ev derdimiz

Bakın aile olmak böyle birsey değil siz hak sahibi olmayın kabul ama karşıdaki aile ile birlikte bunu planlamasin bundan emin olun.

Yani şu anki evde kalın kiraya verin ama 20 binden vermeyin istemediğiniz evi o kadar mı kiraya vereceksiniz siz de 3 bine oturacaksiniz el insaf

evet annem de böyle söylüyor hep bak abine ev alamadı diyor senin sevgilin gitti kendine ev aldı diyor bu devirde kim gider o kadar para verir diyor ailesi için. kira derdiniz yok zamanla alışırsın. sen sevmiyorsun bu çocuğu bile dedi. evimin fotoğrafı yok ama aynı bu şekilde. o ahşap rengine kadar. eski olsa büyük olsa keşke ama yeni ve küçük. ben de öyle düşünüyorum zaten çok esya alamam herhalde. kaynanam bile ilk başta bu ne kutu gibi zindan gibi dedi sonra baktı herhalde yüzüm düştü olsun daha iyileri güzelleri olur zamanla dedi.

Eklentiler

• Screenshot_20231021-000812~2.png
    373,9 KB · Görüntüleme: 129
Bir emekli ikramiyesine ev alinamiyor, kredi cekseniz neredeyse aylık 60k geri ödemesi oluyor, ki kimseye dogru duzgun kredi cikmiyor, tek maas giren evlerde insanlar kiradaysa ay sonunu getiremiyor.
Sizin derdiniz gri mutfak dolapları, smeg koyamayacağınız tezgah mı?
Eviniz olacak, yagmurda camurda ev sahibi çık demeyecek, kirayi 5binden 20bine cikarmayacak, kapiniza dayananınız olmayacak. Gri dolap kapagı da dert olarak kalıversin ne dersiniz?
Ayrıca nişanlınıza belli etmediğinizi soyluyorsunuz ya merak etmeyin erkekler de salak degil, suratinizdan anlamistir.

Bu hevesler kendi evinde oturma arzusunun önüne geçecek şeyler değil.

evi daha bu cumartesi günü gördüm ilk zamanki gibi nefret etmiyorum koltuk vs baktım hatta. tezgah ahşap zaten. ev sıfır eski olsa değiştirmek kolay. zaten danıştım insanlara şu olur mu bu olur mu. evet farkındayım yeni gelin triplerine girdim. mesela şuan olsa evleniyor olmasak umrumda olmazdı. eskiden sevgilimle 2+1 evde yaşıyorduk parkeleri eski dolapları dökülüyor. mutluydum orda. şimdi sıfır evde ev üstüme üstüme geliyor

İçinde eşinle yaşadığın zaman seversin zamanla canım. Bu zamanda iki kişi çalışmasıyla bile geçinilmiyor çok zor o yüzden kiraya çıkmayı düşünme
evet zaten ben de işsiz olduğum için düşünmüyorum ama bi an oturduğu evde kalsak nasıl olur diye düşünmedim değil

Hayatımda ilk kez evsiz kaldım, eşyalarım bir yerde ve o kişi de beni o eşyaları almazsan çöpe atarım,belediyeyi çağırır attiririm diye tehdit ediyor, yapamaz ama istemiyor yani acil ev bulmam şart
Bütçeme göre ev arayınca henüz bulamadım.
Dün odeyebilecegim kirada açık mutfaklı 1+1 ev buldum,sizin dediğiniz gibi,ama ben iki küçük cocukla sürekli evde yaşamak zorunda olduğum için kararsız kaldım.
Sizde çocuk yok,üstelik belki de çalışıyorsunuz,eğer öyleyse hiç takmayin kafaya,bir de ev size ait olacak
Baktınız olmadı sizden önce eşiniz satmayı teklif edebilir,önce biraz yaşayın.
Evsizlik ne demek anladım,bı sürü evde kirada yaşadım,evet küçük ev sıkıcı olabilir ama dediğim gibi ben hep evde ve çocuklarlayim.
Ah sizin derdinizi küçümsemek istemem ama çok ta kafaya takmayın,o kadar da dert değil

