- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.441
tamamben dr islerimin bazilarini yaptim cogu duruyo ama bu gun oglanlar pek huysuz
uyudular neyse ki gidib kalan islerimi de bitireyim
ben gelince guzel bi rapor bekliyorum sizden de :))hadi tempo tempo:)) acin ordan ya lilli remix oynaya oynaya:))
hangi ev orasi kafam karisti simdi:)))Odayı süpürdüm ,Yatagı toparladım.Müge Anlı bakıp bulasık yıkıycam .Bu evde baska isim yok..
Öbür evde isler bekler siz beni yarın görün of off ..
Ben bugun kalktim yataklari topladim, beyazlari attim makineye sonra esim kahvaltiya goturduben dr islerimin bazilarini yaptim cogu duruyo ama bu gun oglanlar pek huysuz
uyudular neyse ki gidib kalan islerimi de bitireyim
ben gelince guzel bi rapor bekliyorum sizden de :))hadi tempo tempo:)) acin ordan ya lilli remix oynaya oynaya:))
Esimin evindeyimhangi ev orasi kafam karisti simdi:)))
Önce kolonya bolca sil sonra aspirin sık .Haliya cay döküldü onu sildim off sabah sabah moralim bozuldu resmen
Tsk ederim cnmÖnce kolonya bolca sil sonra aspirin sık .
iste is yapmicam dersen oyle olur:)))biz kadinlara oturmak haram:))Haliya cay döküldü onu sildim off sabah sabah moralim bozuldu resmen
tam da onu yazacakdim spora ne gerek var diye:))))Ben bugun kalktim yataklari topladim, beyazlari attim makineye sonra esim kahvaltiya goturduşimdi girdik eve az sonra spora gidicem haftada 3 gun sporum var ordan gelince ev supurulcek silincek camasirlar toplanip katlanicak lavobalar ovulcak ve yemek yapilcakk abovv yoksa spora gitmesemmi
ellerine saglik canim benim de islerim bittiEsimin evindeyimüç gündür burdayım,banyo, lavobo ,mutfak temizligi hersey bitti ,dünde biraz yürüdük gezdik.Gidecez artık .
Valla aynisini düsündüm haliyi silerkeniste is yapmicam dersen oyle olur:)))biz kadinlara oturmak haram:))
yaptim balim halim kalirsa rapor yazicamValla aynisini düsündüm haliyi silerkenbüyük konusmusum demek ki rabbim bana bunu reva gördü
Sen is yapabildin mi bugün cano
Ama benim evde cocuklar mutfak talan olmustur .Aglamak istiyorum .Bi ucup gidip temizleyip geri dönsem rahat edecemtam da onu yazacakdim spora ne gerek var diye:))))
ellerine saglik canim benim de islerim bitti
senin isin de zor nereye gitsen diger tarafdakiler dagitacak evi:))))Ama benim evde cocuklar mutfak talan olmustur .Aglamak istiyorum .Bi ucup gidip temizleyip geri dönsem rahat edecem
Yok esim temiz tutuyor maasallah pek düzenli .senin isin de zor nereye gitsen diger tarafdakiler dagitacak evi:))))
babalarina cekmemisler demek ki:)))Yok esim temiz tutuyor maasallah pek düzenli .
Ama evdeki 17 yasındaki berbat eder heryeri .
Hadi bakalim kolay gelsinyaptim balim halim kalirsa rapor yazicam
oglanlar sagolaunlar 2.5 saat uyudu oglen:)
Çocuk olmadan zayiflayabildigim kadar zayiflamak istiyorum :) birde hanimlar siz vileda suyunuza neler koyuyosunuz? Yuzey temizleyici olarak ne kullaniyosunuzz. Ben beyaz sirke arap sabunu ve cifin camasir sulu katkili jelini katiyorum tertemiz oluyo amaa icinde yuzey temizleyici olmadigi icin guzel kokmuyotam da onu yazacakdim spora ne gerek var diye:))))
ellerine saglik canim benim de islerim bitti