- 16 Aralık 2016
- 1.792
- 1.575
- 28
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.601
kafami yumrukluyorm artk yetisemeyince gecekten canimi cok skyor bu durumda nolacaksa boyle :/Bende aynı durumdayım canın zaten bebiş sürekli kucağımda beraber ne yapabilirsek artık
Çok mu küçük cnm bebeğin başka çocuk var mıkafami yumrukluyorm artk yetisemeyince gecekten canimi cok skyor bu durumda nolacaksa boyle :/
SelamSelam kızlar
Olur o kadar. Yapabildiğin kadar yap. Hepimiz öyle yapıyoruzoff valla biktim ben bu ev isinden yetisemiyorum.bebekle heryer batiyor kafayi yicem
oyle yapiyorum neyapayim bazen takmiyom bazende cok canimi skyorOlur o kadar. Yapabildiğin kadar yap. Hepimiz öyle yapıyoruz
8bucuk aylik bitane oglum var bu ara iyce yapisti bana disimiz henuz hic cikmadi ama cikacak sanirim bu ara fazlaca huysuz yapisik bana birakamiyom hemen agliyorÇok mu küçük cnm bebeğin başka çocuk var mı
Yaaaa inşallah çabuk atlatır... benim de 12 yaşında ve 6 aylık 2 kızım var ... benim küçük cadı da böyle sürekli kucağımda8bucuk aylik bitane oglum var bu ara iyce yapisti bana disimiz henuz hic cikmadi ama cikacak sanirim bu ara fazlaca huysuz yapisik bana birakamiyom hemen agliyor
insAllah ya kucaktada pek is yapilmiyor kollarm kopuyor mutfak ve salonu surekli toplu tutmaya calsyorum diger yerleri artk uyursa yapiyormYaaaa inşallah çabuk atlatır... benim de 12 yaşında ve 6 aylık 2 kızım var ... benim küçük cadı da böyle sürekli kucağımda
isimiz zor ya bu aylarda senin kizn disi ciktimiYaaaa inşallah çabuk atlatır... benim de 12 yaşında ve 6 aylık 2 kızım var ... benim küçük cadı da böyle sürekli kucağımda
Zor valla bazen büyük okuldan gelicek çocuğa yemek hazırlayamıyorum... yok canım daha çıkmadı ama sürekli salya akıyor eli ağzındaisimiz zor ya bu aylarda senin kizn disi ciktimi
kzn biseyler atistirir gelnce heralde yada kucuge bakar snde bsyler yaparsin ya disler ciksada onlrda bebelerde kurtulsa.bzde ya ❤Zor valla bazen büyük okuldan gelicek çocuğa yemek hazırlayamıyorum... yok canım daha çıkmadı ama sürekli salya akıyor eli ağzında
Aynen cnm yumurta filan kırıyor dünden yemek varsa ısıtıyor ama ben üzülüyorum tam ilgilenmediğim için... inşallah sıcaklar gelmeden çıkarırlar dişlerini birazkzn biseyler atistirir gelnce heralde yada kucuge bakar snde bsyler yaparsin ya disler ciksada onlrda bebelerde kurtulsa.bzde ya ❤
insAllah ya kiskaniyomu kardesiniAynen cnm yumurta filan kırıyor dünden yemek varsa ısıtıyor ama ben üzülüyorum tam ilgilenmediğim için... inşallah sıcaklar gelmeden çıkarırlar dişlerini biraz
İlk başlar kıskanıyordu da canım ama şimdi kalmadıinsAllah ya kiskaniyomu kardesini
iyi bari canm kiskanmasinİlk başlar kıskanıyordu da canım ama şimdi kalmadı
Evet canım iyi ki de böyle yaş farkı olmuş yoksa 2 küçük çocuk çok zor olurdu illaki birinden birini ihmal edebilirdimiyi bari canm kiskanmasinbende cok korkuyorum bu buyemeden kucukten kaza ile tekrar hamile kalirsam diye ya senin baya aralari var iyi olmus
evet ikiside kucuk olsa cok zor olur hic bisey tam olmaz boyleyken bile yetisemiyoruzEvet canım iyi ki de böyle yaş farkı olmuş yoksa 2 küçük çocuk çok zor olurdu illaki birinden birini ihmal edebilirdim
Merhaba canimkizlar salon halim cok kirli neyle silmeliyim lekeler nasil iyi cikar