- 5 Ekim 2018
- 1.641
- 1.277
- 83
- 40
- Konu Sahibi yumussweat
Haklısınız ama tüm arkadaşlarımızla da davalık olmuyoruz :)tum davalar bırbırını tanıyıp zamanında bırbırıne guvenen ınsanlar arasında acılıyor ama :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız ama tüm arkadaşlarımızla da davalık olmuyoruz :)tum davalar bırbırını tanıyıp zamanında bırbırıne guvenen ınsanlar arasında acılıyor ama :)
Bir birini tanımadan evlenen insanların sayısı hepsinden fazladır. Bir birini tanıyan, tatminkar insanlar kolay kolay boşanmak. Ayrıca boşanmak kötü bir şey değil, evlilik gibi normal hayatın içinden bir durumtum davalar bırbırını tanıyıp zamanında bırbırıne guvenen ınsanlar arasında acılıyor ama :)
bosanmak kotu demedım kı bosanmakla ılgılı bır kelıme de kullanmadımBir birini tanımadan evlenen insanların sayısı hepsinden fazladır. Bir birini tanıyan, tatminkar insanlar kolay kolay boşanmak. Ayrıca boşanmak kötü bir şey değil, evlilik gibi normal hayatın içinden bir durum
Aslında ailem babanız gibi beni kırmamak çoğu şeye izin vermek için o kadar çaba harcarlar ki bazen işlerine gelmese bile ortak yollar bulmaya çalışırlar. O yüzden zaten sözlerini çok kale alıyorum. Ama bazı konularda anlaşamıyoruz. Orda da tavsiyeyi aldıktan sonra kendi kararımı vermek istiyorum sadece. Bu ev olayı gibi. Yoksa çoğu şeyde anlayışlılardır.
evet tabı kı olmuyoruz şimdilik :)Haklısınız ama tüm arkadaşlarımızla da davalık olmuyoruz :)
açık görüş kapalı görüşle alakası yok, hayatımda ilk kez gördüğüm adamın evine ertesi gün gitmem, gidene de bişey demem ben tercih etmiyorum neler neler okuyoruz dedim,
Tabii canım ben uzun süredir tanıdıklarımızdan bahsediyorum. 2. gün teklif etse ben de garipserimbu arada gittim giderim ne var bunda yazmıştım ama benim aklıma bu örnek gelmemişti
biz daha naif bir dünyada yaşıyorduk galiba, hiç böyle bir teklif yoktu ya da yaşımız küçüktü belki de
yani sevgilim dediğim adamı 2 yıldır tanıyordum ya da arkadaşım dediğimi yıllardır tanıyordum baş başa aynı evde kaldığımızda
kimse ilk buluştuğu birini ertesi gün bize gidelim diye davet de etmezdi, herkes üniversiteliydi ama toplu bir grupla gidilirse belki yeni tanışanlar olurdu ama hadi bugün tanıştık yarın sabahlayalım tabii de sağlıklı olmaz
konu sahibine deneyimlerimizi anlatırken bu hususu atladığımı fark ettim, yani arkadaşım demem için uzunca bir süre geçmeli, keza sevgilim demem için de
akşam netten tanıştık, sabah görüştük gece de evine gidelim tabii ki olmaz
tum davalar bırbırını tanıyıp zamanında bırbırıne guvenen ınsanlar arasında acılıyor ama :)
yoo sıfır ınsana gerek yok uc noktalara gerek yok mırc mırc bırbırınde kalmaya da gerek yok ınsanlardan ızole yasama da gerek yok mesafe candır mesafelı bır sekılde ınsan ılıskılerı surdurulebılır sahsen cok arkadasım varE bu açıdan bakarsak sıfır insanla hayatımızı sürdürmemiz lazım. Yeri geliyor öz anne babası insana neler yapıyor, onlarla da davalık olunuyor. Kimseye güvenmeden kimseyi tanıdığımızı düşünmeden insanlardan izole mi yaşamalıyız bu durumda?
Beğenmedim butonunu boş bırakmamışlarkiskanma hanfendü sizde rahata olabilirsiniz
İyi oldu gosterdiğin koşup gelip begenmedim atsın hasta galiba üzücuBeğenmedim butonunu boş bırakmamışlar
Kesinlikle ama ne bilim o zamanki aklim isteBıçak da biraz abartı olmuş sanki
Bicak dediysem evde kör bi meyve bicagi vardi kendine bile hayrı yoktuneyse kı artık bıber gazı falan var veya elektrosok cıhazı . sımdı yanınızda bıcak tasımak da suc cunku .
yaa kıyamamBicak dediysem evde kör bi meyve bicagi vardi kendine bile hayrı yoktu
kötülük ya da kafası sadece sekse tecavüze basan insanlar her dönemde vardı. ama sizin döneminiz ile bugün arasında dağlar kadar fark var.bu arada gittim giderim ne var bunda yazmıştım ama benim aklıma bu örnek gelmemişti
biz daha naif bir dünyada yaşıyorduk galiba, hiç böyle bir teklif yoktu ya da yaşımız küçüktü belki de
yani sevgilim dediğim adamı 2 yıldır tanıyordum ya da arkadaşım dediğimi yıllardır tanıyordum baş başa aynı evde kaldığımızda
kimse ilk buluştuğu birini ertesi gün bize gidelim diye davet de etmezdi, herkes üniversiteliydi ama toplu bir grupla gidilirse belki yeni tanışanlar olurdu ama hadi bugün tanıştık yarın sabahlayalım tabii de sağlıklı olmaz
konu sahibine deneyimlerimizi anlatırken bu hususu atladığımı fark ettim, yani arkadaşım demem için uzunca bir süre geçmeli, keza sevgilim demem için de
akşam netten tanıştık, sabah görüştük gece de evine gidelim tabii ki olmaz
yoo sıfır ınsana gerek yok uc noktalara gerek yok mırc mırc bırbırınde kalmaya da gerek yok ınsanlardan ızole yasama da gerek yok mesafe candır mesafelı bır sekılde ınsan ılıskılerı surdurulebılır sahsen cok arkadasım var
kımseye sonsuz guven duyulmamalı bugun ıyı oldugumuzla yarın ters dusebılırız dıyorum sadece burada ınsanlar bırbırıne guvenmesenız arkadas olmazsınız dıyor bu kadar basıt degıl hersey ,cok ıyı nıyetlısınız deyısım nıye olumsuz algılanıyor ?
yakınımız da olsa herseyımızı anlatmamalıyız bız soylerız dostumuza dostumuz soyler dostuna hesabı , sınırlarımız olmalı cok samımı olmamalıyız ılla bırılerının evıne gıdıp basbasa kalmaya gerek yok arkadas ortamı olur gıder cay kahve ıcer kalkarsınız bırlıkte buna bırsey dıyen de yok kı ,
ınsanlara her konuda sonsuz guvenmeyın kımse kımseyı tam olarak tanıyamıyor bunun nesının ustune konusuyoruz kı demek ıstedıgımı anlamak zor olmamalı
Elalemi değil kendini düşünerek gitmemelisin bence.Aynen elalem düşünerek de yaşamak istemiyorum ben de ama bazıları da gitmeyin diyor aynı şu an olduğu gibi. Kafam karışık çok o yüzden