Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bu aralar 6ci hissim fena:))daha demin dusundum vileda suyuna ne katsam da guzel koksa diye:))

• Üzüm sirkesi
  • Portakal ya da mandalina kabukları

Yapılışı
Yer silmek için hazırladığınız kovaya suyu doldurunuz. Bir çay bardağına da tamamına yakını dolacak şekilde yakın üzüm sirkesi koyabilirsiniz. Evet, sirkenin kokusu keskin gelebilir ve sizi biraz rahatsız edebilir. Ancak bu kokudan evinizi 5-10 dakika havalandırarak kurtulabilirsiniz. Ama "Bu koku hiç evime yayılmasın" diyorsanız, o zaman başka bir yol sunalım size.

Boş bir kavanoza üzüm sirkesini doldurunuz. Ardından portakal yada mandalina veya herhangi bir turunçgilin kabuklarını için soyunuz ve iyice doldurunuz. Daha sonra kavanozun kapağını kapatınız. Ve kabukların iyice kokularını vermesi için 7-10 gün kadar bekletebilirsiniz.

Bu süre geçtikten sonra bekledikten sonra karışımı açınız. Karışımı yer silme kovasına dökünüz. İstediğiniz miktarda koyabilirsiniz. Böylece sirkenin temizleme gücünden; turunçgillerin ise güzel kokularından faydalanabilirsiniz : )

Aa çok ilginçmiş ama yerlere leke yapmaz dimi portakalin lekesi sapsaridir gecmez valla

Ben leylak kokulu mor bisey var onu koyuyorum ama arkakadaşım tampa diye bisey almıs 5 kiloluk bidonda cok gzl kokuyo heryere kullanıyor ,2 senedir filan kullanıyorum dedi .Bende alacağım almadım daha .Burda bi terzi satıyor ama baska nerden bulunur bilmiyorum .

kızlar bu gün yaptıklarım komşuyla merdiven silindi
kahvaltı yapıldı kelepaça pişirdim düdüklüde börek içi hazırlandı
çamaşır serildi bir el makinaya konuldu yıkandı serilecek hava kötü sermesemi
acaba kara veremedim çarşıya çıkıldı kendime iç çamaşır aldım birde canlı çiçek aldım

Aa çok ilginçmiş ama yerlere leke yapmaz dimi portakalin lekesi sapsaridir gecmez valla
:))valla usenmedim su anda bizzat yaptim da geldim 1 hafta sonra sonucu yazarim:)))ama uzum yoktu elma sirkesiyle yaptim
keske burda da satilsa
Kızlar ben yerler için bingo mutlu yuvamı kullanıyorum, günlerce kokusu kalıyor.Harika şiddetle tavsiye ederim.
bingo iyidir kesin ben bi kac kere renkliler icin olan deterjanindan kullandim begendim baya tek eksigi az kopurmesiydi bana gore
masallah abla enerjine hayranim:)

ben de
odalari topladim
cocuklarin nevresimlerini degistirdim
yataklari topladim
camasir katladim dunden kalanlarla birlikte yerlestirdim
mutfagi topladim
bulasik dizdim geri kalani elimde yikadim
ocagi masayi tezgahi sildim
2 makine camasir yikandi astim
yemek yaptim
salon cocuk odasi mutfagin halilarini sildim
salonu supurdum
toz aldim
wc lavabo kuveti ovdum
yerini sildim
simdi de misir patlatiyorum cocuklara:)

İnsan yazinca ne çok şey yapmisim diyor demi goze gozukmuyor oysaki. O zaman bende yazayımm. Bi makina çamaşır yıkadım astım şuan hala duruyo balkonda. Evi supurdum, sildim. Lavaboları sürttüm, yatakların nevresimini yastik kiliflarini degistirdim battaniyeyi havalandırdım. Bulasik makinesinin temizlerini yerlestirdim. Şimdide yemek yapıcam :) Patlıcan yemeği, bulgur pilavı salata yoğurt. Patlıcan yemeğini çok güzel yaparım soylemesi ayıp Yemeği değilde kavurması gibi yapıyorum susuz domatesin suyuyla pişiyo.

Bende
toplanmasi gereken camasirlar var.
Mutfak almis basini gidiyor.
Camasirlari yikamam gerek.
Yerlersi şüpurmem gerek
Avizeleri temizlemem gerek
Bebek icin dolabi bosatip silip hazirlamak gerek.
Kuslarin kafesini de temizlemem gerekli.
Bir de yemek yapsam cok iyi olur ama ben su an yatiyirum kalkacak halimde yok son bir haftadir durum boyle.

Ha tek yaptığım is salonda duran ketcapla mayonezi mutfak masasina tasimak oldu .

Bir yaaarddddim lutfen basim dertte gercekten :))))

hosgeldin canim
bak sana tavsiye youtube de clean house yaz bi kac tane temizlik videosu izle yattigin yerden acaip gaza geliyo insan:)sonra da soyle en tepeden topla saclarini dal mutfaga camasir at makineye ortaligi topla bulasiklari hall et de gel:))
guzel bi de sarki ac:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…