Ev kredisi ,çocuk sizce ne yapmalıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kactıgınız aıleden neden para beklentınız var neden ev beklentınız var ?

İster görüşürüm ister görüşmem size hesap mı vericem siz kim oluyosunuz

Görüşmediğin aileden ev araba beklemek nasıl bir tezatlıktır merak ediyorum. İyiki görüşmüyorsunuz görüşseniz yurtdışındaki evine kadar üzerinize isterseniz herhalde. Adamlar nasıl bir sevap işlediler acaba :))

hay allah ıyılıgınızı versın bana ne ıster gorusun ıster gorusmeyın ben sıze neden gorusmuyorsunuz demedım kı?

es aılesı yardım etmıyor durumları var dedınız
sızın aıle ne yapıyor dedım
benım aılem yok dedınız
sonra aılemle gorusmuyorum sorunlarım var dedınız
sonra es aılesıyle gorusmedıgınız onlardan kactıgınız ortaya cıktı

bakın hıc bırımız neden gorusmuyorsunuz demedık bıze ne
neden aılenız varken yok dıye yalan soyledıgınızı sorduk cevap vermedınız
neden kactıgınız aıleden para ıstıyorsunuz onu soruyorum
hanı kactınız ya bosuna mı kactınız ?
mutlaka sebebınız vardır kacmak ıcın anlıyorum
ama ınsan kactıgı kısıden para ıster mı ?

Görüşmüyorsan para istemeye de hakkın yok.
Ee yeter be.
Sabahtan beri milletin kafasını ütüleyip duruyorsun, hem insanlarla görüşüyorsun hemde araba versinler ev versinler diye burada ağlıyorsun.
Oldu jet ski uçak falan da ister misin? Kendi ailenden isteyemediğin şeyi kocanın ailesinden istiyorsun. Sırf burada linç yememek için benim annem babam yok demek nasıl bir ruh hali? Ben böyle birşeyi korkudan ağzıma alamam, olur da Allah belamı verir gerçek olur diye. Millet tepki almamak için anne babasını yok saydı vay arkadaş. Sorun sorunsa eşinizin ailesiyle de sorunlarınız var neden onlardan bekliyorsunuz?
Paranız birikiminiz yoksa sizin hatanız. 29 yaşına kadar har vurup harman savurmak kocanızın hatası. Sizin hatanızı neden millet size ev alarak ödesin?
Allah evladın, gelinin hayırlısını nasip etsin. Bu düşüncede oğlum olsa oğlumu kapıdan içeri almam, mirasımı da löseve bağışlarım.
Görüşmediğim insanın çöpünü istemem ben, yüzüm olmaz bir kere ya.

Son düzenleme:
hay allahım yarabbım konu sahıbı konuyu neden actınız sıze yardımcı olmamız ıcın
soru soruyoruz sıze ne deyıp duruyorsunuz nasıl yardımcı olabılırız acaba ?

ınsanlar bırınden kacıyorsa sebebı vardır
kactıgımız kısılerden para ıstenır mı dıyorum
sıze ne dıyor
bosuna yorulmussunuz kacarak ...

Ay ozrunuz kabahatinizden beter..Utanir insan 3 yildir gorusmeyi kestigi insandan para istemeye...Ama siz de o yüz yok zaten.Gider girtlagina da çökersiniz adamlarin para icin..Hayir deseniz ki; kv kp ben baktim, herseyleri ile ilgilendim bunca zaman onlar para vermiyor. Bunu anlarim en azindan..adamlardan kacmis simdi para istiyor

Hayırdır hanımefendi sizdemi başıma avukat kesildiniz ?
Olur mu ya sızın avukatınız olmak ben sadece soruyorum görüşmediğiniz leş dediğiniz insanların kendı paralarının çetelesını hangı sıfatla tutup istiyorsunuz onu merak ediyorum siz sadece oğluyla evlisiniz ya hanı mallarının ortakçısı değilsiniz.

Böyle leş diye anlattığı ve görüşmediği aileye iyilik yapmış sanki konu sahibi...
Aile yatsın kalksın şükretsin, gelin onlarla görüşmemekle onlara iyilik yapıyor. Bu görüşmemiş haliyle istedikleri. Görüşse jet ski, yat, uçak, helikopter falan isteyecek zaar.

Ben o kadar çalışacağım edeceğim oğlumu evlendireceğim. Gelin benden kaçacak ama ev araba bekleyecek. Sırf miras kalmasın diye o parayı yakarım yine de vermem. Yaşlı insanların parasından da bu kadar beklenti içinde olunmaz. Adamlar ebeveyn diye köle olmadılar ya.

Ben ilerde evlenırken kız erkek ayrımı yapmadan altında çocuklarıma aynı değerde bir altın yaparım. Zaten en büyük iyiliği altın yaparak yapmış olucam. Baltım zordalar bı koltuk takımı alırım bu kadar oyle eşya düğün ev yapamam karun olsamda yapamam. Kendı ayakları üzerinde duramayacaklarsa evlenmesınler derım. Malımı mülkümüde eşimle gidip ülke ülke gezip gezıp tozucam hayatıma bakıcam artık emekliliğin tadını çıkarcam. Bizede öyle para vermedım dıye bakmıyacaklarsa o karakterde olurlarsa ellerınden su içmem. Giderim parayla huzurevınde kalırım. Ölmedende lösev, çocuk esirgeme, mehmetçik vakfına bağışlarım hem kendim hem anne babalarımız adına hıc yoktan öldükten sonra sevaba girerim

Çok merak ettim birseyi sormadan edemeyeceğim şimdi aileleriniz size bir ev verse yok anne baba siz rahat yasayin gerekirse biz alırız diyecek misin ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…