• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Davetleri

katıldım biz üniversite okurken yani 98-2002 arasındaki süreçte gayet normaldi

sevgilime gider kalırdım, arkadaşıma gider kalırdım

grup halinde gitmeleri saymıyorum, 10 kişi gittiğimiz de olmuştur

arkadaş grubum bir evde kalıyordu 3 erkek, bir gün tereddüt etmedim evlerine gitmeye

sevgilimle baş başa zaten kaldım da sevgilim olmayan erkek arkadaşla da kaldım

yiyip içip sohbet ettik sabah kalktık kahvaltı ettik hiç garipsemedik bu durumu

hatta onun kız arkadaşı, benim erkek arkadaşım hiç kimsenin aklına kötü bir şey gelmedi

yine kız arkadaşlarıma gittiğimde de eve erkek misafir de gelirdi yani onlar tanırdı da ben tanımazdım, bundan rahatsızlık da duymazdım

erkeklerle pikniğe de giderdim dağ başı, imkanım olsa tatile de giderdim

bizde arkadaş vardı, kadın erkek değil arkadaş, bu nedenle de bir sıkıntı yaşamadım

bu arada bu hikayedeki erkek arkadaşım ile 20 yılı aşkın süredir birlikteyim

bir gün de "vayy sen o zaman erkeklerin evine nasıl gidiyordun" gibi bir yorumla karşılaşmadım
Ne güzel yaşamışsınız hayatınızı. Sevindim sizin adınıza. Ben de kafamdaki sınırları kırsam çok mutlu olacağım. Teşekkürler yorumunuz için

:63: :63: kiskanma hanfendü sizde rahata olabilirsiniz 🤣
Lise bitmiş arkadaşlarla eve gitmişiz kapıyı da erkek arkadaş açtı girdim eve. ama bu sırada ben minibüse bindiğimden beri biri peşimde hissediyorum. Aradan zaman geçti adım çıktı mahallede. TLF yayıldı herkese 🤦‍♀️ anneme söyledim takma ben seni biliyorum ben izin verdim sana dedi. O yıl çok büyük çöküntü yaşamıştım. Kaldı ki erke arkadaşıma da gidebilirim. Zihniyete bakar mısınız. Herkese şapır şupur bize yarabbi şükür tavrı :kusmuk:

Lise bitmiş arkadaşlarla eve gitmişiz kapıyı da erkek arkadaş açtı girdim eve. ama bu sırada ben minibüse bindiğimden beri biri peşimde hissediyorum. Aradan zaman geçti adım çıktı mahallede. TLF yayıldı herkese 🤦‍♀️ anneme söyledim takma ben seni biliyorum ben izin verdim sana dedi. O yıl çok büyük çöküntü yaşamıştım. Kaldı ki erke arkadaşıma da gidebilirim. Zihniyete bakar mısınız. Herkese şapır şupur bize yarabbi şükür tavrı :kusmuk:
Ay ne iğrenç 😳
Zaten konu sahibinin böyle bir konu acmasıda ilginç senin benim annem gibi biz bizi bilsek boyle konulara ihtiyacımiz yok kimseye hesap verme zorunluluğumuz yok ki 🤷🏼‍♀️ kime ne yahu

katıldım biz üniversite okurken yani 98-2002 arasındaki süreçte gayet normaldi

sevgilime gider kalırdım, arkadaşıma gider kalırdım

grup halinde gitmeleri saymıyorum, 10 kişi gittiğimiz de olmuştur

arkadaş grubum bir evde kalıyordu 3 erkek, bir gün tereddüt etmedim evlerine gitmeye

sevgilimle baş başa zaten kaldım da sevgilim olmayan erkek arkadaşla da kaldım

yiyip içip sohbet ettik sabah kalktık kahvaltı ettik hiç garipsemedik bu durumu

hatta onun kız arkadaşı, benim erkek arkadaşım hiç kimsenin aklına kötü bir şey gelmedi

yine kız arkadaşlarıma gittiğimde de eve erkek misafir de gelirdi yani onlar tanırdı da ben tanımazdım, bundan rahatsızlık da duymazdım

erkeklerle pikniğe de giderdim dağ başı, imkanım olsa tatile de giderdim

bizde arkadaş vardı, kadın erkek değil arkadaş, bu nedenle de bir sıkıntı yaşamadım

bu arada bu hikayedeki erkek arkadaşım ile 20 yılı aşkın süredir birlikteyim

bir gün de "vayy sen o zaman erkeklerin evine nasıl gidiyordun" gibi bir yorumla karşılaşmadım
Üniversite ortamında özellikle büyük şehirlerde bu son derece normal. 80 kuşağı ve sonrasında böyle bir üniversite okuyup da hiç erkek arkadaşım olmadı, yalnız kalmadım diyene pek inanmıyorum ben.

