- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
-
- Konu Sahibi Benaslindayoum
Elin kadini disardan gelip hakki olmadigi halde kendi parayla yaptigi isi bana insanlik adi altinda bedavaya yap deyip karisirsa ki benim onu arama sebebim kafasina gore camasir astigim ipleri kesmesi neden diye sormak yanlislikla dedi peki neden yanlisinizi telafi etmediniz dedim.. bana ev sahibine yapmam gereken birde zorunluyum gibi insanliktan bahsederse bende derim ne insanlik gordum ki yapayim.. dogru birsey yani.. disardan gelen temizlikcinin kendi parayla yatigi adamin isini bana insanlik adi altinda zorla yaptirmaya calismasi bu ikinci ayni konuya karismasi cunku yapamam deyince ikinciye kullandigim ipleri kesmesiYani siz de yüz yüze bakiyorsunuz ne diye ev sahibinizin dedikodusunu elin kadınıyla yapıyorsunuz şimdi daha mı iyi olmuş. Benim başıma gelse duysam bende istemem. Bu sizi ilgilendirmez deyip gecebilirdiniz. Bu şekilde huzursuz olursunuz zor da olsa çıkın.
Oyle yapariz esime de soylim konussun cikana kadar imza aliriz artikElden parayı aldım diye kağıt imzalatın her seferinde. Bankadan yatırdığınız zaman vergi ödemesi 500tl üstü kira bedellerinde oluyor. Bakın ben ev sahibiniz haklı siz haksızsınız demiyorum her mesajıma size laf söylemişim gibi cevap veriyorsunuz. Başıma gelenlerden bildiğim kadarıyla yardımcı olmak adına bilgi paylaşımı yapıyorum o kadar. Ev sahibinizin yaptığı doğru olmayabilir ama yasalara uygun. Maalesef hak aramaya kalktığınızda yasalara uygun olup olmadığına bakıyorlar.
Valla ben olsam çıkmadan çürük raporu aldırırım eve..ya da çıktıktan sonra şikayet edilebiliyorsa ederim. Hem bana bu kadar artniyetli olacak, hemde evine bakmayacak ben niye iyi niyet göstereyim ki?haklısın pandemi de hep evdeyiz zaten evi güzelleştirmeye çalışıyoruz psikoloji için devamlı.bu evde kim otursa psikoloji kalmaz .resimleyip muhtar belediye gazete tv kim varsa yardım isterdim ben olsam.hem ev hem de sıfır eşya verirler.hırsızlar rüşvetçiler utanmıyor da konu sahibi mi utanacak
ortada evde yok zatenValla ben olsam çıkmadan çürük raporu aldırırım eve..ya da çıktıktan sonra şikayet edilebiliyorsa ederim. Hem bana bu kadar artniyetli olacak, hemde evine bakmayacak ben niye iyi niyet göstereyim ki?
Adam kendine usak aliyor kullanamadigimiz bahceye boyna cicek alip bize diktiriyo sulayin bakin diyor ben camasir bile asamazken hamileligin son aylarinda dedim bari amca assa asayim merdivenden cekiniyom diye astirmadi ama kac defa bedavaya esim temizleyip cim ekti agaclarini budadi kullanamadigi bahcenin.. suladigimiz muslugun suyu da bize... kaydi kullanamadigimiz bahceninValla ben olsam çıkmadan çürük raporu aldırırım eve..ya da çıktıktan sonra şikayet edilebiliyorsa ederim. Hem bana bu kadar artniyetli olacak, hemde evine bakmayacak ben niye iyi niyet göstereyim ki?
Kuzenimin basina geleni anlatayimIyi de zam yapip anlasiyor bu adam bizimle yahu senelik zam yapiyo madem oturmaya devam edin ama zam yapacagim diyerekten.. kaldi ki kendi oturmayacak daha fazla paraya kiraya verecek eminim.. anlasmis olmasi birsey degistirmez mi.. agustosta oturmaya devam edin deyip senelik zam da yapip eylul de ihtar cekmesi hakli mi gosteriyo
Bu adam ev sahibi değil çıkarcı. O ne öyle yahu.Adam kendine usak aliyor kullanamadigimiz bahceye boyna cicek alip bize diktiriyo sulayin bakin diyor ben camasir bile asamazken hamileligin son aylarinda dedim bari amca assa asayim merdivenden cekiniyom diye astirmadi ama kac defa bedavaya esim temizleyip cim ekti agaclarini budadi kullanamadigi bahcenin.. suladigimiz muslugun suyu da bize... kaydi kullanamadigimiz bahcenin
Zamaninda kullanamayip getirdigi cicekleri ekip esim bahceyi temzleyip budayip cim ekip istiyor yasli yazik diye devaminda solmasin diye suladigimiz bize kayan muslugun faturasi ve birak ekip bicmeyi camasir bile asamadigimiz cevap manzaram bozuluyor cingene isi... haliyle artik sulamayi da cicek ekmeyi agaclarini budamayi biraktihimiz icin kinlenmesi filanValla ben olsam çıkmadan çürük raporu aldırırım eve..ya da çıktıktan sonra şikayet edilebiliyorsa ederim. Hem bana bu kadar artniyetli olacak, hemde evine bakmayacak ben niye iyi niyet göstereyim ki?
