- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.501
burda yazdikca gaza gelirsin sen sende o potansiyeli goruyorum ee bi sey yaptin mi?Yazisin bile motive ediyor insani :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burda yazdikca gaza gelirsin sen sende o potansiyeli goruyorum ee bi sey yaptin mi?Yazisin bile motive ediyor insani :)
burda yazdikca gaza gelirsin sen sende o potansiyeli goruyorum ee bi sey yaptin mi?
iyiki misafir gelmis o zaman:))Anacim misafir geldi mutfagi topladim cay koydum. Salondaki battaniyeyi iviri zirii yatak odasına tiktim
Salonla mutfak su an icin iyi görünüyor ama yatak odasi hakki rahmetine kavustu :))))
afiyet olsungunaydin millet
hepimize guzel tertemiz mutlu huzurlu bir gun diliyorum.cok pozitivim bu gun cunku aylar sonra ilk defa kizimi okula gonderirken oglanlar uyanmadie oyle olunca da etegimden tutup aglayan da yoksimdi zaman kaybetmeden kahvalti hazirlicam
gunaydin abla biz yedik bile:)afiyet olsun
sana kolay gelsin ben daha kahvaltı yapmadım cüz dinliyorum aradagunaydin abla biz yedik bile:)
simdi de kaka faslini bekliyorum altlarini acmak icin:))
3 cocuk birden kaka yapinca kokuyu siz dusunun camlari aciyorum air wick bile bastiramiyor
hosgeldin canimgünaydınlar bayadır takip ediyordum yazayım da dedim çünki ev düzeni adına kendim için çok büyük yol kat ettim
gereksiz ve kullanmadığım her şeyi çıkarıyorum hayatımdan çalışıyorum ve çocuk var anca yetişirim diyorum sizleri iş yerinden okuyorumya nasıl gaza geliyorum bir bilseniz bir koşu eve gidip temizleyesim var
gecmis olsunBenim temizlik yalan oldu .Oglan gôzünde arpacık cıkmis ,simdi doktordan geldik .Kücük oglan börek istedi onu yaptım .Pisiyor .Pisince kursa gidicem,Gelince isler bekliyo
Heeeeeryer talan olmus bittim ben .Aksama teeerrrtemiz olcak ama .
Kolay pratik ipucları verin bana
gecmis olsun
yaparsin sen hizli hatunsunboyle daginikliklar icin sana vere bileceyim tek ipucu evi toplarken yanina bi camasir sepeti al.mesela yatak odasinda oraya ait olmayan her seyi at sepete.gec salona salona ait olanlari al sepetden koy yerine.sonra salona ait olmayanlari at sepete.oyle olunca git gel yorulmuyorsun
Kizz gecmis olsunnn cok güldümmmahh kizlar basima ne geldi bi bilsenizsabah cocuklara yumurta koydum ocaga haslanmasi icin
sonra cocuklar durmayinca sarki actim dans ettik zaman su gibi akmis bi baktim catir cutir sesler geliyormutfaga bi girdim sokyumurtanin suyu kurumus resmen kebap olmuspatlamis yumurtalar her tarafa sacilmis
Sagol.Antbyotik verdi doktor .gecmis olsun
yaparsin sen hizli hatunsunboyle daginikliklar icin sana vere bileceyim tek ipucu evi toplarken yanina bi camasir sepeti al.mesela yatak odasinda oraya ait olmayan her seyi at sepete.gec salona salona ait olanlari al sepetden koy yerine.sonra salona ait olmayanlari at sepete.oyle olunca git gel yorulmuyorsun
bende deniyeceyim sepet işinigecmis olsun
bak sana guldum dun basima neler geldiKizz gecmis olsunnn cok güldümmm