rahat damgası yemek falan değil mesele. ben 28 yaşındayım bu yaşıma dek normal erkek arkadaşımın evine tek başıma gitmedim bu yaştan sonra da gitmem. gitmedim diye bir şey de kaybetmedim. kız arkadaşlar sorun değil. tabii insanın başına ne geleceği belirsiz ama ülkeyi de biliyoruz ölen suçlu oluyor. orda ne işi varmış o saatte vs. konuştuğum bir çocuk vardı geçen sene miydi neydi, ilk buluşmamız dışarıda oldu. ikincisi için evine davet etti gitmedim. sonra selamı sabahı kesti. aradan zaman geçti başka bişey için yazdı, hal hatır faslından sonra şey dedi, evime davet ettim gelmedin işte ben seni daha açık görüşlü sanmıştım falan. ben şok tabii. dedim açık görüş kapalı görüşle alakası yok, hayatımda ilk kez gördüğüm adamın evine ertesi gün gitmem, gidene de bişey demem ben tercih etmiyorum neler neler okuyoruz dedim, bozuldu. bozulsun yani umurumda değil.

canımdan, içimin rahat etmesinden önemli değil.

Ay ne iğrenç 😳
Zaten konu sahibinin böyle bir konu acmasıda ilginç senin benim annem gibi biz bizi bilsek boyle konulara ihtiyacımiz yok kimseye hesap verme zorunluluğumuz yok ki 🤷🏼‍♀️ kime ne yahu
Aynen öyle bibi. Bizde eskiden mahalle baskısı çok fazlaydı. Yolda birine selam versen adamla sevişti diyorlardı :D :D
Çok şükür ne annem ne babam bizi sıktı bu konularda arkamızda oldu da o laflar kapanıp gitti

bu arada ben böyle şeylerin anormal olduğunu düşünmüyorum. gitmek de gitmemek de normal. zaten normal dediğimiz şey de kişiye göre değişir. erkek kişisi ister arkadaş ister sevgili olsun garip kafalara girmeyecekse başınız ağrımaz. iş yerinde samimi bir kız arkadaşım vardı. bir gece ama saat 2 falan alkollü biçimde resmen gidecek yeri yok (aile ile tartışmış, arkadaşında kalacakmış sonra arkadaşının sevgilisi gelince o evden de çıkmış falan o gecelik gidecek yeri yoktu vs) bizim iş yerinden bir erkek arkadaşın evine gidiyor. sabah kadar sohbet muhabbet sonra uyuyorlar aralarında bişey geçmiyor. bu arada hem kızla hem de oğlanla muhabbetim, samimiyetim var. aynı iş yerindeyiz üçümüz. kız arkadaş bana bu durumdan hiç bahsetmedi, erkek hemen ertesi gün bana anlattı. gece x bana geldi alkollüydü bende kaldı vs diye. meğer kızdan hoşlanıyormuş. demez mi o da benden hoşlanıyor hoşlanmasa evime neden gelsin. aradan 1 hafta geçti bu olayı tüm ofis öğrendi. herif yaymış. sonra karıştı tabii ortalık.

bu arada ben böyle şeylerin anormal olduğunu düşünmüyorum. gitmek de gitmemek de normal. zaten normal dediğimiz şey de kişiye göre değişir. erkek kişisi ister arkadaş ister sevgili olsun garip kafalara girmeyecekse başınız ağrımaz. iş yerinde samimi bir kız arkadaşım vardı. bir gece ama saat 2 falan alkollü biçimde resmen gidecek yeri yok (aile ile tartışmış, arkadaşında kalacakmış sonra arkadaşının sevgilisi gelince o evden de çıkmış falan o gecelik gidecek yeri yoktu vs) bizim iş yerinden bir erkek arkadaşın evine gidiyor. sabah kadar sohbet muhabbet sonra uyuyorlar aralarında bişey geçmiyor. bu arada hem kızla hem de oğlanla muhabbetim, samimiyetim var. aynı iş yerindeyiz üçümüz. kız arkadaş bana bu durumdan hiç bahsetmedi, erkek hemen ertesi gün bana anlattı. gece x bana geldi alkollüydü bende kaldı vs diye. meğer kızdan hoşlanıyormuş. demez mi o da benden hoşlanıyor hoşlanmasa evime neden gelsin. aradan 1 hafta geçti bu olayı tüm ofis öğrendi. herif yaymış. sonra karıştı tabii ortalık.
Hoşlandığı kadını bütün ofise yaymış he tam adammış 🤦🏼‍♀️

Kanka arkadaş umrumda olmaz hiçbir erkeğin evine gitmem görüşeceksem sahilde parkta kafede restorantta filan görüşürüm. Bence normal olan bu

Aynen böyle olaylar da oluyor şimdi milletin ağzını da büzemiyorsun ki

Kanka arkadaş umrumda olmaz hiçbir erkeğin evine gitmem görüşeceksem sahilde parkta kafede restorantta filan görüşürüm. Bence normal olan bu
Herkese göre değişiyor. Sanırım insanın kendi kararı. Çok da anormal düşünmüyormuşum en azından onu anladım

Back