- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
- Konu Sahibi Benaslindayoum
1 defa kirada oturdum sukur ev sahibim iyiydi iki defa hamilelik yasadim merdiveni bile yika sil demedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çocuğunuz var mı peki onu merak ettimIki ev ve garaj kirasi var emeklisi var daha baska varmi bilmiyorum
apartman görevlisi var sa o yıkar yoksa da oturanlar ya hep beraber ya da sırayla yıkar.bir kişi neden yıkasın zaten değil mi?1 defa kirada oturdum sukur ev sahibim iyiydi iki defa hamilelik yasadim merdiveni bile yika sil demedi
Benim ki hep dedi mesele o da degil karsiliginda insanlik gormemek.. bir insan bahce ye priz koyuyorsa garaja giden kablo faturasi kullanilan o prizin faturasi o muslugun faturasi hep kiraciya yansiyorsa isini yapip kullanamiyor ve fazladan fatura odeniyorsa iyi niyetli mi bu insan.. kendi evinden sula bahceni fatura bize yansiyor deyince bile laf yapan adam1 defa kirada oturdum sukur ev sahibim iyiydi iki defa hamilelik yasadim merdiveni bile yika sil demedi
Var var bir tane 3.5 yasindaçocuğunuz var mı peki onu merak ettim
Kendi yasliymis yikayamazmis ama o bahceyi merdiven hatta dis kapimin onunu benden cok o ve miaafirleri kullandi zamaninda ama hep ben yikayayim birde faturasi bana yansiyan o musluktanapartman görevlisi var sa o yıkar yoksa da oturanlar ya hep beraber ya da sırayla yıkar.bir kişi neden yıkasın zaten değil mi?
Var bir tane 3.5 yasindaçocuğunuz var mı peki onu merak ettim
Oyle oyle ama istiyor diye cikarabilir deniyor internete yazdigimda ise basi sartlar gerekiyor diyor bulabilirsek cikacagiz bizde bulamazsak artik bilmem ne olurev sahibiniz cok iki yuzlu davranmis.Yillar once bizim de ev sahibimiz boyle katakulli ile bizi cikartmaya kalkti.Biz de dogru durust dusunmeden o mahallden cikmamak icin icime hic sinmeyen ve yillar sonra bana inanilmaz uzuntu kaymagi olan bir evi almak zorunda kalktik.Sonradan duyduk ki arkamizdan sayemde ev sahibi oldular bana dua ediyorlar demis.Halbuki hic de soyledigi gibi degil,tam tersi hakkimi hic helal etmeyecegim.cunku o kiralik evimi cok seviyordum ve cikmak istemiyordum.Haaa bir de esim onun oglunu ise bile aldirmisti.Iste insanoglu boyle nankor.
o zaman siz yıkarsanız kiradan düşecek parasını bi zahmet.o da bir emek neden ücretsiz yapasınız.ister zengin ister fakir ister orta halli olun daima dik durun eyvallahınız olmasın.yoksa her koşulda kullanmak istıyor insanlar bu devirde.kendimden örnek vereyim kızımın sınıfında sevdiğim bir çocuğu 2 yıl boyunca bazı günler okuldan aldım arabamla spora götürdüm getirdim kapısında 5 10 dakika şoför gibi bekledim.çocuk sıkça mesajlar yazıyordubenim telefonuma saçma saçma yüzlerce whatsaba.eşim bir gün iş sebebiyle sıkışıktı çocuğa yazma evladım senin başka işin yok mu dedi yazıyla.aile hemen aradı bizle artık görüşmeyecekmiş davranışımız yanlışmış bla bla. yani 40 yıl taşı bir gün sırtından indir gene aynısın ablacığım.çocuğu hala seviyorum ama ailesini sildimKendi yasliymis yikayamazmis ama o bahceyi merdiven hatta dis kapimin onunu benden cok o ve miaafirleri kullandi zamaninda ama hep ben yikayayim birde faturasi bana yansiyan o musluktan
Iste insanlara iyilik yaramiyor yapmayinca da kotu oluyirsun yani bu adam kiracisini hizmetcisi gibi birseyler isteyip bekliyor surekli.. hic duymadim sula oderim kullanamadigim bahceyi sulayacagim faturasi benden cixek ekip bicecegim budayacagim agaclarini ama hic kullanamadigim bahcenin isini yapacagimo zaman siz yıkarsanız kiradan düşecek parasını bi zahmet.o da bir emek neden ücretsiz yapasınız.ister zengin ister fakir ister orta halli olun daima dik durun eyvallahınız olmasın.yoksa her koşulda kullanmak istıyor insanlar bu devirde.kendimden örnek vereyim kızımın sınıfında sevdiğim bir çocuğu 2 yıl boyunca bazı günler okuldan aldım arabamla spora götürdüm getirdim kapısında 5 10 dakika şoför gibi bekledim.çocuk sıkça mesajlar yazıyordubenim telefonuma saçma saçma yüzlerce whatsaba.eşim bir gün iş sebebiyle sıkışıktı çocuğa yazma evladım senin başka işin yok mu dedi yazıyla.aile hemen aradı bizle artık görüşmeyecekmiş davranışımız yanlışmış bla bla. yani 40 yıl taşı bir gün sırtından indir gene aynısın ablacığım.çocuğu hala seviyorum ama ailesini sildim
