Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Sadece cocukların kışlıklarını topladım .Ablam geldi ögrencisine nasrettin hoca kıyafeti diktim .Biraz oyaladı beni .Aksamda bi odaya dolap tasıdım kitaplarını filan yerlestirdim .
Yarına kaldı temizlik .
Derinden basladım ya ,atılacak kıyafetler filan :deli:nasıl çıkarım isin icinden bakalım .
:mad:Yarın da yatak odasından atacaklarım var .
Yaşasın Mari Konda .:cool:
Herseyi atasım var .:KK73:

himm oyle diisin:KK45:
ayni yerde olaydik ben her gun bebeleri de alir gelirdim sana:KK53:yeni gelin evini alt ust edib donerdik:KK70:

sen de hosgeldin canim
biz burda hem sohbet ediyoruz hem de temizlik konusunda bildiklerimizi paylasiyoruz
ayrica gun boyu yaptigimiz isleri de yaziyoruz
Buyurun gelin canim :halay:korkma ben onlar cok dagitirim :KK70:
Sadece cocukların kışlıklarını topladım .Ablam geldi ögrencisine nasrettin hoca kıyafeti diktim .Biraz oyaladı beni .Aksamda bi odaya dolap tasıdım kitaplarını filan yerlestirdim .
Yarına kaldı temizlik .
Derinden basladım ya ,atılacak kıyafetler filan :deli:nasıl çıkarım isin icinden bakalım .
Ben dolabimi topluyorum cnm kolay gelsin sana

İyi akşamlaaar. Bugün arkadaşımın bebeğine hayırlı olsuna gittik valla hiç bişey yapmadım desem yeridir :KK43: sabah kalktım yataklatı topladım kahvaltı hazırladm bulaşıkları yıkadım bi kaç ütüm vardı onları ütüledim hazırlandım çıktım eve geldim dünden yapmıştım yemeğimi onları ısıttım yedik bulaşıkları yıkadım şimdide uzanıyorum :)

ben dun her seyden yazmisim da bi rapor yazmamisim:KK70:
odalar toplandi
mutfakdaki kirliler makineye dizildi geri kalanlar elde yikandi
tezgah ocak silindi
yatak odasi supuruldu silindi
salon mutfak supuruldu
digerleri kaldi:işsiz:
wc lavabo ovuldu
toz alindi
yemek pisirildi
yesillikler yikandi dolaba kaldirildi
bu kaa:kahve:
aksam cocuklar uyuduktan sonra da dus aldim:KK49:

Son düzenleme:
Yarına kaldı temizlik .
gercekten cok derinden baslamishsin canim:eek:Allah kolaylik versin
benim oglanlar da krese baslasa da ben de baslasam artik buyuk temizlige:işsiz:

Buyurun gelin canim :halay:korkma ben onlar cok dagitirim :KK70:

Ben dolabimi topluyorum cnm kolay gelsin sana
foto isterem dolapdan:KK76:
İyi akşamlaaar. Bugün arkadaşımın bebeğine hayırlı olsuna gittik valla hiç bişey yapmadım desem yeridir :KK43: sabah kalktım yataklatı topladım kahvaltı hazırladm bulaşıkları yıkadım bi kaç ütüm vardı onları ütüledim hazırlandım çıktım eve geldim dünden yapmıştım yemeğimi onları ısıttım yedik bulaşıkları yıkadım şimdide uzanıyorum :)
bu gun de boyle olsun bos ver:halay:

herkese günaydın hayırlı cumalar kandiliniz mübarek olsun
dularınız kabüll olsun:KK200::dua:
Amin sagolasin abla:KK60:
Haydeeeee gaz veriyoruooooooom .Tırın tırın temizlik baslasın .Herşeyi atacam. :KK17::KK17:
Bisürü okul kitabı var yaaaa:kızgın:
ben basladim bilem mutfak bitti tembel hatunlar :63:
Günaydin arkadaslarr :halay:
Hem cumaniz hem de kandiliniz mubarek olsun insallah ettiginiz tüm duslar kabul olur:KK200:

Kuzum Daha bitmedi ki:dondurma: hem herseyi marie nin dedigi gibi yapmadim :KK45: düzenli olsun yeter benim icin.
yemisim marieni:KK70:sen bildigin gibi yap kuzu biz ondan daha iyi biliyoruz:-)

Amin sagolasin abla:KK60:

ben basladim bilem mutfak bitti tembel hatunlar :63:

yemisim marieni:KK70:sen bildigin gibi yap kuzu biz ondan daha iyi biliyoruz:-)
Aynen cnm ya :halay: yeterki düzenli olsun:21:

Hamaratligin üstünde canim yaaa
Siz böyle konusuyorsunuz ya bende heves ediyorum :KK70: yataktayim daha hemen kalkicam simdi en azindan bi banyo wc siliyim sonraya kalmasin :oops:

X