Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
günaydın kızlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun

kızlar azerin epey zamandır gelmiyo topiğe haberiniz varmı acaba merak ettim :26::26::26::26::26::26::26::26:

günaydın kızlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun

kızlar azerin epey zamandır gelmiyo topiğe haberiniz varmı acaba merak ettim :26::26::26::26::26::26::26::26:

günaydn cnm sennde bayramn kutlu olsn azerin bacı köye gitmişti bayram için bide kaynının düğünü vardı sanırım dönmemişlerdir diye düşünüyrm bende

hazır girmişken bugünkü işlerimide yazıyım barii
evi süpürücem silicem
toz alıcam
banyo wc yi ovucam
balkonu yıkıycam
yemek yapıcam çamaşırları makinaya atıcam

günaydn cnm sennde bayramn kutlu olsn azerin bacı köye gitmişti bayram için bide kaynının düğünü vardı sanırım dönmemişlerdir diye düşünüyrm bende

hııııı öylemi bende merak ettiydim nerde diye düğün telaşından gelememiştir o halde

benim bugün işim yok akşam eve gidip yemek yapacam sadece ama ne yemek yapacağıma karar veremedim henüz

selam millet

nabersiniz

ben maratona aynen devam ediyorum

bugünkü işlerim

evi süpürüp-silmek-toz almak

wc-lavabo-küvet temizlemek

bulaşık makinesini boşaltmak

çamaşır makinesine çamaşır atmak

okula gitmek

okuldan sonra ev ödeviyle ilgilenmek

çocukları doyurmak v.s. rutin işler

hııııı öylemi bende merak ettiydim nerde diye düğün telaşından gelememiştir o halde

benim bugün işim yok akşam eve gidip yemek yapacam sadece ama ne yemek yapacağıma karar veremedim henüz

sen kimsin in misin cin misin tanıtsana kendini

ben 27 yaşımdayım evliyim

2 çocuğum var çalışmıyorum

sen kimsin in misin cin misin tanıtsana kendini

ben 27 yaşımdayım evliyim

2 çocuğum var çalışmıyorum

ben bu topiğe daha öncede yazdım azerinle tanışıyoruzyani o yüzden onu merak ettim

ama seninle tanışamadık henüz sadece yazdıklarını okuyorum o kadar

ne inim ne cinim bende senin gibi bi adem oğluyum

38 yaşındayım evliyim ve çocuğum yok olması için uğraşıyoruz

ve memurum canım

senin çocuklarını da Allah bağışlasın

ev işlerini yemek yapmayı çok seviyorum hem çalışıp hem evle ilgilenmek yorucu olsada ben koşturmacayı sevdiğim için çokda zor gelmiyo

maşallah sana hem iş hem ev

ben de ev işlerini çok severim ütü ve toz almak hariç

yemek yapmayı da orta derecede severim işte

kolay gelsn cnm işlerimiz aynı sayılır

ya kızlar yeni bir vileda çıkmış pedallı kullanan var mı ?
birde temzilik robotları varmış,altına mikro fiber koyup kullanıyorsun ama onu sevmedim,her yere giremez ve çok zaman alır bence.

çocuklu evde evi temizleyip ,şöyle bi kahve yapıp tadını çıkarayım diyemiyorsun.kahveyi yapana kadar ev darma duman oluyor.hiç bitmeyecek mi diye düşünüyor insan artık.bugün iş yok gibi görünüyor ama kuzunun arkasını toplamak bütün günümü alacak.kolay gelsin herkese....

bugün fazla işim yok sayılır.. ütü yapıcam çamaşırları katlıycam ve yemek yapıcam

nur yolu senin kuzu ne kadarlık,benim kızım 2 yaşında aynı durum bende var evin temizliğinin sefasını sürmek mümkün değil,bende bu durum değişsin artık diye gün sayıyorum.çok alışmıştım kitap gibi düzenli eve ya,gece yatmadan 1 saat sabah kalktığımda 1 saat düzenlerdim evi,sabah sekizdede kapı çalınsa evim pırıl pırıldı,bunun haricindede haftada bir gün büyük temizlik vardı,şimdi hergün yapsan hergün aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…