- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.561
Benim dolaplar beyaz ve kulplari yok o yüzden hemen parmak izi kaliyor biktim silmekten ev isinden ya yap yap bitmek bilmiyorbenim de mutfak dolaplarim berbat
senin isin de zormus canim
yasin kac?
Gecmis olsun cnm. Benim esimde ilk basta kirlilerini sepete atmiyordu ve ben onlari yikamiyordum kirli oldugunu görsem bile yerine koyuyordum. Birgün bi bakti giyecek camasiri yok mecbur kaldi sepete atmayaGünaydın hayırlı kandiller :) bugün hasta oldum hiç bişey yapasım yok o yüzden ama genede supurup silsem çok iyi olucak. Bide size birşey sormak istiyorum ben. Bizim yatak odamızda beyaz ahşap askılığımız var, eşim afedirsiniz nerdeyse boxerini bile oraya asıcak. Esofmanlarını, pijamalarını, günlük giydigi tsortlerini, kir sepetine atmak yerine askıya asıyo kafayı yicem. Ordan aldım askıyı çocuk odasına koydum vazgeçsin diye banyonun dibinde çünkü çocuk odası ama yok gene aynı butun kavgamız o askı yuzunden ben ordan alıp kirliyi ayırıp temizi katlayıp duzenlemekten bıktm artık sizce napmalı bu askıyı, firlatsam mı ki balkondan aşağı?
Biz iki kişi olduğumuz için çamaşırın birikmesini bekliyorum boş çalıştırmaktansa askıdakileri alıyorum toptan yıkıyorum anlamıyo valla bi gün yemin ettim bu askıda kirli bişey gorursem asagıya fırlatcam diye geçen gün gördüm ben yemin etmemişmiydim dedim attm aşağıya oh canıma değsinGecmis olsun cnm. Benim esimde ilk basta kirlilerini sepete atmiyordu ve ben onlari yikamiyordum kirli oldugunu görsem bile yerine koyuyordum. Birgün bi bakti giyecek camasiri yok mecbur kaldi sepete atmaya
Biz iki kişi olduğumuz için çamaşırın birikmesini bekliyorum boş çalıştırmaktansa askıdakileri alıyorum toptan yıkıyorum anlamıyo valla bi gün yemin ettim bu askıda kirli bişey gorursem asagıya fırlatcam diye geçen gün gördüm ben yemin etmemişmiydim dedim attm aşağıya oh canıma değsin
iyiki misafir gelmis o zaman:))
kalan islerini de bu gun yaparsin artik senden guzel bi rapor bekliyorum:))
aamaan bir musibet olmuş, bin nasihattan iyidirBiz iki kişi olduğumuz için çamaşırın birikmesini bekliyorum boş çalıştırmaktansa askıdakileri alıyorum toptan yıkıyorum anlamıyo valla bi gün yemin ettim bu askıda kirli bişey gorursem asagıya fırlatcam diye geçen gün gördüm ben yemin etmemişmiydim dedim attm aşağıya oh canıma değsin
Valla attım yok o alışkın bana ben biraz deliyim ustune basa basa yapma dediğim şeyler yapılınca içimden canavar çıkıyoresmen attin yani kizz kocisin bisey demedimi?
gecmis olsun canimGünaydın hayırlı kandiller :) bugün hasta oldum hiç bişey yapasım yok o yüzden ama genede supurup silsem çok iyi olucak. Bide size birşey sormak istiyorum ben. Bizim yatak odamızda beyaz ahşap askılığımız var, eşim afedirsiniz nerdeyse boxerini bile oraya asıcak. Esofmanlarını, pijamalarını, günlük giydigi tsortlerini, kir sepetine atmak yerine askıya asıyo kafayı yicem. Ordan aldım askıyı çocuk odasına koydum vazgeçsin diye banyonun dibinde çünkü çocuk odası ama yok gene aynı butun kavgamız o askı yuzunden ben ordan alıp kirliyi ayırıp temizi katlayıp duzenlemekten bıktm artık sizce napmalı bu askıyı, firlatsam mı ki balkondan aşağı?
e pek yas farkimiz yokmus ben de 27:))24 ablacım.
harika mikemmelTshirtler beyaz kutularin icinde
Pantolonlarim alt rafta
Üst sagda kazaklarim onlarin yaninda elbiselerim
her kesde ayni etki olur mu pek emin olamadim simdi selcosGecmis olsun cnm. Benim esimde ilk basta kirlilerini sepete atmiyordu ve ben onlari yikamiyordum kirli oldugunu görsem bile yerine koyuyordum. Birgün bi bakti giyecek camasiri yok mecbur kaldi sepete atmaya
gunes alan yer her zaman oyle nedenseKizlar daha dün aksam raflari temizledim de esyalari yerlestirdim simdiki haline bakin toz icindekafayi yicem artik ne yapiyim günde 5 vakit toz alinmaz ki yaa
Dimi ama beni mecbur bırakıyo böyle şeyler yapmamaaamaan bir musibet olmuş, bin nasihattan iyidir
cumartesiyi niye bekliyosun kiiiiz tembel misin yoosam senyok yok benden bir halt olmaz valla,
dün eve dokuzda vardım olduğum gibi yığıldım yine, ama aklımda var şöyle bir temizlesem iyi olur diye :))
cumartesi ola hayır olao günde gezme dürtülerime nasıl hakim olacam bilmem ama deneyeceğim.
Ooo iyimis ozaman cnmValla attım yok o alışkın bana ben biraz deliyim ustune basa basa yapma dediğim şeyler yapılınca içimden canavar çıkıyosonra indi aldı kendi böyle şeyler yaparsam alışır bence anca :/
Haklisin kuzum herkes de ayni olmuyorgecmis olsun canim
sen en iyisi askiyi banyoya koyya da askinin yerine kucuk şık beyaz bi sepet koy yatagin kenarina kirlilerini oraya atsin
e pek yas farkimiz yokmus ben de 27:))
calisiyo musun evde misin?
harika mikemmel
her kesde ayni etki olur mu pek emin olamadim simdi selcos
gunes alan yer her zaman oyle nedense
anaa camasir dedin de yiginla camasir var katlanacak lafa tutmayin beni:))))Ara rapor veriyorum:
Yatak toplandi
Camasir telindeki esyalar yerine yerlestirildi
Yerde sabit olmayanlar yukarlara kaldirildi (süpürürken ayak altinda olmasinlar diye)
hoş geldinbana da bir el atın
yemin ederim bıktım usandımyetişmiyor anacım yapamıyorum ahanda böyle oldum
hoşbuldum hanımlar calısan bir anne olarak ev işleri ile başım cok dertte inanın çok boguluyorum üstesinden gelemiyorum pratik fikirlerine çok ama çok ihityacım var.hoş geldin