- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.661
Sen 4 çocukla ancak yaBen hiç bişey yapamadım. Sabahtan beri çocukların biri susuyor biri başlıyor. Bi birini sallıyorum bi birini
Misafirim gelecek yıkadım sabahÖdev vereyim wc yıkamak olsun
Vay vay millet bahar temizligini yarilamis bile masallahBirTutamMutluluk20 selam canım... biz de yavaş yavaş yapıyoruz valla.. halılar havalar biraz daha ısınsın vericem yıkamaya.. silme süpürme toz alma geçen hafta yapmıştık perdeler var, makine makine çamaşır yıkanıyor..
eşimin gömlekleri ütülenecek... :) sen nasılsın naparsın?
Ayyy en nefret ettigim seyOf süt taştı ev dehşet pis kokuyor
Hosgeldin canimKozlar nasılsınız bakalım ben bugün
Evi süpürdüm
Sildim
Bulaşıkları makinaya yerleştirdim
Katlanan çamaşırları yerleştirdim kızlarla dışarı fatura ödemeye gittik
Pazar’a uğradık
Şimdi de minnoşumu uyutup yemek yapıcam
Gecmis olsunBen hiç bişey yapamadım. Sabahtan beri çocukların biri susuyor biri başlıyor. Bi birini sallıyorum bi birini
Mutfak dolaplari nasil kiMutfak dolapları dışında güzel sayılır, dayımın evi :)
Yaptim benÖdev vereyim wc yıkamak olsun
Bebeler hastayken bi de misafirMisafirim gelecek yıkadım sabah
Çamaşırlar hala bekliyor
Gecmis olsun canimİki gundur hafif işler dısında pek birşey yapamıyorum belimi incittim.benden böyle hanımlar.ama duzelip ilk işim bahar temizliğine başlamak olacak.
Ellerine saglik canimSelalmmmlaarrr wc temizliği yapıldı.. ev süpür sil toz al tamam yatak odası perdeleri yıkanıyor...
Köfte yaptım dolapta dinlensin akşam 7 gibi kızartırım artık..
Kocam gelmesi 8 i bulurmuş valla çay yapıp içesim var ama oğlusun odası yerler oyuncak dolu onları ayıklamam lazim
yatıştaGünaydın kızlar hiç temizlik yapmıyor musunuz? Nerdesiniz? :)BirTutamMutluluk20 nerdesin? Topik ahalisi nerede?
yatıştayımToplanalım ya
bana da gelmiyor. Bazen değil hiç gelmiyorBazen bana bildirim gelmiyo su an oldugu gibi abla Allah Allah
Neler yaptin abla bu gun?
benimdeSelam kızlar benim ev aldı başını gidiyo her yer her yerde
olur giderBen de 2.5 hafta oldu işte taşınalı hâlâ yeni evim de düzen oturtamadım, ilk düzlediğim şekil içime sinmedi tekrardan odaları değiştirdik daha kitaplığı düzenliyeceğim, 4 tane balkonum var geniş geniş yıka yıka bitmez :)
elim erdikçe yapıyorumBahar temizligini bu ay mi yapacaksiniz kizlar?☺ben biraz daha bekleyip nisanda yapmak istiyorum
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❤Ay ben gebelikten başımı kaldıramıyorumev hallaç pamugu gibi
bende düşünüyorumİyi olur hem ramazan öncesi temizlik hem bahar temizliği olur
hızlısın maşallahHosgeldin kuzubenim evde 2 gundur oyleydi bu gun kollari sivadim giristim daha sil supure gecemedim ama
Hayirli olsun canim demek tasindinbegendin mi yeni evini?
şimdi gördümÖdev vereyim mi kızlar ütü olsun
olur bunu yaparımÖdev vereyim wc yıkamak olsun
geçmiş olsun. Fırsatı değerlendir dinlenİki gundur hafif işler dısında pek birşey yapamıyorum belimi incittim.benden böyle hanımlar.ama duzelip ilk işim bahar temizliğine başlamak olacak.
