Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
gunaydin millet
hepimize guzel tertemiz mutlu huzurlu bir gun diliyorum.cok pozitivim bu gun cunku aylar sonra ilk defa kizimi okula gonderirken oglanlar uyanmadie oyle olunca da etegimden tutup aglayan da yoksimdi zaman kaybetmeden kahvalti hazirlicam

Anacim misafir geldi mutfagi topladim cay koydum. Salondaki battaniyeyi iviri zirii yatak odasına tiktim

Salonla mutfak su an icin iyi görünüyor ama yatak odasi hakki rahmetine kavustu :))))
iyiki misafir gelmis o zaman:))
kalan islerini de bu gun yaparsin artik senden guzel bi rapor bekliyorum:))

günaydınlar bayadır takip ediyordum yazayım da dedim çünki ev düzeni adına kendim için çok büyük yol kat ettim
gereksiz ve kullanmadığım her şeyi çıkarıyorum hayatımdan çalışıyorum ve çocuk var anca yetişirim diyorum sizleri iş yerinden okuyorumya nasıl gaza geliyorum bir bilseniz bir koşu eve gidip temizleyesim var

hosgeldin canim
isten cikana kadar o gaz hala duruyo mu?:))
duruyosa aksam guzelce yap islerini sabah rapor et bize
Allah bagislasin cocuk kac yasinda?

Benim temizlik yalan oldu .Oglan gôzünde arpacık cıkmis ,simdi doktordan geldik .Kücük oglan börek istedi onu yaptım .Pisiyor .Pisince kursa gidicem,Gelince isler bekliyo
Heeeeeryer talan olmus bittim ben .Aksama teeerrrtemiz olcak ama .
Kolay pratik ipucları verin bana

ahh kizlar basima ne geldi bi bilsenizsabah cocuklara yumurta koydum ocaga haslanmasi icin
sonra cocuklar durmayinca sarki actim dans ettik zaman su gibi akmis bi baktim catir cutir sesler geliyormutfaga bi girdim sokyumurtanin suyu kurumus resmen kebap olmuspatlamis yumurtalar her tarafa sacilmis

gecmis olsun
yaparsin sen hizli hatunsunboyle daginikliklar icin sana vere bileceyim tek ipucu evi toplarken yanina bi camasir sepeti al.mesela yatak odasinda oraya ait olmayan her seyi at sepete.gec salona salona ait olanlari al sepetden koy yerine.sonra salona ait olmayanlari at sepete.oyle olunca git gel yorulmuyorsun

Aaa bu cok güzel bi fikir cnm bende denicem

Kizz gecmis olsunnn cok güldümmm

Sagol.Antbyotik verdi doktor .
Sepet isini biliyorumda .Offf oooooofff simdi geldim .Baslayiciyyym Talan heryer .

bende deniyeceyim sepet işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…