Biz kendi isteğimizle ev almıyoruz. Yani ileride çocuğumuza ev, araba vs alacak durumumuz var ama ben yine de kendi basarsın isterim. Konu sahibi değişik zaten boş yere konuştuk o kadar:)Siz kiradasıniz zaten ilerde bir eviniz olur insallah bir eviniz oldugunda da bunu demeye hakki yoktur evladın aile zenginse demek istedim bu arada cananizi takdir ettim bende ayni sey icin savasiyorum
arkadasların göbeee catladı anlatana kadarAyni fikirdeyiz iste neyi tartistik ki biz iki saattir :))
Ceza alacağını sanmam ama evet kocası öğrenir :) uğraşmaya değer mi? Konu sahibi için tozumu kaldırmaya değmez. O hakkettiği hayatı fazlasıyla yaşıyor zaten :)dava acabılırsınız kızlar bılıyorsunuz degıl mı
boylece konu sahıbının kocası da tum gerceklerı gormus olur bu sayede bılgı sahıbı olur konunun ıcerıgı hakkında :)
Kv yüzünden tazminat ödeyecek tabiki kimden isteyecek ki başkaGerçekten versenize mahkemeye.İnsanlara böyle saldıramayacağını bilsin.Hoş tazminat falan ödemek zorunda kalırsa gider onu da kv den ister!.
Doğru.Kimin yüzünden aldı cezayı?Ev için para vermeyen kv yi tutan düşman kadınlar yüzündenKv yüzünden tazminat ödeyecek tabiki kimden isteyecek ki başka
canısı sartlar daha yenı degıstı duzenlemeler yapıldı kımse oyle haydut gıbı agudumugudu dıyemıyor kımseye agırlastırıldı hatta sosyal medyada bırıne telefonunu verır mısın dıye sormak bıle tacıze gırıyor seklınde guncellendı cezalar da ona gore tabıı :)Ceza alacağını sanmam ama evet kocası öğrenir :) uğraşmaya değer mi? Konu sahibi için tozumu kaldırmaya değmez. O hakkettiği hayatı fazlasıyla yaşıyor zaten :)
Bunu düşüneyim bi, en azından ne olduğunu görsünler.canısı sartlar daha yenı degıstı duzenlemeler yapıldı kımse oyle haydut gıbı agudumugudu dıyemıyor kımseye agırlastırıldı hatta sosyal medyada bırıne telefonunu verır mısın dıye sormak bıle tacıze gırıyor seklınde guncellendı cezalar da ona gore tabıı :)
emnıyetden konu sahıbıne davet geldıgınde o sevgılı es ve aılesı emınım yanında olacaktır hıc ıstemedıgı kadar :)
Kesinlikle dava açmalısınız. Bana yazsa uğraşırdım. Ben iki kere dava açtım benimkiler hakaret değildi ama eşim hakaret davası açtı. Kav yıl oldu hatırlamıyorum ama 3bin cezaya çarptırıldı. Yani avukata bile gerek yok. Dilekçe yazdırıp veriyorsun. Biraz para yatırıyorsun. Hatta sonra birazını da geri alıyorsun kazanınca. Ben uğraşırdım yani iyki bana yazmamış.Kv yüzünden tazminat ödeyecek tabiki kimden isteyecek ki başka
Kvnin boğazına falan çöker tazminat için. Yok yere kadına eziyet olmasın şimdiDoğru.Kimin yüzünden aldı cezayı?Ev için para vermeyen kv yi tutan düşman kadınlar yüzünden
Bence biliyorlar.Bildikleri için de uzak duruyorlar.Bunu düşüneyim bi, en azından ne olduğunu görsünler.
Ay valla üzüldüm ilk defa bir kv için.Benimki görse gözleri yaşarırKvnin boğazına falan çöker tazminat için. Yok yere kadına eziyet olmasın şimdi
Sebepsiz soğuk yapıyormuş. Bu kadar olduğunu tam bilmiyolardır. Aslında mahkeme çıkışı konunun ekran görüntüsünü print yapıp kocasının eline tutuşturmak varBence biliyorlar.Bildikleri için de uzak duruyorlar.
Aynen ya boşuna milleti birbirine kattı burada zalımın kızı :))Biz kendi isteğimizle ev almıyoruz. Yani ileride çocuğumuza ev, araba vs alacak durumumuz var ama ben yine de kendi basarsın isterim. Konu sahibi değişik zaten boş yere konuştuk o kadar:)
Dünyadaki en bahtsız kv olduğuna eminim ama ispat edememAy valla üzüldüm ilk defa bir kv için.Benimki görse gözleri yaşarır
Ondan sonra görür evi cezaevindeSebepsiz soğuk yapıyormuş. Bu kadar olduğunu tam bilmiyolardır. Aslında mahkeme çıkışı konunun ekran görüntüsünü print yapıp kocasının eline tutuşturmak var
Boş vaktim var şu sıralar, bakalımKesinlikle dava açmalısınız. Bana yazsa uğraşırdım. Ben iki kere dava açtım benimkiler hakaret değildi ama eşim hakaret davası açtı. Kav yıl oldu hatırlamıyorum ama 3bin cezaya çarptırıldı. Yani avukata bile gerek yok. Dilekçe yazdırıp veriyorsun. Biraz para yatırıyorsun. Hatta sonra birazını da geri alıyorsun kazanınca. Ben uğraşırdım yani iyki bana yazmamış.
2 saatinizi almaz. Kaleme çıkarsanız boşluk varsa erkene de verebilirler belki. Şu an pandemi dönemi ama nasıldır bilmiyorum. Bir an önce yüzünün halini görmek ister insan.Boş vaktim var şu sıralar, bakalım