarda mümkün değil sadece anlaşma yoluna gidebilir. Ama evi oğlunun veya başka birinin üzerine geçirdigi an ihtar sonrası sadece 6 ay süresi var kiracının.Yok artık 10 senenin sonunda tapusunuda konu sahibi üzerine yapsında kurtulsun ev sahibi
Ev sahibi çıkıcaksın dediyse çıkarırır, 10 sene falan hikaye
Sizin anlatığınız kadar zor değil.Değil işte anlatmaya çalıştığım bu. Hukuki zemine oturtması lazım tahliye için. Bu şartlarda mümkün değil sadece anlaşma yoluna gidebilir. Ama evi oğlunun veya başka birinin üzerine geçirdigi an ihtar sonrası sadece 6 ay süresi var kiracının.
Konu sahibi yazdı ev sahibi demiş ki ben öyle birsey söylemedim başka evim yok demiş .Bakın farkli senaryolara göre konusuyorsunuz. Şu anki bilgilere göre ortada 3 ev var.Ev sahibinin ilk beyanları bu yönde. Bu durumda mümkün değil.
Evlerden birinin satışını yaparsa mümkün
Evlerden birisi kendi üzerine değil eşinin üzerine ise mümkün
Ben yazılan göre yorumluyorum şartlar farklıysa veya değiştiyse o zaman tabii ki durum değişir.
Ama hukuki olarak şu anda yazılanlar doğruysa bu kızı evden çıkartamaz sadece anlaşma yoluna gidebilir.
Ama oğlum gelecek çık demek yasal.Biz şu anda konu sahibinin yazdığı mesajlara göre yorum yapıyoruz. Güncel durum ve elimizdeki verilere göre. Sartlar değişirse senaryo değişir tabii ki.
çıkarır da şöyle bir farkı varKonu sahibi yazdı ev sahibi demiş ki ben öyle birsey söylemedim başka evim yok demiş .
Sizin 10 yıl çıkaramaz yorumunuza istinaden yazıyorum . İş inatlaşmaya giderse ev sahibi devreder bir yakınına paşa paşa çıkarırlar.
10 yıl süren mahkeme değilSizin anlatığınız kadar zor değil.
Tecrübeyle sabitir
10 yıl hele çok ütopik
Ben hiç 10 yıl süren ev sahibi- kiracı mahkemesi duymadım.
En fazla 1 sene içinde çıkarırı ev sahibi
Yeterki kafasına koysun
Tabiki konusahibi için üzücü
Ama adamın malına ortak değil neticede
Netice çıkarmak isterse öyle ya da böyle çıkarır işte demek istediğim bu .çıkarır da şöyle bir farkı var
şu an ev sahibi 2 ay içinde çık diyor kafasına göre. 2 ay çok çok az bir süre zaten kiralık ev kıtlığı var piyasada.
ama yasal yollarla kendini ev sahibi haklı duruma getirse bile en az 6 ay zamanı olacak taşınmak için. 2 ay nerede 6 ay nerede. 2 ayda ev bulamazsın ama 6 ayda bulursun. en azından bu şekilde olursa zaman kazanmış olur bu insanlar da.
bu adam kafasına koyduysa beni her türlü çıkarır diye düşünüp 2 ayda iki ayağını bi pabuca sokup telaş olmasına gerek yok, stres de sağlığa zarar.