ev derdimiz

sadece mutfak dolabı için 100 bin tl fiyat aldım ya ortalama. o paraya da yazık. bir de evin mobilyaları malzemeleri hep çok kaliteli. tek sıkıntı renk karanlık enerji.

Muhtemelen fırtına gri , aslında çok güzel duruyor tabi zevk meselesi, ocağa uzak iki kapağı reflekte cam kapakla değişseniz birde masanızı meşe renginde seçseniz bütün hava değişir tabi birde spot lazım
Yaşayacağın evi ferah istemen asla şımarıklık değil

O ev kimin mutfağı kimin bilmiyorum ama kapaksız dolap sevmiyorum.
Kapak ilave edilebilir.
Onun dışında güzel gayet.
Güle güle otur
Evini koyu renk ile dizayn etme zıt renkler ile uyumu guzel yakalarsin.
Bir de salonun büyük demek ki baya mutfak böyle ise

evimiz bitmiyordu sevgilim 12-13 yapıcam kirayı otururuz diyordu. dedesi aslında laf etmez ama çok torun çocuk var. başkasına kiraya verir yine. bilmiyorum kıyamet kopar mı. zaten kaynanam bile sağolsun görür görmez zindan gibiiiiii karanlık gibi şeyler söyleyip evi kötüledi. hatta şey dedi annenin babanın evinden çıkıp zor olacak sana ama temizliği kolay olur vs dedi. sonra baktı herhalde yüzüm düşüyor inşallah ilerde iyisi olur dedi. sevgilim çok severek beğenerek aldı. alırken bizim gördüğümüz model bu değildi. ama bu evi de vaaaovvv diyerek yaklaşıyor. misafir kaynanamlar farklı şehirde onlar gelir herhalde sadece. benim tüm ailem kendi şehrimde yaşıyor. evin düzeni güzel düşünülmüş her şey yatağı koyacak yere kadar. yüksek lisans yapıyorum ve doktora düşünüyorum. küçük odayı misafir için ayırmayı düşünüyorum. ikeanın yatak gibi olan koltuk görünen? divanı? var ondan alır sadece zaten. yine masa koyar çalışırım. ortada bar masası var yemek için. salon nispeten aydınlık camları kocaman. 1+1 oturduğum ev büyüktü. Şişli'de 2+1 evim vardı bunun yanında çok büyük.

masası var zaten o da tezgahla aynı renk. ada mutfak. evin dizaynı zaten güzel yani ona para kısmamışlar. evin modu öyle yani. ben ferah beyaz evler seviyorum.. nişanlım aksine aşık oldu eve

dizaynı aynı böyle kapaksız. annem test etti parmak izi tutmuyor. Turuncu koltuk beğendim

danıştı zaten ama ben yorum yapmadım. yine aynı inşaat şirketinin evine gitmiştik beğenmiştik. sevgilim yeni olsun güzel olsun ben eski olsun büyük olsun. e parayı veren o olduğu için karışmadım. hala evlenicez ama ev benim diyemiyorum. mesela sat demek istiyorum ama diyemiyorum. çünkü çok emek verdi

Dolaplar çok guzelmis. Zamanla alisirsiniz..ben eşya alırken beyaz modası başladığı için mecbur beyaz aldım. Ama hiç içime sinmemisri çok huzursuzdum çünkü beyaz sevmem. Ama sonra alıştım hatta sevdim. Aldığın mobilyacilar montaj aşamasını da güzel yapmadılar diye sogumustum. Ama şimdi bakıyorum hala modası geçmedi ve gerçekten güzel mobilyalar almışım. Hem iç dizaynı hem sağlamlığı hem modernliği oldukça güzelmiş. Ama ben huzursuz olarak almıştım. Mutfağınız çok güzelmiş..açık renklerle eşya girince içine oldugundan daha geniş durur. Boya rengi de güzel

o benim mutfağım değil örnek olarak buldum benzerini. ama renkleri aynen öyle. parke rengi de yakın ordaki ahşap rengine. ben de beyaz severim ama mecbur uyumlu renkli alacağım. farklı alsam eve uyumsuz olur. Pinterestten falan bakıyorum. ama böyle annem falan iyice moralimi bozuyor.

