Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadcee ev beklemiyor. Çevresindekiler ev araba almış o da onları bekliyor muhtemelen. Bizim başından beri anlatmak istediğimiz bu, siz bizi boş yere taşladınız. 3 yıldır köşe bucak kaçtığın, görüşmediğin insanlardan ev araba beklenmez, kaldı ki konu sahibinin durumu kötü değilmiş. Yoksa sizin dediğiniz gibi olsa zaten yardım edilir, doğru olanda budur. Linç yememek için annem babam yok dedi böyle birşey söylenir mi sizce?Evet yeni okudum bende görüsmedigini dile getirmis gerekli cevabıda verdim zaten benim kayınvalidemde neler yapiyor ne laflar sokuyor bana bırakın görüsmemeyi ben asla cevap dahi vermem hep saygılıyımdır çunku o esimin annesi başımın tacıdır konu suan ki haliyle arsızlığa doğru evrildi birden hem sayıp gorusme hem ev bekle yok artık
Ben zaten kendileri yemesin icmesin evlada versinler demedim tabiki onlarda yasayacak hemde kendi paralari bundan daha dogal birsey yok burda hem fikiriz ama siz zor durumda olsaydinizda onlarda da fazla fazla varken vermeyeceklermiydi size verirlerdi tabi ki bunda da bi sakinca yok dimiBen ailemden uzağa gelin gittim. Ailem hep söyler tayininizi buraya alın, dairelerden birinde oturun diye. Annem bizi büyütürken çok fedakarlık yaptı. Evine isteyip heves ettiği şeyi alamadı, bir pardesüyü on sene giydi, çok geç cep telefonu sahibi oldu, hayatında hiç tatile gitmedi (O dönem sadece bir daire vardı, onun da kirası azdı zaten) Ama bizi okutmak için ellerinden geleni yaptılar, dershanelere yolladılar. Üniversitede ne zaman, ne kadar istesek paramız hesabımıza yattı, yokluk çektirmediler bize. Bizi de evlendirdiler, para harcatmadılar. Şimdi babamın sıfır araba alması, annemin istediği mutfak şefini ucuz pahalı düşünmeden alması, kendilerine deniz kenarından yazlık bakmaları kardeşimi de beni de daha çok mutlu ediyor. Zerre kadar gözümüz yok mallarında. Bir evimiz olsa iyi tabii ki. Ama bu da iyi. Hem de çok.
Adamlar zamanında kazanmış yaşıyor senin bi faydan oldudamı istiyorsun adamların parasını bu zamana kadar eşine bakmışlar reşitsiniz bi zahmet baksın kendineBıkkınlık hanımefendi eşek gibi çalışıp hiçbir şeye sahip olamamak ama bir yandan da keyif içerisinde eşimin ailesinin yaşadığını görmek
Siz kiradasıniz zaten ilerde bir eviniz olur insallah bir eviniz oldugunda da bunu demeye hakki yoktur evladın aile zenginse demek istedim bu arada cananizi takdir ettim bende ayni sey icin savasiyorumKirada olan bir sürü insan var. Niye siz sürünüyorsunuz mesajı veriyorsunuz. Biz de kiradayız ama surunmuyoruz:) Konu sahibi sürünmuyor, eşinin ailesi de zengin değil bu konu özelinde yazıyoruz biz. Onun dışında tek çocuğum var. Iyi eğitim alsın diye çalışıyorum. Okuluna falan zaten en az 2 ev parası dökeceğim mezun olana kadar gibi görünüyor. Inşallah yurt dışında okusun istiyorum. Ingilizce öğrenmesine çok önem veriyorum. Yeni 10 yaşına girdi 300 küsür sayfalık ingilizce kitap aldık yeni, okuyor. Kendi ayakları üstünde durmasını, özerk olmasını istiyoruz. Eşini de kendisi gibi biri seçer inşallah. Yani ben zaten ileride ayakları üstünde dursun, özgür olsun, birey olsun diye elimden geleni yapıyorum. 25 yaşından sonra gelip para ver, ev al, araba al vs dese nerde yanlış yaptım diye oturur düşünürüm.
Merhaba Hanımlar,
Canım çok sıkkın ,6 yıllık evliyim eşimin ailesinde para var ama vermiyorlar .6 yıldır kiralardayız maddi korkulardan çocuk yapamadık .ben artık evimiz olsun cocuk yapalım yaşım 35 oldu diyorum eşime .eşimde bu sene krediye girelim ev alalım diyor .açıkcası artık bıktım birşeyler olsun istiyorum .sizler nasıl yaptınız ev kredisine girip cocuk sahibi olanlar biraz fikir verirseniz
Şuan şoklardayım resmen şaka gibi işte böyle üç kuruş için kendini acındırana da parazit denir başka birşey denmez sizde kusura bakmayın konuyu tam detaylı anlatmayip yalan yanlış kendine yontarak anlattıgı icin bu şekilde oldu konu sahibizede olduk :) benim esimin ailesinin durumu keza benim babamin durumu da cok iyi ama biz asla demedik bize onu verin bunu verin denmez zaten ayıptır kendileri verirse almam demem açıkçası insan kırılıyor tabi biraz dusunmuyorlar diye ama biz hep çalistik biriktirdik oldugu kadar dedik hala daha savasiyoruz evladimiz icin olması gerekende budur elinde yoksa yapacak birsey yokSadcee ev beklemiyor. Çevresindekiler ev araba almış o da onları bekliyor muhtemelen. Bizim başından beri anlatmak istediğimiz bu, siz bizi boş yere taşladınız. 3 yıldır köşe bucak kaçtığın, görüşmediğin insanlardan ev araba beklenmez, kaldı ki konu sahibinin durumu kötü değilmiş. Yoksa sizin dediğiniz gibi olsa zaten yardım edilir, doğru olanda budur. Linç yememek için annem babam yok dedi böyle birşey söylenir mi sizce?
