- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.461
bende öle olmak istiorum artıkbitti cnm bitti ama bende bittim sende durumlar ne il defa bugün hiç biş yapmadan bütün gün oturdm evin temiz olunca oturmak ne güzel şeymiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende öle olmak istiorum artıkbitti cnm bitti ama bende bittim sende durumlar ne il defa bugün hiç biş yapmadan bütün gün oturdm evin temiz olunca oturmak ne güzel şeymiş
bende öle olmak istiorum artık
günaydın kızlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun
kızlar azerin epey zamandır gelmiyo topiğe haberiniz varmı acaba merak ettim :26::26::26::26::26::26::26::26:
günaydn cnm sennde bayramn kutlu olsn azerin bacı köye gitmişti bayram için bide kaynının düğünü vardı sanırım dönmemişlerdir diye düşünüyrm bende
hııııı öylemi bende merak ettiydim nerde diye düğün telaşından gelememiştir o halde
benim bugün işim yok akşam eve gidip yemek yapacam sadece ama ne yemek yapacağıma karar veremedim henüz
sen kimsin in misin cin misin tanıtsana kendini
ben 27 yaşımdayım evliyim
2 çocuğum var çalışmıyorum
ben bu topiğe daha öncede yazdım azerinle tanışıyoruzyani o yüzden onu merak ettim
ama seninle tanışamadık henüz sadece yazdıklarını okuyorum o kadar
ne inim ne cinim bende senin gibi bi adem oğluyum
38 yaşındayım evliyim ve çocuğum yok olması için uğraşıyoruz
ve memurum canım
senin çocuklarını da Allah bağışlasın
ev işlerini yemek yapmayı çok seviyorum hem çalışıp hem evle ilgilenmek yorucu olsada ben koşturmacayı sevdiğim için çokda zor gelmiyo
selam millet
nabersiniz
ben maratona aynen devam ediyorum
bugünkü işlerim
evi süpürüp-silmek-toz almak
wc-lavabo-küvet temizlemek
bulaşık makinesini boşaltmak
çamaşır makinesine çamaşır atmak
okula gitmek
okuldan sonra ev ödeviyle ilgilenmek
çocukları doyurmak v.s. rutin işler
maşallah sana hem iş hem ev