onlardan gençsiniz diye hizmetçileri değilsiniz ne münasebet .Ha hakeden güleryüzlü insancıl yaşlı olsalar amenna ama bunlar öyle de değil anladığım kadarıyla .yoksa bu işsizlikte ve pandemi de sizi evden çıkarmaya yeltenmezlerdiIste insanlara iyilik yaramiyor yapmayinca da kotu oluyirsun yani bu adam kiracisini hizmetcisi gibi birseyler isteyip bekliyor surekli.. hic duymadim sula oderim kullanamadigim bahceyi sulayacagim faturasi benden cixek ekip bicecegim budayacagim agaclarini ama hic kullanamadigim bahcenin isini yapacagim
Sen çık bu evden boşver. Bu adamla uğraşılmaz. Halden anlamayan, çıkarcı paragözün teki. Sende de hata var, keşke yardım etmeseydin bu varyemeze.Eki Görüntüle 2694328 Eki Görüntüle 2694329 Eki Görüntüle 2694333 ve kiraya verdigi garajin elektrigi icin kullanilan oraya giden kablo ve onun da bize yansimasi kendi dedi zamaninda Eki Görüntüle 2694339 ve 3 sene boyunca yazin cim bicmek icin kullandigi cim bicme makinesini taktigi o meshur bize giren priz
Yapinca iyi yapmayinca evden cik oluyorsa o yaslilardan midir siz karar verin artik yada isini yapip kullandirmayincaonlardan gençsiniz diye hizmetçileri değilsiniz ne münasebet .Ha hakeden güleryüzlü insancıl yaşlı olsalar amenna ama bunlar öyle de değil anladığım kadarıyla .yoksa bu işsizlikte ve pandemi de sizi evden çıkarmaya yeltenmezlerdi
Yasli yazik diye yardim ediyirduk.. birde etmeyince evden cikin diyordu ne saniyorki gelen her kiracininbedava ozel islerini mi yapacagini..Sen çık bu evden boşver. Bu adamla uğraşılmaz. Halden anlamayan, çıkarcı paragözün teki. Sende de hata var, keşke yardım etmeseydin bu varyemeze.
aynı şehirde olsak ben bilirdim yapacağımı o ev sahibine de uzak maalesef.kaçak yapı .projeye aykırı tadilat ki 1 evi 2 ye bölmüş 2 aileye kiralamak için.depreme dayanıksız binaa .vergisiz kiraaa.oooo evsahibinde falsooo çokkkSen çık bu evden boşver. Bu adamla uğraşılmaz. Halden anlamayan, çıkarcı paragözün teki. Sende de hata var, keşke yardım etmeseydin bu varyemeze.
Adam yalniz oturuyor karisi 5 5 yildir kizinin yaninda yasiyor sadece kagit ustunde devam eden evlilik kadin buraya gelip bir gece bile kalmamistir 4 senede geldiginde de olse de kurtulsam diyen biri kocasi icinonlardan gençsiniz diye hizmetçileri değilsiniz ne münasebet .Ha hakeden güleryüzlü insancıl yaşlı olsalar amenna ama bunlar öyle de değil anladığım kadarıyla .yoksa bu işsizlikte ve pandemi de sizi evden çıkarmaya yeltenmezlerdi
Aslında şikayet edilmesi lazım. Hem bina riskli bulunursa taşınma yardımı falan da alabilir.aynı şehirde olsak ben bilirdim yapacağımı o ev sahibine de uzak maalesef.kaçak yapı .projeye aykırı tadilat ki 1 evi 2 ye bölmüş 2 aileye kiralamak için.depreme dayanıksız binaa .vergisiz kiraaa.oooo evsahibinde falsooo çokkk
Burda akil vermeniz bile yeterli sagolun fazlasina gerek yok.. cunku dedigim dedik biri bunu karisi bile soyledi zamaninda... fikirleriniz onemli ve yeterde artar bile benim icinaynı şehirde olsak ben bilirdim yapacağımı o ev sahibine de uzak maalesef.kaçak yapı .projeye aykırı tadilat ki 1 evi 2 ye bölmüş 2 aileye kiralamak için.depreme dayanıksız binaa .vergisiz kiraaa.oooo evsahibinde falsooo çokkk