- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.641
Çok teşekür ederim Allah razı olsunAy sen hamilesin çok sevindim
Evde yikiyorum ama yazinAkşamdan kalan Bulaşıklar yıkandı bebek doyuruldu alt değiştirildi uyutuldu şimdi biraz iş yapayım inşallah
Yerin müsaitse yıka bari, benim de yıkanacak 2 halım var, diğerlerini yazın yıkarım inşallah, önceden hep halı yıkamaya veriyordum bu evin balkonları geniş rahatlıkla yıkarım inşallah hem daha çok içime siner
Utu iyimis ablaÖdev vereyim mi kızlar ütü olsun
Güle güle otur benim de öyle balkonları büyük olan ev vardı kiraciyken yıka yıka bitmezdiBen de 2.5 hafta oldu işte taşınalı hâlâ yeni evim de düzen oturtamadım, ilk düzlediğim şekil içime sinmedi tekrardan odaları değiştirdik daha kitaplığı düzenliyeceğim, 4 tane balkonum var geniş geniş yıka yıka bitmez :)
Benim de 4 balkon vardi abla aradaki duvarlari kirip ucunu odayla birlestirdik.bi tane kaldiGüle güle otur benim de öyle balkonları büyük olan ev vardı kiraciyken yıka yıka bitmezdi
Benim de yaHalilarim oyle batiyo ki gozume kirli baya
Olur neden olmasınyorgun anneanne benim ütüm yok çamaşır katlayayım
Ben hiç bişey yapamadım. Sabahtan beri çocukların biri susuyor biri başlıyor. Bi birini sallıyorum bi biriniKızlar ütü yapıldı ev toplandı yemek yapıyorum
Çok sağol, Allah tan ikisi kapalı da onları silerim artıkGüle güle otur benim de öyle balkonları büyük olan ev vardı kiraciyken yıka yıka bitmezdi
Mutfak dolapları dışında güzel sayılır, dayımın evi :)Hosgeldin kuzubenim evde 2 gundur oyleydi bu gun kollari sivadim giristim daha sil supure gecemedim ama
Hayirli olsun canim demek tasindinbegendin mi yeni evini?
Günaydın canımGünaydın
Ay o da evim en önemli kısmı.:)Mutfak dolapları dışında güzel sayılır, dayımın evi :)
Ben de etraf topladım mola verdimGunaydin kizlar ise basladim bilemesajlarinizi ilk molamda cevaplicam simdi bi gunaydin diyeyim dedim