Bakın.Çok merak ettim birseyi sormadan edemeyeceğim şimdi aileleriniz size bir ev verse yok anne baba siz rahat yasayin gerekirse biz alırız diyecek misin ??
Bana yazmasın böyle şeyler hamileyim kaldıramamBanada yazmış
15 yıldır kiradayız. Kira çocuk sahibi olmak için engel değil ama çocuğun masrafı çok gerçektenMerhaba Hanımlar,
Canım çok sıkkın ,6 yıllık evliyim eşimin ailesinde para var ama vermiyorlar .6 yıldır kiralardayız maddi korkulardan çocuk yapamadık .ben artık evimiz olsun cocuk yapalım yaşım 35 oldu diyorum eşime .eşimde bu sene krediye girelim ev alalım diyor .açıkcası artık bıktım birşeyler olsun istiyorum .sizler nasıl yaptınız ev kredisine girip cocuk sahibi olanlar biraz fikir verirseniz
Ya siz nasıl bir dunyada yaşiyorsunuz anne misiniz bilmiyorum ama sizin cocugunuz kiralarda surunse iki yakası bir araya gelmese yokluktan boğazından kıssa.. sizinde maddi durumunuz cok cok iyi olsa buna goz yumacak mısınız ??? Muhalefet olmayı birakinda elinizi vicdaniniza koyup soyleyin ya konu sahibini tenzih ediyorum genel bir seyden bahsediyorum benOnlar enayi diyordur pek sanmıyorum ama... Siz de olup da vermeyen de anneyim diye gezmesin. Vermeyenler çocuğunu sokağa atıyor demek ki evlenince falan diyorsunuz. Ebeveynligi maddiyata indirgeyen iyi aile kriterine maddiyatı ekleyen anneliği sorgulayan sizsiniz bence çok yanlış.
Yalniz didocuk bir dakka orda dur bakalım eşinin ailesiyle görüsmuyorsan isler degisir ne olursa olsun onlara saygisizlik etmeye hakkin yok ve gorusmemeyi tercih ediyorsan gelinlik yapmiyorsan hic birsey beklemeye de hakkin yok kusura bakma bu boyleİster görüşürüm ister görüşmem size hesap mı vericem siz kim oluyosunuz
Esas senin ve elektra isimli arkadaşının bana gönderdiğiniz mesajları ve hakaretleri buraya yazsam sayfalar yetmez sizi görmek istemiyorum artıkBakın.
Problem o değil. Konu sahibi eşinin ailesiyle görüşmüyor. Ve maaşları iyiymiş öyle sizin düşündüğünüz gibi asgari ücretle falan geçinmiyorlar. Ha gerçekten zor durumda olsa dediğiniz doğru ama şuan konu sahibi haklı değil. Görüşmediği halde aileden ev araba beklemesi tamamen mantıksız bir hareket. Ayrıca savunduğunuz kişinin ettiği küfürlere bir bakın isterseniz. Neler neler demiş bize.
Helal olsun sanaYalniz didocuk bir dakka orda dur bakalım eşinin ailesiyle görüsmuyorsan isler degisir ne olursa olsun onlara saygisizlik etmeye hakkin yok ve gorusmemeyi tercih ediyorsan gelinlik yapmiyorsan hic birsey beklemeye de hakkin yok kusura bakma bu boyle
Ee at, ben küfür etmedim hakarette etmedim. Kişi kendinden bilir işi dedim, kötü söz sahibine aittir dedim. Sen bana küçük o... derken ne diyecektim ihihihi diyip gülecek miydim?Esas senin ve elektra isimli arkadaşının bana gönderdiğiniz mesajları ve hakaretleri buraya yazsam sayfalar yetmez sizi görmek istemiyorum artık
Bunu dıyoruz bacım ya helal sonundaYalniz didocuk bir dakka orda dur bakalım eşinin ailesiyle görüsmuyorsan isler degisir ne olursa olsun onlara saygisizlik etmeye hakkin yok ve gorusmemeyi tercih ediyorsan gelinlik yapmiyorsan hic birsey beklemeye de hakkin yok kusura bakma bu boyle
Cevap bıle vermıyorum be ben hadı atsana görelim te allahım yaEsas senin ve elektra isimli arkadaşının bana gönderdiğiniz mesajları ve hakaretleri buraya yazsam sayfalar yetmez sizi görmek istemiyorum artık
Sabahtan beri sen ve elektra ismindeki arkadaşın bana sürekli özelden mesajlar gönderiyorsunuz ve şikayet ediyosunız ne ailem ne kocam kaldı seni ve elektrayı bu sayfada görmek istemiyorum artıkEe at, ben küfür etmedim hakarette etmedim. Kişi kendinden bilir işi dedim, kötü söz sahibine aittir dedim. Sen bana küçük o... derken ne diyecektim ihihihi diyip gülecek miydim?
