Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
hosgeldin canim
bak sana tavsiye youtube de clean house yaz bi kac tane temizlik videosu izle yattigin yerden acaip gaza geliyo insan:)sonra da soyle en tepeden topla saclarini dal mutfaga camasir at makineye ortaligi topla bulasiklari hall et de gel:))
guzel bi de sarki ac:)
Bana yol göründü eve dogru yoldayım .Mari Konda var you tube da .Onu seyrediyorum .Ev toplama ,bide kilot katlama ögrendim hic dağılmıyo .

Temizlikle hasir nesir bayanlara selamlar
Size bir sorum olcak
Benim bebegin mama lekeleri kaka vs camasir makinesinde tam cikmiyor.en son omo aldim gene cikmamis makineden mi deterjandan mi anlamadim
Oneriniz var mi

Size bir sorum olcak
Benim bebegin mama lekeleri kaka vs camasir makinesinde tam cikmiyor.en son omo aldim gene cikmamis makineden mi deterjandan mi anlamadim
Oneriniz var mi
Cok nadir kalırdı oda ikinci yıkamada çıkardı .Bebek lekeleri .
Bingo kullanıyorum .
Önce bi ön durulama yaptır ,yada lekelere aspirin sıkıp koy .
Ben hala beyazları gece makineyi baslatıp durduruyorum .Sabaha kadar bekliyo deterjanda, sabah devam ediyorum.

Size bir sorum olcak
Oneriniz var mi
hosgeldin canim
bi de bolca beyaz sabun surup lekelere sicak suda sabaha kadar beklet sabah citileyip makinaya oyle at

hosgeldin canim
bak sana tavsiye youtube de clean house yaz bi kac tane temizlik videosu izle yattigin yerden acaip gaza geliyo insan:)sonra da soyle en tepeden topla saclarini dal mutfaga camasir at makineye ortaligi topla bulasiklari hall et de gel:))
guzel bi de sarki ac:)
Yazisin bile motive ediyor insani :)

X