- 30 Aralık 2009
- 22.480
- 86.947
- 40
Bu arada konu sahibi çocuk bile istemiyormuş ki.Bende sizinle aynı kafadayım ama yaşım 34 eşim 36 ,6 yıllık evliyim.Maalesef ülkemizde bizim gibi insanlara psikopat gözüyle bakılıyor :) çocuk sorumluluğu almaya cesaret edemiyorum hayatımın en az 25 yılını bir çocuga adamak istemiyorum kendim için yaşamak istiyorum bencil diyebilirsiniz belki ama hayatımı sonuna kadar yaşamak istiyorum farklı ülkelerde farklı şehirlerde yaşamak istiyorum mesela.yaşınız genç 30-32 ye kadar yolu var ama yaş aldıkça bence tahammül seviyesinden dolayı insan uğraşmak istemiyor kendinize bir süre daha 3 4 sene müddet verin öyle karar verirsibiz
Boşa bana hz elektra dedin bacım bız burda çok gördük böyle bu yüzden öyle çat şu bu kötu dediğinde bı yazdıklarına bazen bakarız gerçekliği var mı diye bazende nicklerınden zaten konularına vakıf oluyoruz.Aynen ya boşuna milleti birbirine kattı burada zalımın kızı :))
Aslında böyle insanlara bunu yapmak lazım. Her önüne gelene küfür edemeyeceklerini anlamalılar.2 saatinizi almaz. Kaleme çıkarsanız boşluk varsa erkene de verebilirler belki. Şu an pandemi dönemi ama nasıldır bilmiyorum. Bir an önce yüzünün halini görmek ister insan.
sıkayet dılekcesı olustururken su konularda su yorumlar yuzunden su hakaretlerı ettı dıye ekran goruntulerını ek yaparak sunarsınızSebepsiz soğuk yapıyormuş. Bu kadar olduğunu tam bilmiyolardır. Aslında mahkeme çıkışı konunun ekran görüntüsünü print yapıp kocasının eline tutuşturmak var
Valla şikayetçi olmak istersen beraber olabiliriz hiç yoktan eşinin ailesı fizana belki kaçar kurtulurBoş vaktim var şu sıralar, bakalım
Sen artık benim için hep hz elektra olarak kalacaksın :)) bu da bi espri oldu aramızda en buyuk aşklar nefretle başlarmış :)Boşa bana hz elektra dedin bacım bız burda çok gördük böyle bu yüzden öyle çat şu bu kötu dediğinde bı yazdıklarına bazen bakarız gerçekliği var mı diye bazende nicklerınden zaten konularına vakıf oluyoruz.
Evet ya o mesajını ben de okudum.Hayatımı yaşamak istiyorum.Çocuk bana çok uzak falan demiş.Bence de derdi çocuk değil.Kv den para tırtıklayıp ev almak tüm derdi.Bu arada konu sahibi çocuk bile istemiyormuş ki.
Çocuğu da bu konuda bahane ettiğine eminim. Maksat kv ev araba versin,tepki çekmemek için araya çocuğu sıkıştırmış gibi.
Öylesine.Tam olarak neden gorusmuyor bilen var mi insan esinin ailesiyle neden gorusmez dedi ya en son beni istemiyorlar ogullarininda mi hatri yok ev alsinlar. la demezler mi adama ailesini istemiyorsun oglununda mi hatri yok niye gorusmuyorsun
Ben mesajları sildim ama allahtan ekran görüntüsü varsıkayet dılekcesı olustururken su konularda su yorumlar yuzunden su hakaretlerı ettı dıye ekran goruntulerını ek yaparak sunarsınız
kocası zaten hangı konuda sıkayet edıldın kıme hakaret ettın deyıp kendısıde arastırır avukata sorar
Sende bu kadar verıcı olma bak cıddıyım ınsan evladın hayırlısını versın parayla bakacaksa cıdden bakmasın para verıp aılesıne hakaret edıp aldırdığı eve sokmayan çok burda çok gördük emin ol. İlk kendını düşüncen yoksa kımse ılerde yerı geliyor evladın düşünmüyor.Sen artık benim için hep hz elektra olarak kalacaksın :)) bu da bi espri oldu aramızda en buyuk aşklar nefretle başlarmış :)
Hayatini yaşayıp gezmek istiyormuş. Arttiriyorum bence parayı alıp gezecek:)) ailem yok dedi ama varmış, cocuk istiyorum dedi ama istemiyormuş. Ev istiyorum deyip de gezmek istiyor da olabilir yani:)Evet ya o mesajını ben de okudum.Hayatımı yaşamak istiyorum.Çocuk bana çok uzak falan demiş.Bence de derdi çocuk değil.Kv den para tırtıklayıp ev almak tüm derdi.
