ev derdimiz

Bilmem neden ben bişey sorunca direk garip geliyor yada bi linçleme başlıyor bilmediğim ve etrafımda bu konularda bilen tanıdığım yok buradakilerden öğreniyorum
Daha önce ne yaşadınız bilmiyorum da burada linç falan yok yav. Sadece ardı ardına o kadar sorunca garip gelmiştir.

qay söyledim bile çoktan beğenmiyorum diye. benim ev yine Büyük genelde bizim burada 1+1 2+1 hep 1+0. kiraya çıkmak aşırı mantıksız gelmeye başladı baktığım evleri de beğenmiyorum. şuan oturduğu evde dedesinin olduğu için aile draması olabilir. bakalım daha düğününe var zaten. zamlar gelmeden içini halledelim demiştik. zaten yapılacak bir şey de yok aslında. Pinterestte geze geze gözüm alışmaya başladı herhalde

Ev evlilikte en önemli detaylardan bir tanesi evet ama daha önemli olan bir şey varsa o da eşin ve senin aranın iyi olması ve huzurunuzun yerinde olması. Değişken olabilecek şeylere fazla takılmamanı öneririm. Küçük evlerin içlerinin de uygun mobilyalar ve dekorasyonlarla çok daha geniş görünen ferah bir alan yaratabilirsin kendine. Nişanlın bunca emek vermiş ve kendi çabasıyla bir şeyler yapmış, şu zamanda ev almak özellikle aile desteği almadan inanın imkansız gibi bir şey, nişanlınız bunu başarmış ve bunu yapmasının en önemli sebebi ikinizin daha rahat koşullarda yaşaması diye düşünüyorum. Herkes güzel bir evi olsun ister elbette ama bu durumu kafanıza daha da takarak ilişkinize yansıtırsanız başka sorunları da beraberinde getirebilirsiniz.

satmaya karar verdi ailesiyle de ortak görüşü özellikle annesi evi beğenmedi. ben bir şey demedim fazla. ev aslında güzel yani sıfır içi vs çok güzel pahalı da. satılmazsa bakacağım artık. evet oturmak için aldı evi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…