- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.891
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.481
Bana yol göründü eve dogru yoldayım .Mari Konda var you tube da .Onu seyrediyorum .Ev toplama ,bide kilot katlama ögrendim hic dağılmıyo .hosgeldin canim
bak sana tavsiye youtube de clean house yaz bi kac tane temizlik videosu izle yattigin yerden acaip gaza geliyo insan:)sonra da soyle en tepeden topla saclarini dal mutfaga camasir at makineye ortaligi topla bulasiklari hall et de gel:))
guzel bi de sarki ac:)
iyi yolculuklar sanaBana yol göründü eve dogru yoldayım .Mari Konda var you tube da .Onu seyrediyorum .Ev toplama ,bide kilot katlama ögrendim hic dağılmıyo .
Bende canasirlarimi öyle katliyorum cnm iyi oluyor..Bana yol göründü eve dogru yoldayım .Mari Konda var you tube da .Onu seyrediyorum .Ev toplama ,bide kilot katlama ögrendim hic dağılmıyo .
bebek neyim olmasinCanim tatli biseyler istiyor pasta kek gibi... daha dün yedim ama bugün de cekti
bebek neyim olmasin
bebek suna buna bakmiyo canim gelince geliyoAllah vergisi derim kuzum ben olmamasi icin elimden geleni yapiyorum olursa hayirlisi böyleymis derim
Hakki mi olucak diyorsunye eksiyi cikar ayseyi ye tatliyi cikar hakkiyi:)))))
Aynen öyle cnmbebek suna buna bakmiyo canim gelince geliyo
hayirlisi balim:)Hakki mi olucak diyorsunyani ayiptir söylemesi son zamanda rahat durmadik olabilir mi olur yani..
Aynen öyle cnm
demin cleaning yazdim youtube ye ilk cikan videoya tikladim
abooo o da ne kadin sutyensiz bol bi gomlekte yaka bas acik miniden de mini sort resmen her yer disarda guya temizlik videosu
ismi soyle 10 minute speed clean:)))kirmizi sortlu:))meshur etdim kizi:))))Bende cikmadi öyle bisey
Cok nadir kalırdı oda ikinci yıkamada çıkardı .Bebek lekeleri .Temizlikle hasir nesir bayanlara selamlar
Size bir sorum olcak
Benim bebegin mama lekeleri kaka vs camasir makinesinde tam cikmiyor.en son omo aldim gene cikmamis makineden mi deterjandan mi anlamadim
Oneriniz var mi
hosgeldin canimTemizlikle hasir nesir bayanlara selamlar
Size bir sorum olcak
Benim bebegin mama lekeleri kaka vs camasir makinesinde tam cikmiyor.en son omo aldim gene cikmamis makineden mi deterjandan mi anlamadim
Oneriniz var mi
Yazisin bile motive ediyor insani :)hosgeldin canim
bak sana tavsiye youtube de clean house yaz bi kac tane temizlik videosu izle yattigin yerden acaip gaza geliyo insan:)sonra da soyle en tepeden topla saclarini dal mutfaga camasir at makineye ortaligi topla bulasiklari hall et de gel:))
guzel bi de sarki ac:)