Kirada olan bir sürü insan var. Niye siz sürünüyorsunuz mesajı veriyorsunuz. Biz de kiradayız ama surunmuyoruz:) Konu sahibi sürünmuyor, eşinin ailesi de zengin değil bu konu özelinde yazıyoruz biz. Onun dışında tek çocuğum var. Iyi eğitim alsın diye çalışıyorum. Okuluna falan zaten en az 2 ev parası dökeceğim mezun olana kadar gibi görünüyor. Inşallah yurt dışında okusun istiyorum. Ingilizce öğrenmesine çok önem veriyorum. Yeni 10 yaşına girdi 300 küsür sayfalık ingilizce kitap aldık yeni, okuyor. Kendi ayakları üstünde durmasını, özerk olmasını istiyoruz. Eşini de kendisi gibi biri seçer inşallah. Yani ben zaten ileride ayakları üstünde dursun, özgür olsun, birey olsun diye elimden geleni yapıyorum. 25 yaşından sonra gelip para ver, ev al, araba al vs dese nerde yanlış yaptım diye oturur düşünürüm.Ya siz nasıl bir dunyada yaşiyorsunuz anne misiniz bilmiyorum ama sizin cocugunuz kiralarda surunse iki yakası bir araya gelmese yokluktan boğazından kıssa.. sizinde maddi durumunuz cok cok iyi olsa buna goz yumacak mısınız ??? Muhalefet olmayı birakinda elinizi vicdaniniza koyup soyleyin ya konu sahibini tenzih ediyorum genel bir seyden bahsediyorum ben
Sabahtan beri özelden mesaj mı gönderiyorumSabahtan beri sen ve elektra ismindeki arkadaşın bana sürekli özelden mesajlar gönderiyorsunuz ve şikayet ediyosunız ne ailem ne kocam kaldı seni ve elektrayı bu sayfada görmek istemiyorum artık
Yazmış olsak bak burda çıkardı mesaj sayfan barı atcan bir yalan usturuplu at ki insanlar inansınSabahtan beri sen ve elektra ismindeki arkadaşın bana sürekli özelden mesajlar gönderiyorsunuz ve şikayet ediyosunız ne ailem ne kocam kaldı seni ve elektrayı bu sayfada görmek istemiyorum artık
Ben ailemden uzağa gelin gittim. Ailem hep söyler tayininizi buraya alın, dairelerden birinde oturun diye. Annem bizi büyütürken çok fedakarlık yaptı. Evine isteyip heves ettiği şeyi alamadı, bir pardesüyü on sene giydi, çok geç cep telefonu sahibi oldu, hayatında hiç tatile gitmedi (O dönem sadece bir daire vardı, onun da kirası azdı zaten) Ama bizi okutmak için ellerinden geleni yaptılar, dershanelere yolladılar. Üniversitede ne zaman, ne kadar istesek paramız hesabımıza yattı, yokluk çektirmediler bize. Bizi de evlendirdiler, para harcatmadılar. Şimdi babamın sıfır araba alması, annemin istediği mutfak şefini ucuz pahalı düşünmeden alması, kendilerine deniz kenarından yazlık bakmaları kardeşimi de beni de daha çok mutlu ediyor. Zerre kadar gözümüz yok mallarında. Bir evimiz olsa iyi tabii ki. Ama bu da iyi. Hem de çok.Çok merak ettim birseyi sormadan edemeyeceğim şimdi aileleriniz size bir ev verse yok anne baba siz rahat yasayin gerekirse biz alırız diyecek misin ??
Atsaniza ya merak ettim:) Şu an eşinizin ailesinin neler çektiğini anlıyorum ya. Bir de insanları kötülemişsiniz bir sürü.Sabahtan beri sen ve elektra ismindeki arkadaşın bana sürekli özelden mesajlar gönderiyorsunuz ve şikayet ediyosunız ne ailem ne kocam kaldı seni ve elektrayı bu sayfada görmek istemiyorum artık
Evet yeni okudum bende görüsmedigini dile getirmis gerekli cevabıda verdim zaten benim kayınvalidemde neler yapiyor ne laflar sokuyor bana bırakın görüsmemeyi ben asla cevap dahi vermem hep saygılıyımdır çunku o esimin annesi başımın tacıdır konu suan ki haliyle arsızlığa doğru evrildi birden hem sayıp gorusme hem ev bekle yok artıkBakın.
Problem o değil. Konu sahibi eşinin ailesiyle görüşmüyor. Ve maaşları iyiymiş öyle sizin düşündüğünüz gibi asgari ücretle falan geçinmiyorlar. Ha gerçekten zor durumda olsa dediğiniz doğru ama şuan konu sahibi haklı değil. Görüşmediği halde aileden ev araba beklemesi tamamen mantıksız bir hareket. Ayrıca savunduğunuz kişinin ettiği küfürlere bir bakın isterseniz. Neler neler demiş bize.
Atamaz, çünkü yokAtsaniza ya merak ettim:) Şu an eşinizin ailesinin neler çektiğini anlıyorum ya. Bir de insanları kötülemişsiniz bir sürü.