- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.481
nur yolu senin kuzu ne kadarlık,benim kızım 2 yaşında aynı durum bende var evin temizliğinin sefasını sürmek mümkün değil,bende bu durum değişsin artık diye gün sayıyorum.çok alışmıştım kitap gibi düzenli eve ya,gece yatmadan 1 saat sabah kalktığımda 1 saat düzenlerdim evi,sabah sekizdede kapı çalınsa evim pırıl pırıldı,bunun haricindede haftada bir gün büyük temizlik vardı,şimdi hergün yapsan hergün aynı.
Merhabaa Kızlarrrr. Tatilimizz Bitti vee Evimizee Döndük. Tatilee Gittiğimiz için halıları seremedim. Güzel Bir Temizlik yapıp. Halıları Sericemm. Çok İşimm varr..
hoşgeldin cnm kolay gelsintemizliğini yapıp ser biran önce halılarını öyle bi rahatlıyoki insan
Hoşbuldukk Canım benim.. Valahi dünn öylee bir yoruldum ki anlatamam. Evi Baştan sonaa temizledimm. Camları filan hep sildimm. Ve sonundaa Halıları serdimm. Ve aynen dediğin gibi öylee bir rahatladım ki anlatamamm. Ohhh dünyaa varmış
GÜLE GÜLE kirlet cnmbenim işlerde bitti bi kahve keyfini hakkettim sanırım
Kızlarrr Nerdesinizz ??? Nolduu ?? Herkess Dağıldı. Kimsee Girmiyoo artıkk..
azerinnn gitti herkes de onunla birlikte sırra kadem bastı
o toplayıveriyordu epiciğimizi
yaa ben ciddi ciddi meraklanmaya başladım niye gelmiyo bu kız:18:
Evet Bendee Merak ediyorum gerçekten. Acabaa Bilgisayarı filan mı bozuldu ? Yadaa İnternetimi Yoktaa giremiyoo.:26::26::26:
hamileydi en son yazdığında acaba hamileliğiyle ilgilimi bi problem var telefonu face yok dimi kızlar bi haber alsak iyi olurdu bende onu merak ediyorum
Kızlarr Bunu Sizinlee Paylaşmak İstedim. Bildiğiniz Gibi Ben 4 Buçuk aylık Evliyim. Biz Korunuyoduk. Dün Eşim İlk defa içime boş......... Tuhaf şeyler Hissediyorum. Acaba Hamilee Kalırmıyımm. Acaba Şuan hamilemiyim. İçim İçimi Yiyoo..:18::18::18::18::18:
eğer yumurtlama zamanına denk geldiyse hamile kalabilirsin sanırım bebek düşünmüyosun bu yüzden endişe ediyosun ama olursada sakın niye oldu diye üzülme Allahım gönderdiyse meleğini bilki bi sebebi vardır canım o yüzden telaşı bırak
Evet Yumurtlama Dönemim heralde. Adetim Biteli 7-8 Gün Filan Oldu. Ya aslındaa İstemiyorum değil. Dahaa İlk Defaa Böyle Birşey yaşıyorum. O yüzden heraldee heyecanlandım..
iyi aksamlar kizlar
ben geldim
beni merak etmisiniz hepinizcok iyim bebisim de cok iyi Allaha sukur
netim bozuk simdi de babamlardayim yarin hall edilicek sanirim sorun
sizler napiyosunuz ozledim be epinizi