Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Selalmmmlaarrr wc temizliği yapıldı.. ev süpür sil toz al tamam yatak odası perdeleri yıkanıyor...
Köfte yaptım dolapta dinlensin akşam 7 gibi kızartırım artık..
Kocam gelmesi 8 i bulurmuş valla çay yapıp içesim var ama oğlusun odası yerler oyuncak dolu onları ayıklamam lazim

Vay vay millet bahar temizligini yarilamis bile masallah
Napam iste canim ben de daha rutin islerdeyim
Of süt taştı ev dehşet pis kokuyor
Ayyy en nefret ettigim seydun ben de kaynattim tepesinden ayrilmadim korkumdan
Hosgeldin canim
Ben hiç bişey yapamadım. Sabahtan beri çocukların biri susuyor biri başlıyor. Bi birini sallıyorum bi birini
Gecmis olsun
Mutfak dolapları dışında güzel sayılır, dayımın evi :)
Mutfak dolaplari nasil ki
Ödev vereyim wc yıkamak olsun
Yaptim ben
Misafirim gelecek yıkadım sabah
Çamaşırlar hala bekliyor
Bebeler hastayken bi de misafir
İki gundur hafif işler dısında pek birşey yapamıyorum belimi incittim.benden böyle hanımlar.ama duzelip ilk işim bahar temizliğine başlamak olacak.
Gecmis olsun canim
Ellerine saglik canim

Günaydın kızlar hiç temizlik yapmıyor musunuz? Nerdesiniz? :) BirTutamMutluluk20 nerdesin? Topik ahalisi nerede?
yatışta
yatıştayım
Bazen bana bildirim gelmiyo su an oldugu gibi abla Allah Allah
Neler yaptin abla bu gun?
bana da gelmiyor. Bazen değil hiç gelmiyor
Selam kızlar benim ev aldı başını gidiyo her yer her yerde
benimde
olur gider
Bahar temizligini bu ay mi yapacaksiniz kizlar?☺ben biraz daha bekleyip nisanda yapmak istiyorum
elim erdikçe yapıyorum
Ay ben gebelikten başımı kaldıramıyorum ev hallaç pamugu gibi
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❤
İyi olur hem ramazan öncesi temizlik hem bahar temizliği olur
bende düşünüyorum
Hosgeldin kuzubenim evde 2 gundur oyleydi bu gun kollari sivadim giristim daha sil supure gecemedim ama

Hayirli olsun canim demek tasindin begendin mi yeni evini?
hızlısın maşallah
Ödev vereyim mi kızlar ütü olsun
şimdi gördüm
Ödev vereyim wc yıkamak olsun
olur bunu yaparım
İki gundur hafif işler dısında pek birşey yapamıyorum belimi incittim.benden böyle hanımlar.ama duzelip ilk işim bahar temizliğine başlamak olacak.
geçmiş olsun. Fırsatı değerlendir dinlen
Ben de geldim yavru kuslar
işte buuuu. 4 çocukla iyi iş çıkarmışsın

Yapılacaklar
2makine çocuk çamaşırı yıkanacak
1makine beyazzlar yıkanacak
Bulaşıklar makineye katılıp makine çalıştırılacak
Yatak odası dağınıklığı toplanacak
Wc yıkanacak

Artık bunları kaç günde yaparım bilmem. Hiç yapasım yok. Allahtan çamaşırları bulaşıkları makine yıkayacak

Yazınca yapıyorum diye yazdım

Biz yemeği yedik oglus hala devam ediyor minik minik mutfağı toplamam lazım veéeeeee tabiki ütü doğrusu pek yok ama ütüye başlamak bile dert birkaç gömlek var ve yıkanan güneşlik utulenecek sonra çayıma devam edebilirim eskiden canım pek çay istemezdi nedense yaş ilerledikçe çay aşkı tutuyor...
Ben gidiyom işlerimi bitireyim mutfak yine kızartmalı bol yağlı

4 cocuktan 3 kresteydi biri okulda yoksa hayatta yapamazdim
Yaparsin sen inaniyorum sana
Sirf su perde utulemek işkencesi yuzunden buharli utu aldim daha denemek kismet olmadi bahar temizliginde artik insallah hayal kirikligina ugramam
Ben de çamaşır katlayacağım
Ben de 2 gundur erteliyodum bu gun artik katladim sirf katlama isi olmasin diye camasir yikayasim gelmiyo

Ben de bitirdim eşimin desteğiyle ohh rahatladım. Yarın akşama bi daha çıkar 2 makine

Aynen. Canım işler hiç bitmiyor

Valla benimde tek çocuk bende yetişemiyorum iş hiç bitmiyor helede çalışmıyorsan evdeysen hiç ama hiç bitmiyor
Aynen öyle ama çalışmıyorum evin işi hiç bitmiyor hele de ütü bni öldürüyo bazen diyorum param olsa temizlikçi tutsam yada sihirli değnek olsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…