Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

hııııım bayram temizliğii bitiridim canım baklava bile açtım arefe günü

gunaydin caliskan hatunlar
bu gun pek bi isim yok
dag gibi bulasik
giymedigimiz bi kac ayakkabiyi silip kaldiricam
toz alicam
mutfagi supurup silicem
lavaboyu ovucam
pek isim yokmus ya bi de olsa nasil olucakmis acaba

günaydın canım çok yorma kendini sen iki canlısen unutma olurmu tatlım menim

ee canim senin bu gunku islerin neler

tatlım şu an işteyim ama evi görsen acilen el atılması lazım geçen hafta hastaydım halsizdim doğru düzgün iş yapamadım

akşam eve gidince önce ütülerimi yapacam sonra yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkaracam artık

mutfak toplanacak yemek yapılacak

lavabolar ovulacak banyo wc yıkanacak

makinaya çamaşır atılacak

süpürme silme toz alma yarına kalacak

bide inox çaycı aldım daha bi ay olmadı üzerinde lekeler oluştu servise götürdüm değiştiler ama yine lekeler oluştu neymiş inox ürünleri inox temizleyicilerle temizlemeliymişim normal suda leke yapabilirmiş çok moralim bozuk bu yüzden bilsem almazdım ama cifin çelik parlatıcısı diye bi ürünü var onu aldım onunla silecem bakalım geçecekmi inox temizliyicide küçücük bi şişe dünyanın parası ben her seferinde o ürünü alsam çaycının parasından daha pahalıya gelecek senin bi önerin varmı bu konuda

Son düzenleme:
günaydın hatunlar bugün dağ gibi ütüm var onları ütüliycem, dondurucuya kurabiye yapıp atıcam ,balkonumu yıkıycaM, çamaşırlarımı katlıycam yemek yapıcam

canım benm bütün beyaz esyalarım inox çaycımda dahil benimkilerdede sürekli lekeler kalıyo devamlı silmen lazım bende cifin inox jelini kullanıyorum böle grimsi bişe mikrofiber bez le siliyorm o zaman pırıl pırıl oluyo ne iz ne leke fiyatıda malesef yüksek ama yapıcak bişey görüntü olarak hoş ama kullanımı malesef zor

günaydın hatunlar bugün dağ gibi ütüm var onları ütüliycem, dondurucuya kurabiye yapıp atıcam ,balkonumu yıkıycaM, çamaşırlarımı katlıycam yemek yapıcam

kolay gelsin canım kurabiyeleri yapıp pişirmedenmi dondurucuya atıyosun ne kadar süre dayanıyo:26:
:26::26::26::26::26:

bende cifin gri şişesini aldım üzerinde çelik ürünleri pırıl pırıl yapar yazıyo o ürün dimi du resmini bulursam göstereyim

kolay gelsin canım kurabiyeleri yapıp pişirmedenmi dondurucuya atıyosun ne kadar süre dayanıyo:26:
:26::26::26::26::26:

saol cnm benimde misafirlerim gelicek salı günü kaynanam eşimn dayısı teyzesi yengesi falan o yuzden donrucuya bişeyler atıyorum,yok cnm kurabiyeleri pişirdikten snra atıyorum , dünde pogaça açma falan yaptm onlarıda pişirdikten sonra attm sigara böreği sardım onu çigden attım mesela uzun bi süre dayanıyo 6 ay gibi çok büyük rahatlık oluyo banada

bende cifin gri şişesini aldım üzerinde çelik ürünleri pırıl pırıl yapar yazıyo o ürün dimi du resmini bulursam göstereyim

evet canim cifin o urunu cok iyimis onla bi sil sonra da pamuga biraz zeytinyagi damlatip onla da sil
ama benim bildigim cifi sktiktan sonra durulamak gerekmiyomus

cnm cifin 2 türlü inox temizleyicisi var biri spreyli olan öbürü jel ben jel olanını kullanıyorum memnunum yani

hııııı bende yapayım öyleyse çalışıyorum ya ne büyük kolaylık olur bana misafir falan gelse hemen çıkart ısıt hazır pasta poğaça

ama fırında ısıtınca hamur olmuyo dimi bide mişkrodalgamı çzödürüyosun yoksa normal fırındamı

çok soru soruyorum ama kusura bakma akıl akıldan üstündür yeni fikirler hoşuma gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…