Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Canımm Hoşgeldin. Valahi hepimiz merak ettik seni. Çok Şükür iyisinn. Çok Mutlu oldum yazdığını görüncee. :KK16::KK16: Kendinee Çok Dikkat et. :21::21:

şükür kavuşturana cnm neyse ki herşey yolundaymış

Kızlarr Bunu Sizinlee Paylaşmak İstedim. Bildiğiniz Gibi Ben 4 Buçuk aylık Evliyim. Biz Korunuyoduk. Dün Eşim İlk defa içime boş......... Tuhaf şeyler Hissediyorum. Acaba Hamilee Kalırmıyımm. Acaba Şuan hamilemiyim. İçim İçimi Yiyoo..:18::18::18::18::18:

7-8 gün olmuş adetin biteli

eğer ortalama 28 günde bir adet görüyorsan yumurtlama zamanın olması çok yüksek

ama daha uzun arlıklı adet görüyorsan yumurtlama zamanına bir kaç gün daha vardır

sonuç her ne ise hayırlısı olsun cnm

şükür kavuşturana cnm neyse ki herşey yolundaymış

7-8 gün olmuş adetin biteli

eğer ortalama 28 günde bir adet görüyorsan yumurtlama zamanın olması çok yüksek

ama daha uzun arlıklı adet görüyorsan yumurtlama zamanına bir kaç gün daha vardır

sonuç her ne ise hayırlısı olsun cnm

Evet Canım ben her ay genelde ayın 16'sı 17'si gibi adet oluyorum. Geçen ay Ekimin 16'sında Adet Oldum.

seninde bayramın kutlu olsun canım

temizlik bitermi hiç hergün aynı iş yap yap yine aynı çamaşır bulaşık ütü yemek yapmak v.s.:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
dogru da ben bayram temizligini sormustum canim:KK1:
OOo hoşgeldin canım, valla merak ettik seni.. Sonra topikten bir arkadaş düğünden falan bahsedince rahatlamıştım biraz.. :)
Nasılsın? İyisinizdir inşallah, bebeğinle birlikte :KK54:
En kısa zamanda yaptır şu netide sahalara geri dön olurmu :KK1:
evet canim bi de kaynimin dugunu vardi oraya gitmistik:21:
yaptirdim neti dondum artikin:21:
hadi toplanin bakiyim cok bos biraktim sizi:KK1:
azerinim dönmüşsn hoşgeldn merak ettk walla seni gözümüz yollarda kaldı:KK16::KK16:
geldim askitom hic sorma ya ben de cok ozledim sizi:KK19:
Canımm Hoşgeldin. Valahi hepimiz merak ettik seni. Çok Şükür iyisinn. Çok Mutlu oldum yazdığını görüncee. :KK16::KK16: Kendinee Çok Dikkat et. :21::21:

hosbulduk beraycim:KK19:
oyle cok merak etmisiniz beni tesekkur ederim bebeklerim ama artik dondum:KK76::KK76:

öp cnm kızını yerime :KK16: bundan sonra bizi tek bırakma buralarda:KK14:

nihayet kizim uyudu:21:
kizlar bakin yeni bi puf noktasi ogrendim yag lekesi olan kiyafetlerinizin lag lekesi olan kismini bulasik deterjani ile yikayin:KK34:

ben vitrinimi sildim
perdelerimi yikadim
kapilarimi sildim
fayanslarimi temizledim
dip kose sildim toz aldim
boyle bitirdim bayram temizligimi

bende dip kose arefe gunune kadar butun temizligim bitti simdi normal gunluk yapiyorum bitmez bu isler

sali gunude misafirlerim var kaynanam esimin teyzesi dayisi yengesi gelcekler hep birlikte bi hafta kalcaklarmis simdiden onun icin hazrlik yapmaya basladim kahvalti icin buzluga sigara boregi acma pogaca falan yapip attim ama daha yapck cok sey var

X