Eeee evi biraz değiştirebilirsiniz, duvarları biraz boyayın, biraz lamba alın ışıklandırın yapın değişiklikleri. Griyi ben de hiç sevmem hele ki evde hapishane duvarı gibi oluyor hiç gerek yok. Benim ev 55m2 stüdyo ama çok ferah, duvarşar fıstık yeşili, perdeler çiçekli yeşil ve pembe desenli mesela, ferah duruyor. Yaşadığın yerin içaçıcı olması önemli.

Çevrenizdeki herkes evet çok kötü, iğrenç,nasıl oturacaksin çok haklısın seni anlıyoruz dese ne olacak ? Daha kötü hissedeceksiniz,ev düşündüğünüzden daha fena görünecek gözünüze,belki iliskinize yansıtacaksınız.
İnsanlar olumlu tarafından bakabilin, takmayın,daha iyi hissedin diye size bir pencere açıyor.Çünkü şu an için mantıklı başka bir alternatifiniz yok. Ama siz ondan da rahatsız oluyorsunuz

henüz onları düşünecek zamanım bile olmadı evde karalara bağlayıp ağlamaktan derslerden ve annemle kavga etmekten... ama düşünüyorum en azından belki salona duvar kağıdı ya da çıta. sevgilime konuşurken ağlarım diye bir şey demedim bile. saçma sapan tavırlar kendime şaşırıyorum. ev için ağlayacaksın deseler inanmazdım bile

Evinize göre eşya alirsanız sorun ortadan kalkar bence, özel tasarım gibi. Kirada oturup, yeni daireyi kiraya vermek pek mantıklı gelmedi bana.
Annenizin bı cumlesinde kendimi buldum resmen. 75 metre kare bodrum daire bahçesi yok 2 odası apartman boşluğuna bakıyor yani karanlik güneş alan bir daire değil, bı odasından merdiven geçiyor falan. Aşırı dezavantajlı bir ev, o evi alırken aynı sizin nişanlınızın almış olduğu evi anlatırken ki haliniz gibiydi insanlar. Bu ev mi alınır, şöyle kötü böyle eksi, bu evde çocuk mu buyutulur vs.Ama o dönemin şartı oydu, ve rabbim onu nasip etti. Sonra ne oldu biliyor musunuz? Şuan 3+1, 1ci kat balkonlu 120 metre kare evde oturuyorum. Ve insanların zamanında mırın kırın ettiği daireden 8.000 TL kira alıyorum, vicdanen 8, piyasa olarak min 12 den başlıyor bölge. Şimdi iyi ki almışsınız, kaşına gözüne bakmamışsınız diyorlar. Ve o evde, 2 yaşında rahatsizligi olan kız çocuğu, 5 yaşında astım olan erkek çocuğu ve kısa süre önce doğan bir bebek var. Sözüm ona o evde çocuk ta bakılıyor, içi de güzelleştiriliyor. İnsanlar görmek istediğini görmeye devam edebilirler. He, unutmadan, evin 8 yıl daha kredisi devam ediyor:) ilk göz ağrım orası benim.
Sadece anlatmak istedim, mantıklı kararlar vermeniz dileği ile.

bana kalsa şimdi oturduğu evde otururum. ama onda da aile dramına duseriz. sıfır evi kiraya versek kiracı olma derdi var. evet kaynanam dedi ya zindan gibi diye o bile oturdu içime. ona da işte kıyamıyorum ya çözümlere. dolapları boyasam mı dedim sordum amcama olmaz dedi. çünkü ev uyum içinde. içine net 300 bin harcanır. o kadar da paramız ikimizde de yok şuan

