- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.521
oyle valla askitom
bu gun evi supurdum falan ama hala gezerken ayagima bi seyler degiyo sanki
boşver cnm ya bitmez o şeyler hem sen yorma kendini okadar hamişsn kendinede bebişinede dikkat etmen lazım
dogru da ben bayram temizligini sormustum canim
evet canim bi de kaynimin dugunu vardi oraya gitmistik
yaptirdim neti dondum artikin
hadi toplanin bakiyim cok bos biraktim sizi
geldim askitom hic sorma ya ben de cok ozledim sizi
hosbulduk beraycim
oyle cok merak etmisiniz beni tesekkur ederim bebeklerim ama artik dondum
gunaydin caliskan hatunlar
bu gun pek bi isim yok
dag gibi bulasik
giymedigimiz bi kac ayakkabiyi silip kaldiricam
toz alicam
mutfagi supurup silicem
lavaboyu ovucam
pek isim yokmus ya bi de olsa nasil olucakmis acaba
hııııım bayram temizliğii bitiridim canım baklava bile açtım arefe günü
günaydın canım çok yorma kendini sen iki canlısen unutma olurmu tatlım menim
efferin kiz demek baklava actincanim cekti ama benim
yok canim ya yorulmiyim desem de kizim yoruyo sagolsun
canınmı çekti kıyamam hemen eşine söyle kşama sana baklava getirsin kusura bakma canım ya
ee canim senin bu gunku islerin neler
tatlım şu an işteyim ama evi görsen acilen el atılması lazım geçen hafta hastaydım halsizdim doğru düzgün iş yapamadım
akşam eve gidince önce ütülerimi yapacam sonra yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkaracam artık
mutfak toplanacak yemek yapılacak
lavabolar ovulacak banyo wc yıkanacak
makinaya çamaşır atılacak
süpürme silme toz alma yarına kalacak
bide inox çaycı aldım daha bi ay olmadı üzerinde lekeler oluştu servise götürdüm değiştiler ama yine lekeler oluştu neymiş inox ürünleri inox temizleyicilerle temizlemeliymişim normal suda leke yapabilirmiş çok moralim bozuk bu yüzden bilsem almazdım ama cifin çelik parlatıcısı diye bi ürünü var onu aldım onunla silecem bakalım geçecekmi inox temizliyicide küçücük bi şişe dünyanın parası ben her seferinde o ürünü alsam çaycının parasından daha pahalıya gelecek senin bi önerin varmı bu konuda
günaydın hatunlar bugün dağ gibi ütüm var onları ütüliycem, dondurucuya kurabiye yapıp atıcam ,balkonumu yıkıycaM, çamaşırlarımı katlıycam yemek yapıcam
canım benm bütün beyaz esyalarım inox çaycımda dahil benimkilerdede sürekli lekeler kalıyo devamlı silmen lazım bende cifin inox jelini kullanıyorum böle grimsi bişe mikrofiber bez le siliyorm o zaman pırıl pırıl oluyo ne iz ne leke fiyatıda malesef yüksek ama yapıcak bişey görüntü olarak hoş ama kullanımı malesef zor
kolay gelsin canım kurabiyeleri yapıp pişirmedenmi dondurucuya atıyosun ne kadar süre dayanıyo:26:
:26::26::26::26::26:
tatlım şu an işteyim ama evi görsen acilen el atılması lazım geçen hafta hastaydım halsizdim doğru düzgün iş yapamadım
akşam eve gidince önce ütülerimi yapacam sonra yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkaracam artık
mutfak toplanacak yemek yapılacak
lavabolar ovulacak banyo wc yıkanacak
makinaya çamaşır atılacak
süpürme silme toz alma yarına kalacak
bide inox çaycı aldım daha bi ay olmadı üzerinde lekeler oluştu servise götürdüm değiştiler ama yine lekeler oluştu neymiş inox ürünleri inox temizleyicilerle temizlemeliymişim normal suda leke yapabilirmiş çok moralim bozuk bu yüzden bilsem almazdım ama cifin çelik parlatıcısı diye bi ürünü var onu aldım onunla silecem bakalım geçecekmi inox temizliyicide küçücük bi şişe dünyanın parası ben her seferinde o ürünü alsam çaycının parasından daha pahalıya gelecek senin bi önerin varmı bu konuda
bende cifin gri şişesini aldım üzerinde çelik ürünleri pırıl pırıl yapar yazıyo o ürün dimi du resmini bulursam göstereyim
bende cifin gri şişesini aldım üzerinde çelik ürünleri pırıl pırıl yapar yazıyo o ürün dimi du resmini bulursam göstereyim
saol cnm benimde misafirlerim gelicek salı günü kaynanam eşimn dayısı teyzesi yengesi falan o yuzden donrucuya bişeyler atıyorum,yok cnm kurabiyeleri pişirdikten snra atıyorum , dünde pogaça açma falan yaptm onlarıda pişirdikten sonra attm sigara böreği sardım onu çigden attım mesela uzun bi süre dayanıyo 6 ay gibi çok büyük rahatlık oluyo banada
Eki Görüntüle 548666 bu ürün işte mikrofiber bezi ıslatarak siliyosun dimi :26::26::26::26::26: