Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Selalmmmlaarrr wc temizliği yapıldı.. ev süpür sil toz al tamam yatak odası perdeleri yıkanıyor...
Köfte yaptım dolapta dinlensin akşam 7 gibi kızartırım artık..
Kocam gelmesi 8 i bulurmuş valla çay yapıp içesim var ama oğlusun odası yerler oyuncak dolu onları ayıklamam lazim

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 selam canım... biz de yavaş yavaş yapıyoruz valla.. halılar havalar biraz daha ısınsın vericem yıkamaya.. silme süpürme toz alma geçen hafta yapmıştık perdeler var, makine makine çamaşır yıkanıyor..
eşimin gömlekleri ütülenecek... :) sen nasılsın naparsın?
Vay vay millet bahar temizligini yarilamis bile masallah🤩
Napam iste canim ben de daha rutin islerdeyim🙄
Of süt taştı ev dehşet pis kokuyor 😐
Ayyy en nefret ettigim sey😫dun ben de kaynattim tepesinden ayrilmadim korkumdan😮
Kozlar nasılsınız bakalım ben bugün
Evi süpürdüm
Sildim
Bulaşıkları makinaya yerleştirdim
Katlanan çamaşırları yerleştirdim kızlarla dışarı fatura ödemeye gittik
Pazar’a uğradık

Şimdi de minnoşumu uyutup yemek yapıcam
Hosgeldin canim😍
Ben hiç bişey yapamadım. Sabahtan beri çocukların biri susuyor biri başlıyor. Bi birini sallıyorum bi birini :KK43:
Gecmis olsun😯
Mutfak dolapları dışında güzel sayılır, dayımın evi :)
Mutfak dolaplari nasil ki🙁
Ödev vereyim wc yıkamak olsun
Yaptim ben😏
Misafirim gelecek yıkadım sabah :KK5:
Çamaşırlar hala bekliyor :KK17:
Bebeler hastayken bi de misafir🙄
İki gundur hafif işler dısında pek birşey yapamıyorum belimi incittim.benden böyle hanımlar.ama duzelip ilk işim bahar temizliğine başlamak olacak.
Gecmis olsun canim😮
Selalmmmlaarrr wc temizliği yapıldı.. ev süpür sil toz al tamam yatak odası perdeleri yıkanıyor...
Köfte yaptım dolapta dinlensin akşam 7 gibi kızartırım artık..
Kocam gelmesi 8 i bulurmuş valla çay yapıp içesim var ama oğlusun odası yerler oyuncak dolu onları ayıklamam lazim
Ellerine saglik canim🤩

Günaydın kızlar hiç temizlik yapmıyor musunuz? Nerdesiniz? :) BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 nerdesin? Topik ahalisi nerede?
yatışta :KK70:
yatıştayım :KK70:
Bazen bana bildirim gelmiyo su an oldugu gibi abla Allah Allah🤔
Neler yaptin abla bu gun?
bana da gelmiyor. Bazen değil hiç gelmiyor
Selam kızlar benim ev aldı başını gidiyo her yer her yerde :olamaz:
benimde
Ben de 2.5 hafta oldu işte taşınalı hâlâ yeni evim de düzen oturtamadım, ilk düzlediğim şekil içime sinmedi tekrardan odaları değiştirdik daha kitaplığı düzenliyeceğim, 4 tane balkonum var geniş geniş yıka yıka bitmez :)
olur gider
Bahar temizligini bu ay mi yapacaksiniz kizlar?☺ben biraz daha bekleyip nisanda yapmak istiyorum
elim erdikçe yapıyorum
Ay ben gebelikten başımı kaldıramıyorum :KK70: ev hallaç pamugu gibi 🤭
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❤
İyi olur hem ramazan öncesi temizlik hem bahar temizliği olur
bende düşünüyorum
Hosgeldin kuzu😊benim evde 2 gundur oyleydi bu gun kollari sivadim giristim daha sil supure gecemedim ama🙄

Hayirli olsun canim demek tasindin 😊begendin mi yeni evini?
hızlısın maşallah
Ödev vereyim mi kızlar ütü olsun:KK15:
şimdi gördüm
Ödev vereyim wc yıkamak olsun
olur bunu yaparım
İki gundur hafif işler dısında pek birşey yapamıyorum belimi incittim.benden böyle hanımlar.ama duzelip ilk işim bahar temizliğine başlamak olacak.
geçmiş olsun. Fırsatı değerlendir dinlen
Ben de geldim yavru kuslar 😃
  • Yataklar toplandi
  • 4 makine camasir katlandi
  • Salon toplandi
  • Supurge acildi
  • Toz alindi
  • Kizimin odasi toplandi
  • Balkon silindi
  • Kapinin onu silindi
  • Mutfak toplandi
  • Bulasik yikandi
  • Ocak tezgah masa silindi
  • Wc lavabo ovuldu
  • Yemek yapildi
  • Banyo yapildi😃
Bu kaa😎
işte buuuu. 4 çocukla iyi iş çıkarmışsın

Yapılacaklar
2makine çocuk çamaşırı yıkanacak
1makine beyazzlar yıkanacak
Bulaşıklar makineye katılıp makine çalıştırılacak
Yatak odası dağınıklığı toplanacak
Wc yıkanacak

Artık bunları kaç günde yaparım bilmem. Hiç yapasım yok. Allahtan çamaşırları bulaşıkları makine yıkayacak

Yazınca yapıyorum diye yazdım

Biz yemeği yedik oglus hala devam ediyor minik minik mutfağı toplamam lazım veéeeeee tabiki ütü doğrusu pek yok ama ütüye başlamak bile dert birkaç gömlek var ve yıkanan güneşlik utulenecek sonra çayıma devam edebilirim eskiden canım pek çay istemezdi nedense yaş ilerledikçe çay aşkı tutuyor...
Ben gidiyom işlerimi bitireyim mutfak yine kızartmalı bol yağlı

yatışta :KK70:
yatıştayım :KK70:
bana da gelmiyor. Bazen değil hiç gelmiyor
benimde
olur gider
elim erdikçe yapıyorum
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❤
bende düşünüyorum
hızlısın maşallah
şimdi gördüm
olur bunu yaparım
geçmiş olsun. Fırsatı değerlendir dinlen
işte buuuu. 4 çocukla iyi iş çıkarmışsın
4 cocuktan 3 kresteydi biri okulda 😂yoksa hayatta yapamazdim🙄
Yapılacaklar
2makine çocuk çamaşırı yıkanacak
1makine beyazzlar yıkanacak
Bulaşıklar makineye katılıp makine çalıştırılacak
Yatak odası dağınıklığı toplanacak
Wc yıkanacak

Artık bunları kaç günde yaparım bilmem. Hiç yapasım yok. Allahtan çamaşırları bulaşıkları makine yıkayacak

Yazınca yapıyorum diye yazdım
Yaparsin sen inaniyorum sana😃
Biz yemeği yedik oglus hala devam ediyor minik minik mutfağı toplamam lazım veéeeeee tabiki ütü doğrusu pek yok ama ütüye başlamak bile dert birkaç gömlek var ve yıkanan güneşlik utulenecek sonra çayıma devam edebilirim eskiden canım pek çay istemezdi nedense yaş ilerledikçe çay aşkı tutuyor...
Sirf su perde utulemek işkencesi yuzunden buharli utu aldim 😯daha denemek kismet olmadi bahar temizliginde artik insallah hayal kirikligina ugramam🙄
Ben de çamaşır katlayacağım:olamaz:
Ben de 2 gundur erteliyodum bu gun artik katladim sirf katlama isi olmasin diye camasir yikayasim gelmiyo🤣

4 cocuktan 3 kresteydi biri okulda 😂yoksa hayatta yapamazdim🙄

Yaparsin sen inaniyorum sana😃

Sirf su perde utulemek işkencesi yuzunden buharli utu aldim 😯daha denemek kismet olmadi bahar temizliginde artik insallah hayal kirikligina ugramam🙄

Ben de 2 gundur erteliyodum bu gun artik katladim sirf katlama isi olmasin diye camasir yikayasim gelmiyo🤣
Ben de bitirdim eşimin desteğiyle ohh rahatladım. Yarın akşama bi daha çıkar 2 makine :KK70:

Aynen. Canım işler hiç bitmiyor :KK43:

Valla benimde tek çocuk bende yetişemiyorum iş hiç bitmiyor helede çalışmıyorsan evdeysen hiç ama hiç bitmiyor
Aynen öyle ama çalışmıyorum :-) evin işi hiç bitmiyor hele de ütü bni öldürüyo bazen diyorum param olsa temizlikçi tutsam yada sihirli değnek olsa diye :KK70:

X