- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.421
yataktan kalkmak da en zoru haGünaydin arkadaslarrr
Bugünkü planim:
Yataktan kalkmak
Dus almak
Evi toparlAmak
Kahvalti hazirlamak ve kahvalti masasini toplamak
Esimi ise göndermek
Veeee bugün teyzemin dogum günü var oraya gitmekkkk
utunun markasini sora bilir miyim canim?Azerin telden foto yükleyemiyorum bi türlü .Önceden yükleyebiliyordum olmuyo .Bende pogacanın fotosu var .
Ayy fotosunu atiym dicektim ama yapamıyorum .utunun markasini sora bilir miyim canim?
kiz lacivert sen esinle ayni evde degil misin?:)Bu gün esimin evini temizledim .Yemek yaptım .Gümüs kazaziye zincirimi ördüm .Dısarda gezdim .Afferin bana .
iyilik dizi izliyorum Ufaktefek cinayettleriiyi aksamlar canlar
ne var ne yok?
kiz lacivert sen esinle ayni evde degil misin?:)
Oo maşallah size. Benim eşim home ofis calistigi icin 7-24 evde ve çok dagınık evet eviminde geneli beyaz kirlenmeye çok musaitniye 2 kisiyle her gun ev supuruyosun ki canim?cok mu daginik esin?
ben de 9 senelik evliyim 4 cocuk:))
ah ahh hic sorma canim ya ben de telden foto atamiyorumcok buyuk diyo
bi ben isinamadim ya su diziyeiyilik dizi izliyorum Ufaktefek cinayettleri
zor olmuyo mu ya kocasiz evDegilim ,hafta ici birsaat uzaklikta biyerde kalıyo tayini çıktı .Yol gidip gelmek zor oluyo toplantı fln filan .
Hafta sonu geliyo .Bide hafta ortası .
Arada ben gidiyorum ,evden yemek koyuyorum .
Okulları bırakamadık .
bana hep enterasan gelmisdir bembeyaz haliyi koltugu nasil oyle temiz tutuyolar diye:))Oo maşallah size. Benim eşim home ofis calistigi icin 7-24 evde ve çok dagınık evet eviminde geneli beyaz kirlenmeye çok musait
Valla halı ortusu ve koltuk ortusu kullaniyorum biz bizeyken başka cozum bulamadim aniden bi misafir gelcegi zaman hooop ortuleri kaldir tertemizbana hep enterasan gelmisdir bembeyaz haliyi koltugu nasil oyle temiz tutuyolar diye:))
benim koltuk koyu kahve yine de kirleniyor
Canim bende o diziyi sevemedimbi ben isinamadim ya su diziye
zor olmuyo mu ya kocasiz evcocuklar kac yasinda?
Yok yaaa ooo bi görsen sen beni .Büyük 17 yaşında ,kücük 12 .Bide gümüs takı kursuna gidiyorum .Hayat cok eglenceli .Araba da var vızır vızır geziyorum .bi ben isinamadim ya su diziye
zor olmuyo mu ya kocasiz evcocuklar kac yasinda?
Benimde canim bisey yapmak istemiyor. Sonra kahvalti hazirlarim esimin is cantasini yaparim. Ondan sonra bütün gün dinlenirimkızlar bu gün iş yapasım yok
yapmama lüksüm hiç yok
beyaz mobilyalar guzel ama ya:)bi de en cok su dizilerde bahceye koyuyolar ya beyaz koltuk falan o nasil oyle kaliyo bizde olsa bir gunde kapkara olur kirden:)))))Valla halı ortusu ve koltuk ortusu kullaniyorum biz bizeyken başka cozum bulamadim aniden bi misafir gelcegi zaman hooop ortuleri kaldir tertemiz
kimin eli kimin cebinde cozemiyorum:))))Canim bende o diziyi sevemedim
nolii ya size:)) baga bakin ornek alin 4 cocukla neler yapiyorum:)))kızlar bu gün iş yapasım yok
yapmama lüksüm hiç yok
heveslendirdin beni de:))))napsam ya herufu nereye yollasam:)))Yok yaaa ooo bi görsen sen beni .Büyük 17 yaşında ,kücük 12 .Bide gümüs takı kursuna gidiyorum .Hayat cok eglenceli .Araba da var vızır vızır geziyorum .
selcos kiz nasil gecti dun dogum gunu?Benimde canim bisey yapmak istemiyor. Sonra kahvalti hazirlarim esimin is cantasini yaparim. Ondan sonra bütün gün dinlenirim