- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.441
Önerin İçin Çok Teşekkürler Canım. Bugünde senin dediğini yapıcam.Gerçekten malzemelere bakarsak Atom Gibi Bişey Olcağı kesinn
kızlaaaar koltuk temizlemek için marketten aspirin aldım:) fısfıslı benimki:) bunu direkmi uygulıcam koltuga:) yoksa sulandırcammı ilk kez kullancamda bunu bilememdim:)
canim ben gunluk evde giydiklerimizi utulemiyorum pek
Bacim bu topikte bu tarif meshur oldu dur sana da anlatiyim
Sampuanli suyla sil sonra durula
birak kurusun o izleri kuru bezle ovmana gerek kalmadan sil piril piril olucak
Ama sari bezle silme aynalari camlari
Günaydınnn Kızlar Nasılsınız
slm hatunlar ne alemdesiniz kaç gündür yazamadım temzilik yogunlugundan ama şükür bitti ama halılarım hala gelmedi yarın gelcekmiş bende yarın süpürüp silip toz alıp sercem miss gbi
Merhabaa Kızlar. Giremiyorum 2 gündürr. Bildiğiniz Gibi Tatile geldikk. O yüzdenn girmem çok zor oluyo. Sizler Napıyosunuzz ?? Şimdiden Bayramınızz Mübarek Olsunn İnşş
Maşaallah size.. Kahveyi haketmişsiniz siz.kızlar benim işim bitti şükür odalarımı bitirmiştim 2 gündür halılarımı bekliyodum dün geldi yıkamadan bugün evi dip köşe süpürdüm sildim , toz aldım halılarımı serdim,banyoyla wc yi ovdum ev miss gbi oldu walla ve sonunda bitti ama bnde bittim yemeğimde ocakta şöle bi duş alıp kahvemi içicem sizler ne durumdasınız
Maşaallah size.. Kahveyi haketmişsiniz siz.
Ben bebeğim olduğu için pek iş yapamıyorum.. aslında birazda üşeniyorum..birde bize gelen giden olmayacağı için pek önemsemiyorum açıkcası.. :100:
bebiş olunca zor cnm allah kolaylık versinbanada gelen giden yok ama ev temiz olunca huzurlu hissediyorum kendimi
bayram temizliği bitti mi bayanlar ?