Ev kredisi ,çocuk sizce ne yapmalıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim fikrim kimseden beklentiniz olmasın sende çalışıyomuşsun insan istiyo havadan gelsin ama emin ol kendin çalış çabala ev 0 olcakmis 3 5 yıllık olsun iki gün sonra verilen paranın lafı edilir örneğini çok gördüm çocuğu da ertelemeyin derim ev olur gider bir şekilde

Sadcee ev beklemiyor. Çevresindekiler ev araba almış o da onları bekliyor muhtemelen. Bizim başından beri anlatmak istediğimiz bu, siz bizi boş yere taşladınız. 3 yıldır köşe bucak kaçtığın, görüşmediğin insanlardan ev araba beklenmez, kaldı ki konu sahibinin durumu kötü değilmiş. Yoksa sizin dediğiniz gibi olsa zaten yardım edilir, doğru olanda budur. Linç yememek için annem babam yok dedi böyle birşey söylenir mi sizce?

Ben zaten kendileri yemesin icmesin evlada versinler demedim tabiki onlarda yasayacak hemde kendi paralari bundan daha dogal birsey yok burda hem fikiriz ama siz zor durumda olsaydinizda onlarda da fazla fazla varken vermeyeceklermiydi size verirlerdi tabi ki bunda da bi sakinca yok dimi

Bıkkınlık hanımefendi eşek gibi çalışıp hiçbir şeye sahip olamamak ama bir yandan da keyif içerisinde eşimin ailesinin yaşadığını görmek
Adamlar zamanında kazanmış yaşıyor senin bi faydan oldudamı istiyorsun adamların parasını bu zamana kadar eşine bakmışlar reşitsiniz bi zahmet baksın kendine

Siz kiradasıniz zaten ilerde bir eviniz olur insallah bir eviniz oldugunda da bunu demeye hakki yoktur evladın aile zenginse demek istedim bu arada cananizi takdir ettim bende ayni sey icin savasiyorum

Siz çalışıyor musunuz? Evin aylık geliri ne kadar? Sizin oralarda evler ne kadar? Eşinizin ailesinin durumu ne kadar iyi ve eşiniz kaç kardeş? Diğer kardeşlere ev araba alıp size mi almıyorlar?

Şuan şoklardayım resmen şaka gibi işte böyle üç kuruş için kendini acındırana da parazit denir başka birşey denmez sizde kusura bakmayın konuyu tam detaylı anlatmayip yalan yanlış kendine yontarak anlattıgı icin bu şekilde oldu konu sahibizede olduk :) benim esimin ailesinin durumu keza benim babamin durumu da cok iyi ama biz asla demedik bize onu verin bunu verin denmez zaten ayıptır kendileri verirse almam demem açıkçası insan kırılıyor tabi biraz dusunmuyorlar diye ama biz hep çalistik biriktirdik oldugu kadar dedik hala daha savasiyoruz evladimiz icin olması gerekende budur elinde yoksa yapacak birsey yok

kirada da çocuk doğar, milyonlarca kişi kirada oturuyor, ben kiralık evde büyüdüm mesela.

konu sahibi kusura bakmayın ne yapsam da eşimden para tırtıklasam derdine düşmüşsünüz, bu sizi çok yıpratır, ciddi söylüyorum, beklentilerinizi sıfırlayın mutluluk seviyenizin ne kadar arttığını göreceksiniz.

Canım içinden gelen verir içinden gelmeyen vermez buna kimse birşey yapamaz. Düşene yardım edilir ama hibe için insanın içinden gelmesi gerekir. O para eninde sonunda miras olarak kalacak sonuçta bir şekilde hakkınıza kavuşacaksınız. İstemek biraz terbiyesizlik gibi geliyor bana hele ki bu konuda ultra ultra terbiyesizlik. Biz saatlerdir sana bunu anlatmaya çalışıyorduk işte :))

Eki Görüntüle 2785142
Konu sahibi naif diliyle beni uyarıyor.
Pes!!!Konu sahibi nasıl bu kadar olabiliyorsunuz?Hem görüşmediğiniz insanlardan para bekliyorsunuz!!!hem de sırf sizi pohpohlamadı diye üyelere hakaret dolu mesajlar atıyorsunuz!!!Allah kvnize eşinize etrafınızdaki herkese sabır versin.Nasıl bir bencillik hayret!Hep diyordum ne çekiyor bu gelinler diye..Özellikle burda konuları okudukça.Ama konu sahibi sonuna kadar hakediyorsunuz her şeyi.

Ayni fikirdeyiz iste neyi tartistik ki biz iki saattir :))

Hakaret değil ki düpedüz küfür.. pes yahu
Ay ben şimdi Allah izin verirse birkaç ay sonra erkek çocuk annesi olacağım Böyle konularda çok dertleniyorum durduk yere.. ya yıllar sonra böyle bir gelinim olursa diye

Allah iyilerle karşılaştırsın

Ben de bu tip kadınları gördükçe daha doğmamış oğlumun eşinden endişe ediyorum.Çok çirkin laflar çok.Nasıl rahatlıkla yazabilmiş?Demek ki onun için günlük hayattaki kelimeler kadar normal.Yazık.

Hayırlı doğumlar. Allah evladını iyilerle karşılaştırsın :)

Numara istedi benden, versem eve gelip dövecekti herhalde kajdjsjd.

dava acabılırsınız kızlar bılıyorsunuz degıl mı
boylece konu sahıbının kocası da tum gerceklerı gormus olur bu sayede bılgı sahıbı olur konunun ıcerıgı hakkında :)
Gerçekten versenize mahkemeye.İnsanlara böyle saldıramayacağını bilsin.Hoş tazminat falan ödemek zorunda kalırsa gider onu da kv den ister!.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…