Jajdjahdhd en azından arkalarından neler dediğini öğrenirler.Valla şikayetçi olmak istersen beraber olabiliriz hiç yoktan eşinin ailesı fizana belki kaçar kurtulur
Şunları okuduktan sonra ben böyle gelinin ağzına salıncak kurar, sallana sallana ..........evet konu sahıbı arkadasım
gorusmedıgınız haklarında leş ve berbat bır aıle dedıgınız kısılerden para beklemeyerek baslamalısınız hayata...
kendı yagınızda kavrulmayı ogrenmelısınız herkes ev sahıbı olmak zorunda da degıl gorusmemek ıcın sehır degıstırdıgınız ınsanlardan ev almak ıcın para beklersenız nefret ettıgınız o ınsanlarla gorusmek zorunda kalırsınız
ha parayı aldıktan sonra yıne gorusmemeye mı baslayacaksınız orasını bılemem ...
Ağzını yerım senın yaŞunları okuduktan sonra gelinim ols
Şunları okuduktan sonra ben böyle gelinin ağzına salıncak kurar sallana sallana ..........
Hele şuraya bak :)
Hem benimle konuşmayacak hem de benden para bekleyecek.
B... yesin derim ben öyle gelinim olsa :)
Evet ya o mesajını ben de okudum.Hayatımı yaşamak istiyorum.Çocuk bana çok uzak falan demiş.Bence de derdi çocuk değil.Kv den para tırtıklayıp ev almak tüm derdi.
Ya zaten derdi çocuk değil. Kv neden çocuk yapmıyorsunuz diye sorunca işte ev yok falan diyecek ev isteyecek dert bu yani.Hayatini yaşayıp gezmek istiyormuş. Arttiriyorum bence parayı alıp gezecek:)) ailem yok dedi ama varmış, cocuk istiyorum dedi ama istemiyormuş. Ev istiyorum deyip de gezmek istiyor da olabilir yani:)
Senin en sevdiğim sözün bu ajdjajjdjsböyle gelinin ağzına salıncak kurar sallana sallana ..........
Yalnız dikkatini çekerim para değil ev ve araba bekliyor. Kendi arabasını bile kendisi almış. Görüyor musun ne dertler var şu kkda ajdjsjhd.Şunları okuduktan sonra ben böyle gelinin ağzına salıncak kurar, sallana sallana ..........
Hele şuraya bak :)
Hem benimle konuşmayacak hem de benden para bekleyecek.
B... yesin derim ben öyle gelinim olsa :)
Ya ne bileyim biz çok yokluk gördük elektra vardı ama bize yoktu o yüzden evladım benim gibi olmasın diye he bu demek degil ki herseyi onune yigicam asla benim amacim ona hesap actim zaten biriktiriyorum ufaktan onun haberi olmayacak tabi ki ilerde evlenir bir evi olsun diye dusundumSende bu kadar verıcı olma bak cıddıyım ınsan evladın hayırlısını versın parayla bakacaksa cıdden bakmasın para verıp aılesıne hakaret edıp aldırdığı eve sokmayan çok burda çok gördük emin ol. İlk kendını düşüncen yoksa kımse ılerde yerı geliyor evladın düşünmüyor.