Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bende deniyeceyim sepet işini
bi sey daha soyliyeyim
ben coraplar eskiyince atmiyorum bu posete koyup sakliyorum.cocuklar yere yagli bi sey mi doktu hemen getirib silip atiyorum cope.ya da pencerenin onu kus pisligi oluyo bazen onla.silip atiyorum.bez kirlenmiyo boylelikle.
bi de 2-3 tanesini elime ust uste geciriyorum.toz aliyorum oyle.biri tozlaninca usttekini cikariyorum alttakiyle devam ediyorum.o sekilde aksesuarlarin falan tozunu almak daha kolay oluyor

Kiz sende ne kirli cikilar var anlat daha cok calla hic aklima gelmezdi corapla toz almak. Birden temizlik yapmak istedim :) ama bugün de bas agrim var ne oluyor bana iki gündür bilmiyorum

ahh bu gun noluyosa kari koca bize esim de kizi okulda unutmus neyse ki 15 dakika sonra hatirlamis da gidip almis okuldan cocugu

kuzum hayir olsun insallah dikkatli olun bugün

Ah ablacım keşke benim oğlanlar olsa da arkalarından koşup dursam seve seve toplarım. Babam ve iki abim sağ olsun...
senin isin de zormus canim
yasin kac?
ee yillarimi verdim ben bu ise kizaam
vallaha da geliii hakki
Sana da yapiyim kuzum. Latte macchiato yaptim ben kahveyi bol sütlü iciyorum
Simdi de firinda ispanakli kekim
Pisiyor
ben de bol sutlu severim damak zevkimiz bilem ayni
kizlar evi toparladim süpürdüm ispanakli kek yaptim firinda pisiyor.
Aslinda yorgun hissediyorum ama dayanamadim iste
ellerine saglik kuzu

senin isin de zormus canim
yasin kac?

ee yillarimi verdim ben bu ise kizaam
vallaha da geliii hakki

ben de bol sutlu severim damak zevkimiz bilem ayni

ellerine saglik kuzu
Ben sana sorayim ev isiyle aklima bisey takildiginda
Azerinn biz ayni yerde yasasaydik kesin iyi arkadas olurduk ha herseyimiz uyuyor be

Sagol cnm

Yok kizz ne hakkisi hava bir gün günesli bir gün yagmur firtinali oldugu icin öyleyim

Selam arkadaşlar bende geliyim aranıza..şu ev işlerinden bende bu aralar çok sıkıldım bir düzene koymam lazım ama nasıl? Siz ne yapıyorsunuz buradami paylaşacaz bi anlatabilirmisiniz
Hosgeldin Canim buraya ev isleriyle alakali ne varsa sorabilirsin.
Cogunuz hangi ev islerini yaparsak yaziyoruz digerlerimize de motive oluyor.

Kizlar marie kondo yu izlerken icimden birden dolabimi düzenlemek geldi hic üsenmeden kalktim giymediklerimi posete koydum. Pantolon ve tshirtler düzenli bir sekilde katlandi simdi sira kazaklarda. Onlarda zorluk cekiyorum cok kalinlar

Esimin kiyafetlerini de elemem lazim ama kiziyor bana attirmiyor birseyini. Te milattan kalma patolonlari var büyük ve kücük beden elemiyor yaa ne yapicam nasil ikna edicem bilmiyorum

himm oyle diisin
ayni yerde olaydik ben her gun bebeleri de alir gelirdim sanayeni gelin evini alt ust edib donerdik
Selam arkadaşlar bende geliyim aranıza..şu ev işlerinden bende bu aralar çok sıkıldım bir düzene koymam lazım ama nasıl? Siz ne yapıyorsunuz buradami paylaşacaz bi anlatabilirmisiniz
sen de hosgeldin canim
biz burda hem sohbet ediyoruz hem de temizlik konusunda bildiklerimizi paylasiyoruz
ayrica gun boyu yaptigimiz isleri de yaziyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…