- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.681
Kışın birazdaha rahat genelde kazak falan ama yazın herşey ütü istiyor malesef...Aynen öyle ama çalışmıyorumevin işi hiç bitmiyor hele de ütü bni öldürüyo bazen diyorum param olsa temizlikçi tutsam yada sihirli değnek olsa diye
Süper oldu buKızlar günaydın ödev vereyim
Yatak odasında iki çekmece sil düzenle
Senin bebiş büyük gezmek de ister işin daha zor seniKışın birazdaha rahat genelde kazak falan ama yazın herşey ütü istiyor malesef...
Bende çalışmıyorum havalar düzeldiği icin hergun 3 4 saat parktayiz sonra gel yemek yap eşim gelir yemek yeriz benim temizlik olayı başlar...
Parka gitmeden supurulecekse ev onu hallediyorum ama silme toz alma çamaşır katlama banyo ev temizliği valla birde oğlum geç uyuyor yatağa yarı baygın geçiyorum park özellikle çok yoruyor insanı...
GunaydinKızlar günaydın ödev vereyim
Kolay gelsin ozaman canımSüper oldu buyatak odam çok dağınık bu gün oraya el atasım vardı. Bütün dolabı indirip kıyafetleri bi elden geçiricem.
Hadi ya benimki koyu kahve o da tozlanıyor alırsam beyaz alayım toz olmasın diyordumGunaydinoh şükür dün temizledim bugün kıyafet dolabimi sileceğim tozlaniyo içi beyaz olunca
Sağol canımKolay gelsin ozaman canım
Yok kız beyaz da en ufak toz gözüküyorHadi ya benimki koyu kahve o da tozlanıyor alırsam beyaz alayım toz olmasın diyordum
Bir ay memlekete gittim sahipsiz dolap gibiydi düşünHadi ya benimki koyu kahve o da tozlanıyor alırsam beyaz alayım toz olmasın diyordum
Koyu da öyle ya hemen parmak izi tozYok kız beyaz da en ufak toz gözüküyorel izi bile çok kötü gözüküyor iki güne bir yüzünü haftada bir içini siliyorum
Bir ay memlekete gittim sahipsiz dolap gibiydi düşün
Kolay gelsin o zamanSüper oldu buyatak odam çok dağınık bu gün oraya el atasım vardı. Bütün dolabı indirip kıyafetleri bi elden geçiricem.
Her şekilde tozlaniyo ama kapalı dolapsin sen nasıl içine kadar toz oluyon onu anlamış değilimKoyu da öyle ya hemen parmak izi toz
Bambu alayım o zaman . Zaten ufukta öyle dolap almak falan yok daha halay sadece .
HahahaAllahım hayal bile yazamamışım hayallerim bile fukara
Benimki raylı ondan oluyor. Açık kalıyor genelde. Çocuklar içine girip saklanıyor falan.Her şekilde tozlaniyo ama kapalı dolapsin sen nasıl içine kadar toz oluyon onu anlamış değilim
Süpersin ben bişey yapamadım dahaKızlar ben evi dip köşe temizledim oh pırıl pırıl mutfak dolaplarimin içini geçen sildim o yüzden kabadan aldım tuvalet banyo kanepe altları derken ben haşat oldum
Evet canım evdeysen hiç iş bitmiyor.. hergün parka gitmek iyi oluyordur artık çocuklarımız sokağa inip oynayamıyorlar ki korkudan eee çocukların da enerjilerini atmaları lazım ama dimiKışın birazdaha rahat genelde kazak falan ama yazın herşey ütü istiyor malesef...
Bende çalışmıyorum havalar düzeldiği icin hergun 3 4 saat parktayiz sonra gel yemek yap eşim gelir yemek yeriz benim temizlik olayı başlar...
Parka gitmeden supurulecekse ev onu hallediyorum ama silme toz alma çamaşır katlama banyo ev temizliği valla birde oğlum geç uyuyor yatağa yarı baygın geçiyorum park özellikle çok yoruyor insanı...
Yaaa küçükken ödevlerimi hiç aksatmazdım amaşimdi küçük cadı durmayınca yapamıyorum.. hımmmm şeyyy hocam akşam evde elektrikler kesildi desem kurtarır mıyım acabaKızlar günaydın ödev vereyim
Ohhh canım ellerine sağlık şimdi bi de mis gibi bi kahve yap yorgunluğun giderKızlar ben evi dip köşe temizledim oh pırıl pırıl mutfak dolaplarimin içini geçen sildim o yüzden kabadan aldım tuvalet banyo kanepe altları derken ben haşat oldum
Aman sakin beyaz alma benim yatak odası full beyaz tozdan kurtulamıyorum ben alırsam gri gibi dusunuyorum ve kesinlikle parlak yüzeyli olmamaliHadi ya benimki koyu kahve o da tozlanıyor alırsam beyaz alayım toz olmasın diyordum
Tamam kurtardın paçayı bebiş için hadi gene iyisin oğlum geldi süpriz yaptıEvet canım evdeysen hiç iş bitmiyor.. hergün parka gitmek iyi oluyordur artık çocuklarımız sokağa inip oynayamıyorlar ki korkudan eee çocukların da enerjilerini atmaları lazım ama dimi
Yaaa küçükken ödevlerimi hiç aksatmazdım amaşimdi küçük cadı durmayınca yapamıyorum.. hımmmm şeyyy hocam akşam evde elektrikler kesildi desem kurtarır mıyım acaba
Ohhh canım ellerine sağlık şimdi bi de mis gibi bi kahve yap yorgunluğun gider