- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.891
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.541
Buyurun gelin canimhimm oyle diisin
ayni yerde olaydik ben her gun bebeleri de alir gelirdim sanayeni gelin evini alt ust edib donerdik
sen de hosgeldin canim
biz burda hem sohbet ediyoruz hem de temizlik konusunda bildiklerimizi paylasiyoruz
ayrica gun boyu yaptigimiz isleri de yaziyoruz
Ben dolabimi topluyorum cnm kolay gelsin sanaSadece cocukların kışlıklarını topladım .Ablam geldi ögrencisine nasrettin hoca kıyafeti diktim .Biraz oyaladı beni .Aksamda bi odaya dolap tasıdım kitaplarını filan yerlestirdim .
Yarına kaldı temizlik .
Derinden basladım ya ,atılacak kıyafetler filannasıl çıkarım isin icinden bakalım .
Yarın da yatak odasından atacaklarım var .
Yaşasın Mari Konda .
Herseyi atasım var .
gercekten cok derinden baslamishsin canimSadece cocukların kışlıklarını topladım .Ablam geldi ögrencisine nasrettin hoca kıyafeti diktim .Biraz oyaladı beni .Aksamda bi odaya dolap tasıdım kitaplarını filan yerlestirdim .
Yarına kaldı temizlik .
Derinden basladım ya ,atılacak kıyafetler filannasıl çıkarım isin icinden bakalım .
Yarın da yatak odasından atacaklarım var .
Yaşasın Mari Konda .
Herseyi atasım var .
foto isterem dolapdanBuyurun gelin canimkorkma ben onlar cok dagitirim
Ben dolabimi topluyorum cnm kolay gelsin sana
bu gun de boyle olsun bos verİyi akşamlaaar. Bugün arkadaşımın bebeğine hayırlı olsuna gittik valla hiç bişey yapmadım desem yeridirsabah kalktım yataklatı topladım kahvaltı hazırladm bulaşıkları yıkadım bi kaç ütüm vardı onları ütüledim hazırlandım çıktım eve geldim dünden yapmıştım yemeğimi onları ısıttım yedik bulaşıkları yıkadım şimdide uzanıyorum :)
Kuzum Daha bitmedi kifoto isterem dolapdan
bu gun de boyle olsun bos ver
Dolap ,fayans silme isini gece yapıyorum.Vakit kaybı olmuyo .Bugün temizlik yapicam kizlar. Esim ise gitsin baslicam hemen.
Rutin temizlik:
Toplamak
Süpürmek
toz almak
silmek
Baska bir gün mutfak dolaplarimi silmem gerekiyor
Amin sagolasin ablaherkese günaydın hayırlı cumalar kandiliniz mübarek olsun
dularınız kabüll olsun
ben basladim bilem mutfak bitti tembel hatunlarHaydeeeee gaz veriyoruooooooom .Tırın tırın temizlik baslasın .Herşeyi atacam.
Bisürü okul kitabı var yaaaa
yemisim marieniGünaydin arkadaslarr
Hem cumaniz hem de kandiliniz mubarek olsun insallah ettiginiz tüm duslar kabul olur
Kuzum Daha bitmedi kihem herseyi marie nin dedigi gibi yapmadim düzenli olsun yeter benim icin.
Amin sagolasin abla
ben basladim bilem mutfak bitti tembel hatunlar
Yaaaa olmaz ki .
Masaallah canim sanaDolap ,fayans silme isini gece yapıyorum.Vakit kaybı olmuyo .
benim de mutfak dolaplarim berbatBugün temizlik yapicam kizlar. Esim ise gitsin baslicam hemen.
Rutin temizlik:
Toplamak
Süpürmek
toz almak
silmek
Baska bir gün mutfak dolaplarimi silmem gerekiyor
Aynen cnm yaAmin sagolasin abla
ben basladim bilem mutfak bitti tembel hatunlar
yemisim marienisen bildigin gibi yap kuzu biz ondan daha iyi biliyoruz