ev derdimiz

ben misafir takımı 18 kişilik yaptım ya böyle kitaplık tarzı dolaplar var. öyle Bir şey almayı düşünüyorum..benim de Airfryım var. kahve makinesi çaycı o bu her şey aldım. ben de herhalde robotu ve dikeyi Alicam safece

henüz inşaat olmadan şirketten alıyorsun evi. örnek evler var ama tam olarak nasıl çıkacak belli değil. o süreçte ben çok umursamadım üstüne de düşmedim. saçma sapan hayaller kurarım kaptırırım diye çünkü evlilik düşüncesi bende henüz yoktu. sevgiliydik. yani 2+1 biliyorduk ama ev dizaynı sürpriz geldi. ben şuan çalışmıyorum ama çalışacağım.sevgilim de yüksek maaş alıyor aslında kira koymaz. ama bu kadar uğraştı onun emeğini çöpe atmış mi olurum bilmiyorum

sevgilim araba aldı zaten yakın zamanda yine. onun borcu var. valla biriktirip ev alınacak halde değiliz ki

Evi beğenmeyen ben değilim. Alamıyorsanız bu kadar söylenmeyin. Kolay değil almak gördüğünüz gibi.
zaten farkındayım bunun ekmek almak değil bu. bu yüzden de üzülüyorum bir kere alınıyor çünkü. beğenmedim enerjisi kötü evde oturacağım diye. iki dertlenmek suç herhalde.

Onu bilemem şu an için satma olayına girmeyin.Yukarıda kv hak iddiası düşüncesine girebilir diye.Biraz zaman geçsin ister kira ister kendi eviniz olsun biraz durun.Daha sonra satalım olayına girersiniz.Daha borcu bitmeden kalkışırsanız sizinde dediğiniz gibi yanlış anlaşılabilir.

en büyük korkum zaten yanlış anlaşılmak ya. böyle aç gözlü ne bileyim farklı algılanmak. bu yüzden sevgilime bile bu ne diyemedim. kendj annem bile neler dedi el karısı kim bilir neler düşünür. buraya yazmadan önce açıp hiç bakmamıştım dekorasyon önerilerine. zaten cumartesi gördüm evi şok oldum. bana kalsa eski ama büyük evi tercih ederim. ev satılsa aslında hiç borca girmeden alınır ev evli değiliz hala yine hak talebim olmaz. ama fiyatlar şartlar da malum....

mürdüm değil de turuncu gördüm bazı evlerde gri yeşil turuncu. ya da düz gri alacağım muhtemelen koltuğu. bakıyorum öyle. nişanlım deri koltuk beğeniyor
Deri koltuk bende de vardi ama bebekten sonra delik deşik oldu biraz kasvetli dursada zıt renklerle güzel dekore edebilirsiniz. Eve girip oturmaya başladıktan snra belkide cok seveceksiniz yada nisanliniz sevemeyecek. Bence acele karar vermeyin

o evi alırken adama 5 kuruş katkı yapmadıysanız söz söylemek haddiniz değil evet
insanın emeği olmayan şeyde söz söyleme hakkı da yoktur
iş hayatına ara vermişsiniz , yeniden işe başladığınızda karı koca daha çok hoşunuza gidecek bir ev alırsınız
eşi olsaydınız yorumum daha farklı olurdu ama henüz eşi değilsiniz.

Kiraya cıkmanı önermem kiracı olmak ev sahibiyle ugrasmak gercekten cok zor.. Bir sürü sıkıntısı var bir göz odan olsun senin olsun. Gerekirse ileride satıp yeniden krediye girer ev alırsınız. İkea da kucuk evler icin mobilyalar var veya kucuk ev tasarımlarına bakabilirsin. İş tasarımda bitiyor cok kullanıslı hale de getirebilirsin evi. Kucuk evin temizliği de kolay olur yatılı misafirinde gelmez iyi yonlerinden bak..