Bakın aile olmak böyle birsey değil siz hak sahibi olmayın kabul ama karşıdaki aile ile birlikte bunu planlamasin bundan emin olun.
hiç sanmıyorum çünkü ailesi öyle bir aile değil. direkt mal sattılar ikiye böldüler kardeşine ve sevgilime. zaten ailesinin durumu kötü değil. zor zamanlar yaşadılar sadece. evet arabasını sattı ama babasının 4 tane arabası vardı yani. 98 model lada Niva vardı onu kullandı. benim de arabam var. şimdi de aldı yine kendine araba zaten. sevgilimin işi de maaşı da iyi benden de büyük.

Lise harçlıklarini biriktirerek mi aldın? Maşallah bu haliniz bence her şey önünüze serildigi için geliyor. Emek ile bir şeyler yapmaktan o kadar uzak yetişmişsiniz ki kıymetini - ne kadar değerli olduğunu bilmiyorsunuz bence.
Eski ev olsa boyanirdi , eski ev olsa fayanslar yenilenirdi deyip durmuşsun. Cidden anlayamıyorum, yeni evde değişiklik yapınca müteahhit gelip sizi mi dövüyor? İnsanlar sıfır eve mimar sokuyor gönlünden geçen olsun diye, siz duvar boyamaya eriniyorsunuz 'aman sıfır ev' diye.
Bir de ilk mesajdan son mesaja yuzelli defa "yeni gelin" demissiniz, şimdi de zaten birlikte yıllarca yaşadığınizi söylüyorsunuz. Yeni gelinlik böyle bir şey değil. O yeni gelin triplerine baba evinden koca evine nakledilen girer genelde, onlar için evlilik "big deal" bir şeydir, ne bileyim sınıf falan atlarlar, duygusal olurlar baba evinde ilk defa ayrılıyor diye falan. Sizde bunların hiç biri yok ki. Alt tarafı belediyeye gidip imza atacaksınız ve amcaniz halaniz size altın takacak. Bu yüzden mi bunca trip?

hayır hanımefendi. liseden mezun oldum çalışmaya başladım. sonra memur oldum atandım. biriktirdim. ardından kredi çektim. krediyi de ailem ödedi ama yarısını ben biriktirdim. 2 senelik asgari ücret ediyordu o zaman birikimim. 1 sene birlikte yaşadık sadece. birlikte yaşadık diye heves edemez miyim? hiçbir şey önüme hazır serilmedi merak etmeyin.

Siz yine de bu konu üzerinde uyanık olun.
Yaşınız kaç bilmiyorum araba vs varmış birde tamamen arabadan uzak kalmak olayı çok tatsizlastirirdi. Paraya aynı açıdan bakmak hayatınızı kolaylastirir

inanın suratımı bile kontrol ettim onun yanında. anlamasın diye. çünkü verdiği emeği kendim gördüm.

Yengeç insanlarin paraya bakışı farklı olabilir
Kızın söylemek istediği söz hakkı vermiyorlar gibi birsey aslında buna ikna olmuyor. Kimse beğenmediysen duvarını boya demiyor sıfır ev al otur fikir mi o ne diyorlar içine sinmeyen bu bence.

Siz yine de bu konu üzerinde uyanık olun.
Yaşınız kaç bilmiyorum araba vs varmış birde tamamen arabadan uzak kalmak olayı çok tatsizlastirirdi. Paraya aynı açıdan bakmak hayatınızı kolaylastirir
iyi de ev aldı sonuçta kumarda yemedi. annemin bu olay yüzünden gözünden kalpler çıkıyor sevgilime karşı. ne kadar iyi ne kadar düşünceli diyor. arabadan da uzak kalmadık benim arabam vardı

anneme evi beğenmedim dediğimde sen by çocuğu sevmiyorsun dedi düşünün. hemen şımarık oluyorum gözünde. mutfak dolabını boyarım dedim mahvolur diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…