Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ben dr islerimin bazilarini yaptim cogu duruyo ama bu gun oglanlar pek huysuz
uyudular neyse ki gidib kalan islerimi de bitireyim
ben gelince guzel bi rapor bekliyorum sizden de :))hadi tempo tempo:)) acin ordan ya lilli remix oynaya oynaya:))

ben dr islerimin bazilarini yaptim cogu duruyo ama bu gun oglanlar pek huysuz
uyudular neyse ki gidib kalan islerimi de bitireyim
ben gelince guzel bi rapor bekliyorum sizden de :))hadi tempo tempo:)) acin ordan ya lilli remix oynaya oynaya:))
Ben bugun kalktim yataklari topladim, beyazlari attim makineye sonra esim kahvaltiya goturdu:halay: şimdi girdik eve az sonra spora gidicem haftada 3 gun sporum var ordan gelince ev supurulcek silincek camasirlar toplanip katlanicak lavobalar ovulcak ve yemek yapilcakk abovv yoksa spora gitmesemmi:KK57:

kizlar daha demin salonun mutfagin kizimin odasinin halisini sildim.tertemiz oldu bu karisimi 3-4 ay once kesfettim super bi sey.simdi suya vanish leke cikarici ve bir kapak ace ilave ediyorum.yani camasir suyu cok az olacak nerdeyse 1 tatli kasigi gibi.iste bu karisimla siliyorum kac aydir halilarimi cok guzel leke cikariyo ayrica da halilarin renklerini canlandiriyo.oyle camasir auyu diye korkmayib halinin bi kenarinda ufak bi yeri silin bakalim nasil olacak.benim halilarim krem ve kahve rengi karisik onu bile super temizliyor

Ben bugun kalktim yataklari topladim, beyazlari attim makineye sonra esim kahvaltiya goturdu:halay: şimdi girdik eve az sonra spora gidicem haftada 3 gun sporum var ordan gelince ev supurulcek silincek camasirlar toplanip katlanicak lavobalar ovulcak ve yemek yapilcakk abovv yoksa spora gitmesemmi:KK57:
tam da onu yazacakdim spora ne gerek var diye:))))
Esimin evindeyim :KK54:üç gündür burdayım,banyo, lavobo ,mutfak temizligi hersey bitti ,dünde biraz yürüdük gezdik.Gidecez artık .
ellerine saglik canim benim de islerim bitti

tam da onu yazacakdim spora ne gerek var diye:))))

ellerine saglik canim benim de islerim bitti
Çocuk olmadan zayiflayabildigim kadar zayiflamak istiyorum :) birde hanimlar siz vileda suyunuza neler koyuyosunuz? Yuzey temizleyici olarak ne kullaniyosunuzz. Ben beyaz sirke arap sabunu ve cifin camasir sulu katkili jelini katiyorum tertemiz oluyo amaa icinde yuzey temizleyici olmadigi icin guzel kokmuyo :KK43:

X