işte bunlar çok çirkin saçma sapan hareketler. yaptığı şeyleri yapmaya asla hakkı yok mesela.
evi satacak olsa sahiden, evet kiracıya çıkması yönünde bir soru sorabilir çünkü kiracılı olarak satın almak istemeyenler olabiliyor. ama baktı kiracı çıkmıyor, onun yapması gereken evini bi şekilde satıp kiracıyı çıkarma meselesini de evin yeni sahibine devretmek olacaktır.
ay sonuna kadar çıkın muhabbeti ise aşırı komik. sizinkinde ne bilgi varmış ne de vicdan.
benim annemin de yatırımlık iyi kötü bir ev alıp kiraya verme planı vardı geçen sene. bi sohbet sırasında evi kiraya veririz yarın öbür gün çıkartırız gibi bi laf etti. dedim anne o işler öyle olmuyor, çıkaramazsın kafana göre. ha çok sık kiracı değiştiren bölgede olursa zaten kiracı öğrenci veya tayinci falan olursa kendiliğinden taşınır o başka ama diğer türlüsü çok zor dedim. vazgeçti mesela parasını daha farklı değerlendirmeye karar verdi, uğraşamam dedi.
benim ev sahibimin ailesi altımızda oturuyor mesela. tuhaf, takıntılı insanlar. yaşlı karı koca ama gürültücü insanlar olmamamıza rağmen çıt sesine bile tahammülleri yok. defalarca bizi sanki deli gibi gürültü yapıyormuşuz gibi uyarma hakkını kendilerinde gördüler, alttan aldım saygımı bozmadım. ailemle artık onların hasta, deli olduğunu düşünüyoruz. gaipten sesler duyuyorlar. ben bilmez miyim terslemeyi ya da kavga etmeyi, üstelik bu sebepten bana çık dese bile inadına çıkmayıp uğraştırmayı mesela? bilirim ama yapmıyorum. huzursuzluk istemiyorum çünkü.