sizi pasif görmüş ezecek aklı sıra yaşlıları severim ama bazıları gerçekten fena oluyorlar adam kullanmayı seviyorlar.ölüme yaklaşmışlar halaaa kötülük peşindeler .al evini de çal başına demeyi nasip etsin allah size en kısa zamanda.bu yaşadıklarınıza da güler geçersiniz yıllar sonra umarım.güçlü olun ölümden başka herşeyin çaresi var hayatta.ben hiç maddi zorluk çekmedim mesela ama sayısız manevi ve sağlık sorunu yaşadımAdam kendine usak aliyor kullanamadigimiz bahceye boyna cicek alip bize diktiriyo sulayin bakin diyor ben camasir bile asamazken hamileligin son aylarinda dedim bari amca assa asayim merdivenden cekiniyom diye astirmadi ama kac defa bedavaya esim temizleyip cim ekti agaclarini budadi kullanamadigi bahcenin.. suladigimiz muslugun suyu da bize... kaydi kullanamadigimiz bahcenin
Buyuk hata etmissiniz sucun cogu sizdeAdam kendine usak aliyor kullanamadigimiz bahceye boyna cicek alip bize diktiriyo sulayin bakin diyor ben camasir bile asamazken hamileligin son aylarinda dedim bari amca assa asayim merdivenden cekiniyom diye astirmadi ama kac defa bedavaya esim temizleyip cim ekti agaclarini budadi kullanamadigi bahcenin.. suladigimiz muslugun suyu da bize... kaydi kullanamadigimiz bahcenin
şaka olmalı.kadının evinin resimlerine bir bakın da avukata sorun diyin tekrar bakalım.avukat danışma ücreti 500 tl civarı biliyor musunuz.?böyle şeylere verecek parası olsa zaten yıllarca o evde oturmazdı. empati biraz lütfennnBurada 7 sayfa konuşulasıya kadar gidip bir avukata danışabilirsiniz. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor.
Farkındaysanız bu bir dert değil hukuki sorun.Uzmanına danışın.
ev az katlı kendi apartmanı anladığım kadarıyla .evi boşvermişler bu kadar mı bakımsız olur gelirleri mi az pintiler mi çözemedimEki Görüntüle 2694328 Eki Görüntüle 2694329 Eki Görüntüle 2694333 ve kiraladigi garajin elektrigi icin kullanilan oraya giden kablo ve onun da bize yansimasi kendi dedi zamaninda Eki Görüntüle 2694339 ve 3 sene boyunca yazin cim bicmek icin kullandigi cim bicme makinesini taktigi o meshur bize giren priz
Size de cok gecmis olsun haklisiniz saglik herseyden onemli para gelir gider saglik gitti mi zor gelir maalesef allah sifa versin tum hastalara inssizi pasif görmüş ezecek aklı sıra yaşlıları severim ama bazıları gerçekten fena oluyorlar adam kullanmayı seviyorlar.ölüme yaklaşmışlar halaaa kötülük peşindeler .al evini de çal başına demeyi nasip etsin allah size en kısa zamanda.bu yaşadıklarınıza da güler geçersiniz yıllar sonra umarım.güçlü olun ölümden başka herşeyin çaresi var hayatta.ben hiç maddi zorluk çekmedim mesela ama sayısız manevi ve sağlık sorunu yaşadım
Iki katli ustte kendi altta bizev az katlı kendi apartmanı anladığım kadarıyla .evi boşvermişler bu kadar mı bakımsız olur gelirleri mi az pintiler mi çözemedim
Inanmayan var ama bazi yasli ev sahipleri kiracilarindan is yardim beklentileri cok oluyor mecburiyeti yok kimsenin ama oluyor yaniBurda bir komsu var yasli kari koca koyden gelen bir cift yaz kis yataklarini havalandirirdi isini tutardi onlar gittiler anneme dedim biz tutalim kizim dedi olmadik is tutturur inanmadim sonra engelli cocugu olan bir kadin oturdu memurdu cocugu bahane edip cikardilar gercek yada deil isine yardimci olmuyor diye geldi bana
Sonra baskasi oturdu oda cok durmadi
Baska bir ev sahibide onceki kiracisi firinda calisiyor gunluk ekmegini falan getiriyordu
Sonra bizim bir arkadas oturdu dogalgazi bile actirmadilar kiss boyu
oturmadan 4 5 aylik kirayi aldilar sirf tuttuklari icin yeni evleneceklerdi neyse
Ne yapti etti cikarttilar baska eve goctu memnun simdi
Iki ev ve garaj kirasi var emeklisi var daha baska varmi bilmiyorumev az katlı kendi apartmanı anladığım kadarıyla .evi boşvermişler bu kadar mı bakımsız olur gelirleri mi az pintiler mi çözemedim