- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.521
bi sey daha soyliyeyimbende deniyeceyim sepet işini
benim evde de 3 oglan buyuyor daha 2 yasindalar ev cop eve donuyor kim bilir buyuyunce nasil olacakEvde üç erkek olunca hepsi birden zor geliyor.
Ah ki hiçbiri bir şeyler toplamıyor ki, konuşuyorsun konuştuğun kendi kulağına giriyor sanki.
Allah sabır versin hepimize.
benim evde de 3 oglan buyuyor daha 2 yasindalar ev cop eve donuyor kim bilir buyuyunce nasil olacakAllah bagislasin seninkiler kac yasinda?
Kiz mutfakta ne yapiyorsun okadar saatay ben de 3 saatdir bi mutfagi bitiremedim ya bu gun sanki isler zor ilerliyor gibi
bak sana guldum dun basima neler geldi
bu arada oglen oldu nerdesin sensaat kacta uyaniyosun selcos?
Kiz sende ne kirli cikilar varbi sey daha soyliyeyim
ben coraplar eskiyince atmiyorum bu posete koyup sakliyorum.cocuklar yere yagli bi sey mi doktu hemen getirib silip atiyorum cope.ya da pencerenin onu kus pisligi oluyo bazen onla.silip atiyorum.bez kirlenmiyo boylelikle.
bi de 2-3 tanesini elime ust uste geciriyorum.toz aliyorum oyle.biri tozlaninca usttekini cikariyorum alttakiyle devam ediyorum.o sekilde aksesuarlarin falan tozunu almak daha kolay oluyor
ahh bu gun noluyosa kari koca bizeesim de kizi okulda unutmus neyse ki 15 dakika sonra hatirlamis da gidip almis okuldan cocugu
aaa benim gibi olan varmış tek degilim demekay ben de 3 saatdir bi mutfagi bitiremedim ya bu gun sanki isler zor ilerliyor gibi
sende hoş geldin aramızaEvde üç erkek olunca hepsi birden zor geliyor.
Ah ki hiçbiri bir şeyler toplamıyor ki, konuşuyorsun konuştuğun kendi kulağına giriyor sanki.
Allah sabır versin hepimize.
Afiyet olsun.Arkadaslar ev isine kisa bir mola. Buyurun kahveye
Gel beraber olsun cnmAfiyet olsun.
kiz selcos ne guzel gayfe o oyle
senin isin de zormus canimAh ablacım keşke benim oğlanlar olsa da arkalarından koşup dursam seve seve toplarım. Babam ve iki abim sağ olsun...
ee yillarimi verdim ben bu ise kizaamKiz sende ne kirli cikilar varanlat daha cok calla hic aklima gelmezdi corapla toz almak. Birden temizlik yapmak istedim :) ama bugün de bas agrim var ne oluyor bana iki gündür bilmiyorum
kuzum hayir olsun insallah dikkatli olun bugün
ben de bol sutlu severim damak zevkimiz bilem ayniSana da yapiyim kuzum. Latte macchiato yaptim ben kahveyi bol sütlü iciyorum
Simdi de firinda ispanakli kekim
Pisiyor
ellerine saglik kuzukizlar evi toparladim süpürdüm ispanakli kek yaptim firinda pisiyor.
Aslinda yorgun hissediyorum ama dayanamadim iste
Ben sana sorayim ev isiyle aklima bisey takildigindasenin isin de zormus canim
yasin kac?
ee yillarimi verdim ben bu ise kizaam
vallaha da geliii hakki
ben de bol sutlu severim damak zevkimiz bilem ayni
ellerine saglik kuzu
Hosgeldin Canim buraya ev isleriyle alakali ne varsa sorabilirsin.Selam arkadaşlar bende geliyim aranıza..şu ev işlerinden bende bu aralar çok sıkıldım bir düzene koymam lazım ama nasıl? Siz ne yapıyorsunuz buradami paylaşacaz bi anlatabilirmisiniz
himm oyle diisinBen sana sorayim ev isiyle aklima bisey takildiginda
Azerinn biz ayni yerde yasasaydik kesin iyi arkadas olurduk haherseyimiz uyuyor be
Sagol cnm
Yok kizz ne hakkisihava bir gün günesli bir gün yagmur firtinali oldugu icin öyleyim
sen de hosgeldin canimSelam arkadaşlar bende geliyim aranıza..şu ev işlerinden bende bu aralar çok sıkıldım bir düzene koymam lazım ama nasıl? Siz ne yapıyorsunuz buradami paylaşacaz bi anlatabilirmisiniz