Ben de geldim yavru kuslar
işte buuuu. 4 çocukla iyi iş çıkarmışsınBu kaa
- Yataklar toplandi
- 4 makine camasir katlandi
- Salon toplandi
- Supurge acildi
- Toz alindi
- Kizimin odasi toplandi
- Balkon silindi
- Kapinin onu silindi
- Mutfak toplandi
- Bulasik yikandi
- Ocak tezgah masa silindi
- Wc lavabo ovuldu
- Yemek yapildi
- Banyo yapildi
4 cocuktan 3 kresteydi biri okuldayatışta
yatıştayım
bana da gelmiyor. Bazen değil hiç gelmiyor
benimde
olur gider
elim erdikçe yapıyorum
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❤
bende düşünüyorum
hızlısın maşallah
şimdi gördüm
olur bunu yaparım
geçmiş olsun. Fırsatı değerlendir dinlen
işte buuuu. 4 çocukla iyi iş çıkarmışsın
Yaparsin sen inaniyorum sanaYapılacaklar
2makine çocuk çamaşırı yıkanacak
1makine beyazzlar yıkanacak
Bulaşıklar makineye katılıp makine çalıştırılacak
Yatak odası dağınıklığı toplanacak
Wc yıkanacak
Artık bunları kaç günde yaparım bilmem. Hiç yapasım yok. Allahtan çamaşırları bulaşıkları makine yıkayacak
Yazınca yapıyorum diye yazdım
Sirf su perde utulemek işkencesi yuzunden buharli utu aldimBiz yemeği yedik oglus hala devam ediyor minik minik mutfağı toplamam lazım veéeeeee tabiki ütü doğrusu pek yok ama ütüye başlamak bile dert birkaç gömlek var ve yıkanan güneşlik utulenecek sonra çayıma devam edebilirim eskiden canım pek çay istemezdi nedense yaş ilerledikçe çay aşkı tutuyor...
Ben gidiyom işlerimi bitireyim mutfak yine kızartmalı bol yağlı
Ben de 2 gundur erteliyodum bu gun artik katladim sirf katlama isi olmasin diye camasir yikayasim gelmiyoBen de çamaşır katlayacağım
Ben de bitirdim eşimin desteğiyle ohh rahatladım. Yarın akşama bi daha çıkar 2 makine4 cocuktan 3 kresteydi biri okuldayoksa hayatta yapamazdim
Yaparsin sen inaniyorum sana
Sirf su perde utulemek işkencesi yuzunden buharli utu aldimdaha denemek kismet olmadi bahar temizliginde artik insallah hayal kirikligina ugramam
Ben de 2 gundur erteliyodum bu gun artik katladim sirf katlama isi olmasin diye camasir yikayasim gelmiyo
Aynen. Canım işler hiç bitmiyorBiz yemeği yedik oglus hala devam ediyor minik minik mutfağı toplamam lazım veéeeeee tabiki ütü doğrusu pek yok ama ütüye başlamak bile dert birkaç gömlek var ve yıkanan güneşlik utulenecek sonra çayıma devam edebilirim eskiden canım pek çay istemezdi nedense yaş ilerledikçe çay aşkı tutuyor...
Ben gidiyom işlerimi bitireyim mutfak yine kızartmalı bol yağlı
Valla benimde tek çocuk bende yetişemiyorum iş hiç bitmiyor helede çalışmıyorsan evdeysen hiç ama hiç bitmiyorBu toping tam benlikmisyetişemiyorum tek çocuk ama yetişemiyorum yinede
Evet bizim vifi de çok yavaş genel mi kiKızlar ınternet çok yavaş ya yazamiyorum
Aynen öyle ama çalışmıyorumValla benimde tek çocuk bende yetişemiyorum iş hiç bitmiyor helede çalışmıyorsan evdeysen hiç ama hiç bitmiyor