Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
her marketlerde olyormu ne deterjanin ismi canm
Canim turkiyede olacagini dusunmuyorum malesef ben Azerbaycanda yasiyorum
Kızlar kadınlar gününüz kutlu olsun

Günaydın kızlar hiç temizlik yapmıyor musunuz? Nerdesiniz? :) BirTutamMutluluk20 nerdesin? Topik ahalisi nerede?
Gunaydin canimvalla ben tam gaz temizlige devam ediyorum ama cok sık giremiyorumsen neler yapiyosun.tam da bahar temizligi yaklasiyor yavas yavas toplaniriz

Canim turkiyede olacagini dusunmuyorum malesef ben Azerbaycanda yasiyorum

Gunaydin canimvalla ben tam gaz temizlige devam ediyorum ama cok sık giremiyorumsen neler yapiyosun.tam da bahar temizligi yaklasiyor yavas yavas toplaniriz
Ben de 2.5 hafta oldu işte taşınalı hâlâ yeni evim de düzen oturtamadım, ilk düzlediğim şekil içime sinmedi tekrardan odaları değiştirdik daha kitaplığı düzenliyeceğim, 4 tane balkonum var geniş geniş yıka yıka bitmez :)

Selam kızlar benim ev aldı başını gidiyo her yer her yerde
Hosgeldin kuzubenim evde 2 gundur oyleydi bu gun kollari sivadim giristim daha sil supure gecemedim ama
Hayirli olsun canim demek tasindin begendin mi yeni evini?

Ay ben gebelikten başımı kaldıramıyorum ev hallaç pamugu gibi
Olsun olsun asil onemli olan bebis ev bir gunde toplanir nasil olsa
İyi olur hem ramazan öncesi temizlik hem bahar temizliği olur
Aynen havalar da biraz isinmis olur hala da sogukbalkonda halilarimi bi guzel ova ova silmek istiyorum

Akşamdan kalan Bulaşıklar yıkandı bebek doyuruldu alt değiştirildi uyutuldu şimdi biraz iş yapayım inşallah
Olsun olsun asil onemli olan bebis ev bir gunde toplanir nasil olsa

Aynen havalar da biraz isinmis olur hala da sogukbalkonda halilarimi bi guzel ova ova silmek istiyorum
Yerin müsaitse yıka bari, benim de yıkanacak 2 halım var, diğerlerini yazın yıkarım inşallah, önceden hep halı yıkamaya veriyordum bu evin balkonları geniş rahatlıkla yıkarım inşallah hem daha çok içime siner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…