Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
her marketlerde olyormu ne deterjanin ismi canm
Canim turkiyede olacagini dusunmuyorum malesef ben Azerbaycanda yasiyorum 🙄
Kızlar kadınlar gününüz kutlu olsun 🌹🌷🌼🌻
😍😘😍😘😍😘😍😘
Günaydın kızlar hiç temizlik yapmıyor musunuz? Nerdesiniz? :) BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 nerdesin? Topik ahalisi nerede?
Gunaydin canim🤗valla ben tam gaz temizlige devam ediyorum ama cok sık giremiyorum🙄sen neler yapiyosun.tam da bahar temizligi yaklasiyor yavas yavas toplaniriz😄

Canim turkiyede olacagini dusunmuyorum malesef ben Azerbaycanda yasiyorum 🙄

😍😘😍😘😍😘😍😘

Gunaydin canim🤗valla ben tam gaz temizlige devam ediyorum ama cok sık giremiyorum🙄sen neler yapiyosun.tam da bahar temizligi yaklasiyor yavas yavas toplaniriz😄
Ben de 2.5 hafta oldu işte taşınalı hâlâ yeni evim de düzen oturtamadım, ilk düzlediğim şekil içime sinmedi tekrardan odaları değiştirdik daha kitaplığı düzenliyeceğim, 4 tane balkonum var geniş geniş yıka yıka bitmez :)

Selam kızlar benim ev aldı başını gidiyo her yer her yerde :olamaz:
Hosgeldin kuzu😊benim evde 2 gundur oyleydi bu gun kollari sivadim giristim daha sil supure gecemedim ama🙄
Ben de 2.5 hafta oldu işte taşınalı hâlâ yeni evim de düzen oturtamadım, ilk düzlediğim şekil içime sinmedi tekrardan odaları değiştirdik daha kitaplığı düzenliyeceğim, 4 tane balkonum var geniş geniş yıka yıka bitmez :)
Hayirli olsun canim demek tasindin 😊begendin mi yeni evini?

Ay ben gebelikten başımı kaldıramıyorum :KK70: ev hallaç pamugu gibi 🤭
Olsun olsun asil onemli olan bebis ev bir gunde toplanir nasil olsa😊
İyi olur hem ramazan öncesi temizlik hem bahar temizliği olur
Aynen havalar da biraz isinmis olur hala da soguk🙄balkonda halilarimi bi guzel ova ova silmek istiyorum😄

Akşamdan kalan Bulaşıklar yıkandı bebek doyuruldu alt değiştirildi uyutuldu şimdi biraz iş yapayım inşallah
Olsun olsun asil onemli olan bebis ev bir gunde toplanir nasil olsa😊

Aynen havalar da biraz isinmis olur hala da soguk🙄balkonda halilarimi bi guzel ova ova silmek istiyorum😄
Yerin müsaitse yıka bari, benim de yıkanacak 2 halım var, diğerlerini yazın yıkarım inşallah, önceden hep halı yıkamaya veriyordum bu evin balkonları geniş rahatlıkla yıkarım inşallah hem daha çok içime siner

X