- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.501
tesekkur ederim canim sen nasilsinseninde bebeğininde iyi olmanıza sevindim canım cidden çok merak ettim seni
iyiyim canım sağol
ee naptiniz temizligi bitti mi
ben de yarim yamalak yaptim iste bi seyler
bu arada gec de olsa Kurban bayraminiz kutlu olsun
7verengul bacim
Kızlarr Bunu Sizinlee Paylaşmak İstedim. Bildiğiniz Gibi Ben 4 Buçuk aylık Evliyim. Biz Korunuyoduk. Dün Eşim İlk defa içime boş......... Tuhaf şeyler Hissediyorum. Acaba Hamilee Kalırmıyımm. Acaba Şuan hamilemiyim. İçim İçimi Yiyoo..:18::18::18::18::18:
şükür kavuşturana cnm neyse ki herşey yolundaymış
7-8 gün olmuş adetin biteli
eğer ortalama 28 günde bir adet görüyorsan yumurtlama zamanın olması çok yüksek
ama daha uzun arlıklı adet görüyorsan yumurtlama zamanına bir kaç gün daha vardır
sonuç her ne ise hayırlısı olsun cnm
dogru da ben bayram temizligini sormustum canimseninde bayramın kutlu olsun canım
temizlik bitermi hiç hergün aynı iş yap yap yine aynı çamaşır bulaşık ütü yemek yapmak v.s.
evet canim bi de kaynimin dugunu vardi oraya gitmistikOOo hoşgeldin canım, valla merak ettik seni.. Sonra topikten bir arkadaş düğünden falan bahsedince rahatlamıştım biraz.. :)
Nasılsın? İyisinizdir inşallah, bebeğinle birlikte
En kısa zamanda yaptır şu netide sahalara geri dön olurmu
geldim askitom hic sorma ya ben de cok ozledim siziazerinim dönmüşsn hoşgeldn merak ettk walla seni gözümüz yollarda kaldı
Canımm Hoşgeldin. Valahi hepimiz merak ettik seni. Çok Şükür iyisinn. Çok Mutlu oldum yazdığını görüncee.Kendinee Çok Dikkat et.
azerinim hoşgeldin şükür kavuşturananasılsın
iyim canim sen nasilsin
ay cok bos kalmis buralar toparlamak lazim
kocis gelmedi galiba daha
ewet cnm sensiz çok boş kaldı buraları bi el at sen en iyisibende iiyim çok şükür ewet kociş gelmedi daha gelmek üzeredr
simdi kizim izin vermiyo o uyusun bi hemen toparlicam
öp cnm kızını yerimebundan sonra bizi tek bırakma buralarda
bende dip kose arefe gunune kadar butun temizligim bitti simdi normal gunluk yapiyorum bitmez bu isler