Ev kredisi ,çocuk sizce ne yapmalıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz kiradasıniz zaten ilerde bir eviniz olur insallah bir eviniz oldugunda da bunu demeye hakki yoktur evladın aile zenginse demek istedim bu arada cananizi takdir ettim bende ayni sey icin savasiyorum
Biz kendi isteğimizle ev almıyoruz. Yani ileride çocuğumuza ev, araba vs alacak durumumuz var ama ben yine de kendi basarsın isterim. Konu sahibi değişik zaten boş yere konuştuk o kadar:)

Ayni fikirdeyiz iste neyi tartistik ki biz iki saattir :))
arkadasların göbeee catladı anlatana kadar
sız konuda konu sahıbının yorumlarını okumadan dırekt yazdınız ınsanlar sıze konu sahıbınden yola cıkarak yazdı
sızde sandınız kı herkes sıze karsı :) ah ah

dava acabılırsınız kızlar bılıyorsunuz degıl mı
boylece konu sahıbının kocası da tum gerceklerı gormus olur bu sayede bılgı sahıbı olur konunun ıcerıgı hakkında :)
Ceza alacağını sanmam ama evet kocası öğrenir :) uğraşmaya değer mi? Konu sahibi için tozumu kaldırmaya değmez. O hakkettiği hayatı fazlasıyla yaşıyor zaten :)

Ceza alacağını sanmam ama evet kocası öğrenir :) uğraşmaya değer mi? Konu sahibi için tozumu kaldırmaya değmez. O hakkettiği hayatı fazlasıyla yaşıyor zaten :)
canısı sartlar daha yenı degıstı duzenlemeler yapıldı kımse oyle haydut gıbı agudumugudu dıyemıyor kımseye agırlastırıldı hatta sosyal medyada bırıne telefonunu verır mısın dıye sormak bıle tacıze gırıyor seklınde guncellendı cezalar da ona gore tabıı :)

emnıyetden konu sahıbıne davet geldıgınde o sevgılı es ve aılesı emınım yanında olacaktır hıc ıstemedıgı kadar :)

Bunu düşüneyim bi, en azından ne olduğunu görsünler.

Kv yüzünden tazminat ödeyecek tabiki kimden isteyecek ki başka
Kesinlikle dava açmalısınız. Bana yazsa uğraşırdım. Ben iki kere dava açtım benimkiler hakaret değildi ama eşim hakaret davası açtı. Kav yıl oldu hatırlamıyorum ama 3bin cezaya çarptırıldı. Yani avukata bile gerek yok. Dilekçe yazdırıp veriyorsun. Biraz para yatırıyorsun. Hatta sonra birazını da geri alıyorsun kazanınca. Ben uğraşırdım yani iyki bana yazmamış.

bırde 15 yıldır calısan bır kadınsın konu sahıbı ıs yerıne de rezıl olacaksın bu yuzden
dıyecekler sosyal platformda kufurler etmıs hakaret etmıs
hangı konuda dıye kurcalayacaklar eskı mesajlarını okuyacaklar
ah ahh...

Boş vaktim var şu sıralar, bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…