çok teşekkür ederim. benim çevremde benim akrabalarım ev çok güzel iyi yerde ne güzel çocuk evini aldı değerini bil kirada değilsin diyor. annem hele evde beni gördükçe sen delisin sen şöylesin diyip duruyor. en son ben kahve makinesi aldım dedim afedersiniz s**** kahve Makinesine kira yok git kocanla kafede iç dedi..... yani insan kendine destek arıyor cidden ama yok. biliyorum şükür etmeliyim önemli olan mutluluk ev değil ama yapamıyorum ya. bu evlilik sürecinde yaptığım şımarıklıklarla kendimi tanıyamaz hale geldim. nişan zamanında da böyle bir şeye takılıp zulüm etmiştim kendime süreci. kaynanam da öyle dedi biz 2+1 giriş katta oturduk eskiydi tokiydi şimdi evimize bak her şey zamanla oluyor dedi. benim annem babam da eskiden bodrum katta yaşamış şimdi dubleks evde yaşıyorlar. ama işte şimdi yeniden ev almak o kadar zor ki. annemler tekrar ev kredisi çekti pandemide 3k ödüyorlar krediye. mesela. önceden 500 tl idi kredisi. şimdi o fiyatlar imkansız

Kesinlikle şımarıklık değil yaptığın. Sadece herkes senin aksin düşünüp davrandığı için bence olayı kavrayamıyorsun. Herkes ister en güzeli en iyisi kendinin olsun. Evet benimde bahsettiğim dönem pandemi dönemiydi ödememiz 3 bizimde, bende çalışıyordum ki geçinebilelim. Bence gecinebilmek her yılda zor olacak hiç bir zaman kolay değildi, ama evet gittikçede zorlaşıyor. Gün dogmadan neler doğar, bakın o çok sevdiğim kutu gibi evimde çocuk büyütmek kısmet değilmiş de şimdi bu evde yavrumun doğmasını beklemekmiş kısmet. Bu evde bizim değil şuan oturduğumuz, belki çok ileri seviye gelecek şimdiden bunların düşünülmesi iğrenç şeyler ama bizim bir arabamız var, yükseltmeye çalışıyoruz üstüne eklemeler yaparak. Yarın öbür günde miras söz konusu olduğunda, o dönemin şartlarında ikinci bir daire planliyoruz eşimle. Tabi rabbim neyi uygun görürse o olur, bizim ki plan. Evlenince eşinizin o evi almak için sattığı arabayı geri alabildiğinizi düşünsenize. Ne kadar gururlu bir olay olurdu. Eşiniz için de o evi alabilmiş olmak harika bir olaydır bence. Şimdilik idare edin, kira oduyormus gibi birikim yapmaya gayret edin ve bu sefer ikiniz ortak bir şeylerin sahibi olmaya çalışın. Emin olun daha çok tatmin olacaksınız.

Bende saydıklarının hepsını aldım 1+1 e geldim bi tek dikey süpürgeyi getirdim. Önce kablolu denedım küçük ev diye daha zor oldu. Dıkey daha ıyı. Çeyizimdeki çoğu parçayı annemde bıraktım.
6 kişilik yemek takımı 12 kişilik çkb . Granit set yumurta tavası airfryer çaycı evde .
İlk başta bende sinirlendim istemedım( kendı kendıme) cünkü hevesle almıstım. Ama suan asırı mutluyum hatta dıyorum hamile kalana kadar ben burda yasarım. Eşyanın önemi yokmus mutluysan gerçekten. O yüzden buna takılma derim.

Topraktan girdi dediniz nasıl oluyor ki bu.Sonuçta böyle olacağını bilmiyor muydunuz?Tam anlayamadım.
Ayrıca sıfır ev kiraya vermek bilemedim.Nişanlının şu anki evinde kalsanız zam dönemi iyi bir zam yaparsa nolacak.Kendi evinizde kirada çıkartamazsınızda anladığım kadarıyla şu an siz çalışmıyorsunuz o zaman geçinmekte zorlanabilirsiniz.
Karar verirken bunları dikkate alın derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…