Ohhh beee, sizinle ev arkadaşı olmak varmış. Normalde kadınların eşlerinden şikayetçi olduğu ne varsa ev arkadaşınız size aynısını yapıyor.Ben geçici burdayım. Evlenme ihtimalim var o yuzden ayrı eve girişmek istemiyorum. Ve pis. Temizliğife ben yapıyorum. Genelde de kedilere ben bakıyorum . Çünkü sevgiliainde kalıyor 3 4 gun
Bi kapıcı çağırsanız gelip halleder aslındakilit yok sorun o işte
E bu çok saçmaMalesef yok
Kedisi olan bütün komşularimin kedilerine ben bakarım gidip evlerinde elbiselere neler neler yapıyorum bir bilsenayrıca o ev 2 nizin kadının sevgilisi gelicekken size mi soracak çok rahatsızsan tek eve çikarsın. Kum muhabbetine hiç girmiyorum bu kadar cimrilik midemi kaldırdı
topla topla dıyorum anlamıyor napsyım ki?Ohhh beee, sizinle ev arkadaşı olmak varmış. Normalde kadınların eşlerinden şikayetçi olduğu ne varsa ev arkadaşınız size aynısını yapıyor.
tahta kapıBi kapıcı çağırsanız gelip halleder aslında
bunları yapıyorum ben merak etmeyin. Vizdansız değilimŞu an kafama takılan tek şey, umarım kedilere güzel bakılır kumu maması suyu tazelenir
Sahip olduğu hayvanları 4 ay başkasına bırakacak insanın saçını başını yolarım net, sorumsuz insan ya dört ay nedir hadi sizi bilip güveniyor erkek arkadaşı gerçekten bakabilecek mi yazık hayvanlara ya. Ben kedimi iki gün bırakıp gidemiyorum milletteki rahatlığa bak allahım aklıma mukayyet ol2 aydır yok bılerek cok almamıs ben alırım dıye kendiside bılıyor yetmeyecegını. Aldım kum yanı 2 ay daha yok. Hayvanlar için aldım
Umrunda değil ki. Hava atmak için sahiplenmiştir dkdkfkkfSahip olduğu hayvanları 4 ay başkasına bırakacak insanın saçını başını yolarım net, sorumsuz insan ya dört ay nedir hadi sizi bilip güveniyor erkek arkadaşı gerçekten bakabilecek mi yazık hayvanlara ya. Ben kedimi iki gün bırakıp gidemiyorum milletteki rahatlığa bak allahım aklıma mukayyet ol
Anlamıyorum böyle insanları şu an mevsim yaz kapı pencere kapalı olur bunalır diye bir yere gidemiyorum ben gözüne bakıyorum kızımın millet dört ay bırakabiliyor aklım almıyorUmrunda değil ki. Hava atmak için sahiplenmiştir dkdkfkkf
Ay bide o var. Şimdi bu kediler pencere kapalıyken bunalmaz mı?Anlamıyorum böyle insanları şu an mevsim yaz kapı pencere kapalı olur bunalır diye bir yere gidemiyorum ben gözüne bakıyorum kızımın millet dört ay bırakabiliyor aklım almıyor
İyi de siz bunları açık açık konusmadiniz mi ?Evet, dediğiniz şeyler dönüyor. Ben iş için avrupaya gıttımde sevgilisi ile kalmıstı ben yinede fatura ödemiştim.
Maaşin yüksek olması onu ilgilendirmez ki.Maaşım onunkının 3 katı ve bunu biliyor. Koymaz gözüyle bakıyor .gitmeden bana diyorki ; yol param eksık olabilir 5 10 k borc alırım senden verirsin demi diyor. Siz olsanız ne dersınız?
Üç katı fazla maaş alıp niye bunları çekiyorsunuz ?Maaşım onunkının 3 katı ve bunu biliyor. Koymaz gözüyle bakıyor .gitmeden bana diyorki ; yol param eksık olabilir 5 10 k borc alırım senden verirsin demi diyor. Siz olsanız ne dersınız?
Odanın kapısı kilitlenmiyor mu ? Kilitle git.Selam arkadaşlar,
Ev arkadaşım şuan yurtdısında yani memeleketinde. 2 kedisi var ben bakıyorum. Normalde kirayı ben ödüyorum ama kira az miktar. Evde ilk oydu ve eşyalar onun. O yokken faturalarıda ben ödüyorum. O varken ikiye bölüyorduk. Şimdi o böyle benim tarzım takılmıyor ilişkilerinde. Çok sevfgili değiştirdi beni ilgilendirmez ama ben şuan şunu dusunuyorum. Sevgilisi var uygulamada tanıştı. Ocaktan beri beraberler. Çocuk modern hani zarar gelmez gibi anlattıgına göre. Hiç tanışmadım çocukla. Ben şimdi yarın tatıle gidicem 1.5 hafta yokum. Kedilere mama ve su verilcek. Çocukta anahtar var, gelip mama su verse sorun olur mu? İş yerinde arkadaşım saçmalama senin kıyafetlerin evde biley yapsa, gizli kamera koysa napıcaksın dedi. İçime şüphe düştü. Bir de diğer konu kediye kum alıncak bana al parasını vercem diyo hayatta vermez. Hani parasında değilimde, kitlemesi beni rahatsız ediyor. Sürekli sevgilisini övüyor madem sevgilin alsın kafasındayım. Kedilerlede genel olarak ben daha çok ilgiliyim. O kumu alırım da bu böyle beni salak yerine koyuyo gibi rahatsız hissedıyorum. Siz bu iki konuda ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?