Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kızlaaaar koltuk temizlemek için marketten aspirin aldım:) fısfıslı benimki:) bunu direkmi uygulıcam koltuga:) yoksa sulandırcammı ilk kez kullancamda bunu bilememdim:)

Merhabaa Kızlar. Yarın Yolcuyummm. Tatile gidiyoruzz. Bugün Çamaşırları Hep Bitirdimm. Evi Temizledimm. Bulaşıkları Bitirdim. Bavulu Hazırladım. Kendimm Hazırlandımm. Yarın Sabah 5 'te Yolaa Çıkıyoruzz İnşş Kısmetsee. Sizler Napıyosunuzz ?? Hamişlerrrrr Nasıl Bir duyguu Hamilee Olmakk ?? Çok Merak ediyorum. Aslında Bende İstiyorum amaa çok kararsızımm :26::26::26:

aynaları sildim ıslak ıslak nasıl olacak diye düşünürken kurudu bide baktım aynalar ışıldıyorne kaa güzel:109: Teşekürler azerinnn Bundan böyle hergün aynalar siliniyoorr

slm hatunlar ne alemdesiniz kaç gündür yazamadım temzilik yogunlugundan ama şükür bitti ama halılarım hala gelmedi yarın gelcekmiş bende yarın süpürüp silip toz alıp sercem miss gbi

slm hatunlar ne alemdesiniz kaç gündür yazamadım temzilik yogunlugundan ama şükür bitti ama halılarım hala gelmedi yarın gelcekmiş bende yarın süpürüp silip toz alıp sercem miss gbi

temizlik alemindeyiz ... vileda ile buz pateni yapıyor,süpürge ile uçuyoruz ... düdüklü ile şarkı besteleyip,toz bezi ile halay çekiyoruz.durum vahim yani

Merhabaa Kızlar. Giremiyorum 2 gündürr. Bildiğiniz Gibi Tatile geldikk. O yüzdenn girmem çok zor oluyo. Sizler Napıyosunuzz ?? Şimdiden Bayramınızz Mübarek Olsunn İnşş

selam kızlar camlar silindi mutfak dolapları silindi. Bu gün işteyim yarın halılar kalkıcak süpürüp silinecek toz alınacak bayolar yıkanacak işim bitti sayılır.

kızlar benim işim bitti şükür odalarımı bitirmiştim 2 gündür halılarımı bekliyodum dün geldi yıkamadan bugün evi dip köşe süpürdüm sildim , toz aldım halılarımı serdim, banyoyla wc yi ovdum ev miss gbi oldu walla ve sonunda bitti ama bnde bittim yemeğimde ocakta şöle bi duş alıp kahvemi içicem sizler ne durumdasınız

Maşaallah size.. Kahveyi haketmişsiniz siz.

Ben bebeğim olduğu için pek iş yapamıyorum.. aslında birazda üşeniyorum.. birde bize gelen giden olmayacağı için pek önemsemiyorum açıkcası.. :100:

Maşaallah size.. Kahveyi haketmişsiniz siz.

Ben bebeğim olduğu için pek iş yapamıyorum.. aslında birazda üşeniyorum.. birde bize gelen giden olmayacağı için pek önemsemiyorum açıkcası.. :100:

bebiş olunca zor cnm allah kolaylık versin banada gelen giden yok ama ev temiz olunca huzurlu hissediyorum kendimi

kızlar yapılcak bi dünya işimden sonra kala kala gardorapta yazlık kışlık değiş tokuş yapcam ve işim bitio
dün sabah sekizden akşam 12 ye kadar yaptıklarım
koltuklar silindi
sandalyeler silindi
camlar silindi kapılar silindi ev toplaandı daröadağnıktı
toz alındı
çamaşırlar yıkandı asıldı
ev silindi
süpürüldü
iki çeşit yemek pişildi
bulaşıklar sofra falan saymıyorum onları
yemekten sonra kociş maç izlerkene
buzdolabının içi banyoda yıkandı
banyo temizlnedi buzdolap silindi içi yerleşti
ütü yapıldı
saat gece 12 ye geliodu kociş film izleyelim didi o yorgunlğun üstüne:) senimi kırcam dedim izledik ama son 15 dk sında uyumuşum:) dayanmıştım halbuki o kadar
beni yatağa o götürmüş hatırlmaıorum bile artık o kadar yorulmuşum
bugün bi gardolap kaldı ev tekrar silinip süpürülcek ve bitcek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…