Ev sahibi derdi

Elin kadini disardan gelip hakki olmadigi halde kendi parayla yaptigi isi bana insanlik adi altinda bedavaya yap deyip karisirsa ki benim onu arama sebebim kafasina gore camasir astigim ipleri kesmesi neden diye sormak yanlislikla dedi peki neden yanlisinizi telafi etmediniz dedim.. bana ev sahibine yapmam gereken birde zorunluyum gibi insanliktan bahsederse bende derim ne insanlik gordum ki yapayim.. dogru birsey yani.. disardan gelen temizlikcinin kendi parayla yatigi adamin isini bana insanlik adi altinda zorla yaptirmaya calismasi bu ikinci ayni konuya karismasi cunku yapamam deyince ikinciye kullandigim ipleri kesmesi

Oyle yapariz esime de soylim konussun cikana kadar imza aliriz artik

Valla ben olsam çıkmadan çürük raporu aldırırım eve..ya da çıktıktan sonra şikayet edilebiliyorsa ederim. Hem bana bu kadar artniyetli olacak, hemde evine bakmayacak ben niye iyi niyet göstereyim ki?

Valla ben olsam çıkmadan çürük raporu aldırırım eve..ya da çıktıktan sonra şikayet edilebiliyorsa ederim. Hem bana bu kadar artniyetli olacak, hemde evine bakmayacak ben niye iyi niyet göstereyim ki?
Adam kendine usak aliyor kullanamadigimiz bahceye boyna cicek alip bize diktiriyo sulayin bakin diyor ben camasir bile asamazken hamileligin son aylarinda dedim bari amca assa asayim merdivenden cekiniyom diye astirmadi ama kac defa bedavaya esim temizleyip cim ekti agaclarini budadi kullanamadigi bahcenin.. suladigimiz muslugun suyu da bize... kaydi kullanamadigimiz bahcenin

Kuzenimin basina geleni anlatayim
Bizim ilce kucuk 500 tl ye dogalgazli evde oturuyordu ev sahibi 550 yapti kuzenim merdiveni yikamiyor diye ve daha bir cok sebepten evden cikardi kendi annesinin evine kiraya gonderdi yeni evleri daha guzel sadece dogalgaz yok
Kendi evini de 700 e kiraya verdi ev sahiplerinin yaptigi bir oyun sadece
Yerinizde olsam evin ilk bozuklugunda arayip baska eve cikmistim kiraciyiz diye de hastaliktan olecek deiliz toki yada evim li sirketlere kayıt olup bir an once evinizi almaya bakin
Fotograflari gorerek bile hasta oldum resmen

Bu adam ev sahibi değil çıkarcı. O ne öyle yahu.

Burada 7 sayfa konuşulasıya kadar gidip bir avukata danışabilirsiniz. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor.

Farkındaysanız bu bir dert değil hukuki sorun.Uzmanına danışın.

Zamaninda kullanamayip getirdigi cicekleri ekip esim bahceyi temzleyip budayip cim ekip istiyor yasli yazik diye devaminda solmasin diye suladigimiz bize kayan muslugun faturasi ve birak ekip bicmeyi camasir bile asamadigimiz cevap manzaram bozuluyor cingene isi... haliyle artik sulamayi da cicek ekmeyi agaclarini budamayi biraktihimiz icin kinlenmesi filan

sizi pasif görmüş ezecek aklı sıra yaşlıları severim ama bazıları gerçekten fena oluyorlar adam kullanmayı seviyorlar.ölüme yaklaşmışlar halaaa kötülük peşindeler .al evini de çal başına demeyi nasip etsin allah size en kısa zamanda.bu yaşadıklarınıza da güler geçersiniz yıllar sonra umarım.güçlü olun ölümden başka herşeyin çaresi var hayatta.ben hiç maddi zorluk çekmedim mesela ama sayısız manevi ve sağlık sorunu yaşadım

Buyuk hata etmissiniz sucun cogu sizde

Burada 7 sayfa konuşulasıya kadar gidip bir avukata danışabilirsiniz. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor.

Farkındaysanız bu bir dert değil hukuki sorun.Uzmanına danışın.
şaka olmalı.kadının evinin resimlerine bir bakın da avukata sorun diyin tekrar bakalım.avukat danışma ücreti 500 tl civarı biliyor musunuz.?böyle şeylere verecek parası olsa zaten yıllarca o evde oturmazdı. empati biraz lütfennn

Bu adam ev sahibi değil çıkarcı. O ne öyle yahu.
ve kiraya verdigi garajin elektrigi icin kullanilan oraya giden kablo ve onun da bize yansimasi kendi dedi zamaninda ve 3 sene boyunca yazin cim bicmek icin kullandigi cim bicme makinesini taktigi o meshur bize giren priz

Eklentiler

• 16007130333596703775628894084577.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
ev az katlı kendi apartmanı anladığım kadarıyla .evi boşvermişler bu kadar mı bakımsız olur gelirleri mi az pintiler mi çözemedim

Burda bir komsu var yasli kari koca koyden gelen bir cift yaz kis yataklarini havalandirirdi isini tutardi onlar gittiler anneme dedim biz tutalim kizim dedi olmadik is tutturur inanmadim sonra engelli cocugu olan bir kadin oturdu memurdu cocugu bahane edip cikardilar gercek yada deil isine yardimci olmuyor diye geldi bana
Sonra baskasi oturdu oda cok durmadi
Baska bir ev sahibide onceki kiracisi firinda calisiyor gunluk ekmegini falan getiriyordu
Sonra bizim bir arkadas oturdu dogalgazi bile actirmadilar kiss boyu
oturmadan 4 5 aylik kirayi aldilar sirf tuttuklari icin yeni evleneceklerdi neyse
Ne yapti etti cikarttilar baska eve goctu memnun simdi

Size de cok gecmis olsun haklisiniz saglik herseyden onemli para gelir gider saglik gitti mi zor gelir maalesef allah sifa versin tum hastalara ins

Konu sahibi bunlari duyuyorsun da hala niye oturuyorsun ay benim arkadasta ev sahibi yaz boyu balkondaki muslugu kullaniyor ve yaz boyu disarida yatamiyorlar alt katta oturduklari icin e niye oturuyorsun adama soyle gelmesinler diyoruz e ne diyim adamin kendi evi diyor o zaman kiraya vermesin bu kadar basit

Inanmayan var ama bazi yasli ev sahipleri kiracilarindan is yardim beklentileri cok oluyor mecburiyeti yok kimsenin ama oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…