Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ben neler yaptim
sabah kahvalti alt acma faslindan sonra odalari topladim
mutfagi topladim
kirlileri makineye dizdim
gerisini elimde yikadim
camasir katladim
wc lavaboyu ovdum
yemek yaptim

yapilacak isler
kuvet ovulacak
banyo silinecek
supurge acilacak
toz alinacak

aksam da berber gelecek cocuklarin saclarini kesicek.sag olsun esimin arkadasi oldugu icin gelip evde banyoda kesiyo saclarini yoksa agliyolar durmuyolar

niye 2 kisiyle her gun ev supuruyosun ki canim?cok mu daginik esin?
ben de 9 senelik evliyim 4 cocuk:))

ah ahh hic sorma canim ya ben de telden foto atamiyorumcok buyuk diyo
Oo maşallah size. Benim eşim home ofis calistigi icin 7-24 evde ve çok dagınık evet eviminde geneli beyaz kirlenmeye çok musait

bana hep enterasan gelmisdir bembeyaz haliyi koltugu nasil oyle temiz tutuyolar diye:))
benim koltuk koyu kahve yine de kirleniyor
Valla halı ortusu ve koltuk ortusu kullaniyorum biz bizeyken başka cozum bulamadim aniden bi misafir gelcegi zaman hooop ortuleri kaldir tertemiz

Valla halı ortusu ve koltuk ortusu kullaniyorum biz bizeyken başka cozum bulamadim aniden bi misafir gelcegi zaman hooop ortuleri kaldir tertemiz
beyaz mobilyalar guzel ama ya:)bi de en cok su dizilerde bahceye koyuyolar ya beyaz koltuk falan o nasil oyle kaliyo bizde olsa bir gunde kapkara olur kirden:)))))
Canim bende o diziyi sevemedim
kimin eli kimin cebinde cozemiyorum:))))
kızlar bu gün iş yapasım yok
yapmama lüksüm hiç yok
nolii ya size:)) baga bakin ornek alin 4 cocukla neler yapiyorum:)))
Yok yaaa ooo bi görsen sen beni .Büyük 17 yaşında ,kücük 12 .Bide gümüs takı kursuna gidiyorum .Hayat cok eglenceli .Araba da var vızır vızır geziyorum .
heveslendirdin beni de:))))napsam ya herufu nereye yollasam:)))
Benimde canim bisey yapmak istemiyor. Sonra kahvalti hazirlarim esimin is cantasini yaparim. Ondan sonra bütün gün dinlenirim
selcos kiz nasil gecti dun dogum gunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…