Eki Görüntüle 2785142
Konu sahibi naif diliyle beni uyarıyor.
Yazmış olsak bak burda çıkardı mesaj sayfan barı atcan bir yalan usturuplu at ki insanlar inansın
Canım içinden gelen verir içinden gelmeyen vermez buna kimse birşey yapamaz. Düşene yardım edilir ama hibe için insanın içinden gelmesi gerekir. O para eninde sonunda miras olarak kalacak sonuçta bir şekilde hakkınıza kavuşacaksınız. İstemek biraz terbiyesizlik gibi geliyor bana hele ki bu konuda ultra ultra terbiyesizlik. Biz saatlerdir sana bunu anlatmaya çalışıyorduk işte :))Şuan şoklardayım resmen şaka gibi işte böyle üç kuruş için kendini acındırana da parazit denir başka birşey denmez sizde kusura bakmayın konuyu tam detaylı anlatmayip yalan yanlış kendine yontarak anlattıgı icin bu şekilde oldu konu sahibizede olduk :) benim esimin ailesinin durumu keza benim babamin durumu da cok iyi ama biz asla demedik bize onu verin bunu verin denmez zaten ayıptır kendileri verirse almam demem açıkçası insan kırılıyor tabi biraz dusunmuyorlar diye ama biz hep çalistik biriktirdik oldugu kadar dedik hala daha savasiyoruz evladimiz icin olması gerekende budur elinde yoksa yapacak birsey yok
Pes!!!Konu sahibi nasıl bu kadar olabiliyorsunuz?Hem görüşmediğiniz insanlardan para bekliyorsunuz!!!hem de sırf sizi pohpohlamadı diye üyelere hakaret dolu mesajlar atıyorsunuz!!!Allah kvnize eşinize etrafınızdaki herkese sabır versin.Nasıl bir bencillik hayret!Hep diyordum ne çekiyor bu gelinler diye..Özellikle burda konuları okudukça.Ama konu sahibi sonuna kadar hakediyorsunuz her şeyi.Eki Görüntüle 2785142
Ayni fikirdeyiz iste neyi tartistik ki biz iki saattir :))Canım içinden gelen verir içinden gelmeyen vermez buna kimse birşey yapamaz. Düşene yardım edilir ama hibe için insanın içinden gelmesi gerekir. O para eninde sonunda miras olarak kalacak sonuçta bir şekilde hakkınıza kavuşacaksınız. İstemek biraz terbiyesizlik gibi geliyor bana hele ki bu konuda ultra ultra terbiyesizlik. Biz saatlerdir sana bunu anlatmaya çalışıyorduk işte :))
Pes!!!Konu sahibi nasıl bu kadar olabiliyorsunuz?Hem görüşmediğiniz insanlardan para bekliyorsunuz!!!hem de sırf sizi pohpohlamadı diye üyelere hakaret dolu mesajlar atıyorsunuz!!!Allah kvnize eşinize etrafınızdaki herkese sabır versin.Nasıl bir bencillik hayret!Hep diyordum ne çekiyor bu gelinler diye..Özellikle burda konuları okudukça.Ama konu sahibi sonuna kadar hakediyorsunuz her şeyi.
Eki Görüntüle 2785142
dava acabılırsınız kızlar bılıyorsunuz degıl mıBanada yazmış
Ben de bu tip kadınları gördükçe daha doğmamış oğlumun eşinden endişe ediyorum.Çok çirkin laflar çok.Nasıl rahatlıkla yazabilmiş?Demek ki onun için günlük hayattaki kelimeler kadar normal.Yazık.Hakaret değil ki düpedüz küfür.. pes yahu
Ay ben şimdi Allah izin verirse birkaç ay sonra erkek çocuk annesi olacağım Böyle konularda çok dertleniyorum durduk yere.. ya yıllar sonra böyle bir gelinim olursa diye
Allah iyilerle karşılaştırsın
Hayırlı doğumlar. Allah evladını iyilerle karşılaştırsın :)Hakaret değil ki düpedüz küfür.. pes yahu
Ay ben şimdi Allah izin verirse birkaç ay sonra erkek çocuk annesi olacağım Böyle konularda çok dertleniyorum durduk yere.. ya yıllar sonra böyle bir gelinim olursa diye
Allah iyilerle karşılaştırsın
Numara istedi benden, versem eve gelip dövecekti herhalde kajdjsjd.Ben de bu tip kadınları gördükçe daha doğmamış oğlumun eşinden endişe ediyorum.Çok çirkin laflar çok.Nasıl rahatlıkla yazabilmiş?Demek ki onun için günlük hayattaki kelimeler kadar normal.Yazık.
Bak bunu eşinin ailesi için yapabilirim verilmiş sadakamız varmış derlerdava acabılırsınız kızlar bılıyorsunuz degıl mı
boylece konu sahıbının kocası da tum gerceklerı gormus olur bu sayede bılgı sahıbı olur konunun ıcerıgı hakkında :)
Gerçekten versenize mahkemeye.İnsanlara böyle saldıramayacağını bilsin.Hoş tazminat falan ödemek zorunda kalırsa gider onu da kv den ister!.dava acabılırsınız kızlar bılıyorsunuz degıl mı
boylece konu sahıbının kocası da tum gerceklerı gormus olur bu sayede bılgı sahıbı olur konunun ıcerıgı hakkında :)