kactıgınız aıleden neden para beklentınız var neden ev beklentınız var ?Aynen hanımefendi sanırsınız kocamın akrabası bir sorsun bakalım 3 yıldır eşimin ailesiyle neden görüşmüyorum neden kaçtım acaba bilip bilmeden kocamın ailesinin avukatı kesildiler başıma :)))
İster görüşürüm ister görüşmem size hesap mı vericem siz kim oluyosunuzevet konu sahıbı arkadasım
gorusmedıgınız haklarında leş ve berbat bır aıle dedıgınız kısılerden para beklemeyerek baslamalısınız hayata...
kendı yagınızda kavrulmayı ogrenmelısınız herkes ev sahıbı olmak zorunda da degıl gorusmemek ıcın sehır degıstırdıgınız ınsanlardan ev almak ıcın para beklersenız nefret ettıgınız o ınsanlarla gorusmek zorunda kalırsınız
ha parayı aldıktan sonra yıne gorusmemeye mı baslayacaksınız orasını bılemem ...
Görüşmediğin aileden ev araba beklemek nasıl bir tezatlıktır merak ediyorum. İyiki görüşmüyorsunuz görüşseniz yurtdışındaki evine kadar üzerinize isterseniz herhalde. Adamlar nasıl bir sevap işlediler acaba :))Aynen hanımefendi sanırsınız kocamın akrabası bir sorsun bakalım 3 yıldır eşimin ailesiyle neden görüşmüyorum neden kaçtım acaba bilip bilmeden kocamın ailesinin avukatı kesildiler başıma :)))
hay allah ıyılıgınızı versınİster görüşürüm ister görüşmem size hesap mı vericem siz kim oluyosunuz
Size ne ????kactıgınız aıleden neden para beklentınız var neden ev beklentınız var ?
Görüşmüyorsan para istemeye de hakkın yok.İster görüşürüm ister görüşmem size hesap mı vericem siz kim oluyosunuz
İnsanların parasından SİZE NE???Size ne ????
Ay ozrunuz kabahatinizden beter..Utanir insan 3 yildir gorusmeyi kestigi insandan para istemeye...Ama siz de o yüz yok zaten.Gider girtlagina da çökersiniz adamlarin para icin..Hayir deseniz ki; kv kp ben baktim, herseyleri ile ilgilendim bunca zaman onlar para vermiyor. Bunu anlarim en azindan..adamlardan kacmis simdi para istiyorAynen hanımefendi sanırsınız kocamın akrabası bir sorsun bakalım 3 yıldır eşimin ailesiyle neden görüşmüyorum neden kaçtım acaba bilip bilmeden kocamın ailesinin avukatı kesildiler başıma :)))
Böyle leş diye anlattığı ve görüşmediği aileye iyilik yapmış sanki konu sahibi...İnsanların parasından SİZE NE???
Olur mu ya sızın avukatınız olmakHayırdır hanımefendi sizdemi başıma avukat kesildiniz ?
Aile yatsın kalksın şükretsin, gelin onlarla görüşmemekle onlara iyilik yapıyor. Bu görüşmemiş haliyle istedikleri. Görüşse jet ski, yat, uçak, helikopter falan isteyecek zaar.Böyle leş diye anlattığı ve görüşmediği aileye iyilik yapmış sanki konu sahibi...
Ben o kadar çalışacağım edeceğim oğlumu evlendireceğim. Gelin benden kaçacak ama ev araba bekleyecek. Sırf miras kalmasın diye o parayı yakarım yine de vermem. Yaşlı insanların parasından da bu kadar beklenti içinde olunmaz. Adamlar ebeveyn diye köle olmadılar ya.Olur mu ya sızın avukatınız olmakben sadece soruyorum görüşmediğiniz leş dediğiniz insanların kendı paralarının çetelesını hangı sıfatla tutup istiyorsunuz onu merak ediyorum siz sadece oğluyla evlisiniz ya hanı mallarının ortakçısı değilsiniz.
Ben ilerde evlenırken kız erkek ayrımı yapmadan altında çocuklarıma aynı değerde bir altın yaparım. Zaten en büyük iyiliği altın yaparak yapmış olucam. Baltım zordalar bı koltuk takımı alırım bu kadar oyle eşya düğün ev yapamam karun olsamda yapamam. Kendı ayakları üzerinde duramayacaklarsa evlenmesınler derım. Malımı mülkümüde eşimle gidip ülke ülke gezip gezıp tozucam hayatıma bakıcam artık emekliliğin tadını çıkarcam. Bizede öyle para vermedım dıye bakmıyacaklarsa o karakterde olurlarsa ellerınden su içmem. Giderim parayla huzurevınde kalırım. Ölmedende lösev, çocuk esirgeme, mehmetçik vakfına bağışlarım hem kendim hem anne babalarımız adına hıc yoktan öldükten sonra sevaba girerimBen o kadar çalışacağım edeceğim oğlumu evlendireceğim. Gelin benden kaçacak ama ev araba bekleyecek. Sırf miras kalmasın diye o parayı yakarım yine de vermem. Yaşlı insanların parasından da bu kadar beklenti içinde olunmaz. Adamlar ebeveyn diye köle olmadılar ya.
Çok merak ettim birseyi sormadan edemeyeceğim şimdi aileleriniz size bir ev verse yok anne baba siz rahat yasayin gerekirse biz alırız diyecek misin ??Yoo hiç de yazık değil. Aç değil, açıkta değiliz. Hepimizi büyütmüş, okutmuş iki taraf da. Öğretmen, mühendis ve doktor yapmışlar. Niye peki? Çocukları rahat yaşasın, yokluk çekmesin diye. E biz de yokluk çekmediğimiz için çok şükür anne babamızın malına göz dikmiyoruz. Ev olmaması yokluk değil, çocuk yapmaya engel hiç değil. Senelerce bize çalışıyorlar zaten, şimdi de biraz kendileri yesin, iyi yaşasınlar. İnsanların yakasından düşsün artık bu zihniyet. Bari yaşlandıklarında rahat bırakın anne babalarınızı.
Aaaaa bu nedir ya?
Banada yazmış