Dediğim gibi şu an öyle bir dönemdeyizki insanlar arası güven sıfır.Ama nişanlınıza durumu anlatabilirsiniz bundan korkuyorum.Şu an satalım yeni alalım daha nikah yok bana hakda gelmez diyebilirsin.Ama nişanlının kişiliğine ve maddiyatına uygunsa tabi

zaten farkındayım bunun ekmek almak değil bu. bu yüzden de üzülüyorum bir kere alınıyor çünkü. beğenmedim enerjisi kötü evde oturacağım diye. iki dertlenmek suç herhalde.
Suç değil tabii ki ama en güzel günlerinizi “bence” yok yere hem kendinize hem de nişanlınıza zehir ediyorsunuz. Boşu boşuna ikiniz de üzülüyorsunuz. Konunun dışından baksanız aslında elinizdeki nimetin ne kadar büyük canınızı sıkan konunun ne kadar küçük bir şey olduğunu görceksiniz. Sanırım sizde kendimi gördüm. Ben de böyle ufak şeyleri büyütüp bütünü gözden kaçırıyorum bazen. Ama üzülerek harcanıp giden zaman geri gelmiyor. Biraz daha pozitif bakmayı öğrenmeliyiz bence.

Evi satıp ev almak yerine zevkli bir insan olup mutfak dolaplarını ve duvar rengini değiştirmek çok daha kolay.

Ancak belli ki ana nedeniniz bu değil ki yok tezgah mi var koyacak yok çok küçük diye sizin sorunlariniz devam ediyor.

Ekonomiden de pek anlamayan şımarık birisiniz belli ki. Para kazanıyor ve iyi kazanıyor olsaydınız küçük büyük demeden bi ev sahibi olabilmenin büyük ama eski bir ev sahibi olabilmekten daha büyük bir başarı olduğunu idrak edebilirdiniz.

Bence buraya yazdığınız her şeyiiii nisanlinizla paylaşın. Böyle bir dönemde ne kadar nankör bir es adayı olduğunu bilmesi onun da hakkı. Ona göre evlenmek isteyip istemedigine doğru bir şekilde karar versin.

18 yaşında arabamı aldım demişsiniz, 18 yasinda calismaya başladim dememissiniz, ayrica size de aileniz destek olmuş, kimin ne marka arabasi vardi diye sormadım, ailesinin durumu varmiş almış.

Benim evımde amerıkan mutfak senın anlattıgın kadar kucuk degıl ama alırken bır sene oturur degısırız demıstım
Semtı cok ıyı konumu süper
Ama girdim gireli ev gibi goremıyorum hep pskolojım bozuk sevmıyorum
Ama dıger buyuk evlerlede arada ucurum olmaya basladı hersene elımızdekı parayla degıselım dedıkce
Fıyatlar artıkkca arttı
Ama mutsuzum aynen sevmıyorum
Bence orayı kıraya verıp baska bıyerden daha bıyuk ev tutun yoksa mutlu olamazsınız
bırde cok kucuk dıyorsun

Evin rengini acik tonlarla degistirebilirsiniz. Mutfak dolapları da öyle zaten küçüktür dolaplar. Ev boşken yapılabilir. Çok eşyaya zaten gerek yok. Temizliği kolay olur . Mis gibi sıfır ev güzel günlerde oturun.

Cok anlam yuklemissiniz. Minimal bi yerlestirmeyle saray olur o ufacik ev. Buyuk evin derdi de buyuk. Cocuklar yokken 4+1 200 m2 evde oturduk. Isi bitmiyodu evin. Sonra 110 m2 3+1 e tasindik. Supurgenin fisini antreye takip butun evi supurebiliyodum. Dolap kapaklari degisir ev boyanir. Gerekli yerlere depolama alanlari yapilirsa hem duzenli.hem isi cabuk biten hem gozunuze hitap eden bi ev olur. Eski kiralik evde oturacagima kendi kucuk evimde otururum sahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…