Kusura bakmayın da ucuz etin yahnisi bu kadar olur. Kira çok ucuz olunca mutlaka var değil mi bir falsosu. Kontrat ev arkadaşınızın arkadaşı üzerine. Sorumsuz temizlik bilmeyen biriyle aynı evde yaşıyorsunuz. Nedeni de ayrı eve masraf yapamam. Koy eşyalarını kapının önüne, kilit değiştir, odana kilit taktır diyenler var ama bunların hiç birine hakkınız yok. Durduk yere başınızı belaya sokmayın, kıyın paraya da güvenli huzurlu bir evde yaşayın. Kontrat sahibi gelip neyiniz var neyiniz yok sokağa atsa hiç bir şey diyemezsiniz. Ben yokken sevgilisini getirdi diyorsunuz, teknik olarak siz de eve gelen birisiniz. Yeni kontrat yapalım, kimin söz hakkı var belli olsun, ev arkadaşı olacaksak şu bu şekilde iş bölüm yapalım dediniz mi?
Arkadaşınız Avrupa'da kedileri böyle bıraksa büyük ceza alır. Kediyi bütün gün eve kapatmak dışarı çıkmasına izin vermemek bile suç. Kedi kapısı vs olacak ve hayvan girip çıkacak. Benim gördüklerimin hepsinde kedinin tasmasındakiyle eşleşen çip var, sadece ona açılıyor kedi kapısı. Tatile gideceksiniz ve kedilere ne olacağı belli değil. Evcil hayvanını düşünecek ve ona göre plan yapacak sorumsuz bencil kadın. Bari hayvan dernekleriyle iletişime geçin gelip alsınlar kedileri. Evet sizin sorumluluğunuzda değil ve vicdan sahibi olduğunuz için bakıyorsunuz ama kum almakla bitmiyor iş. Sıcak havada evde susuz mamasız kapalı kalırlarsa ölürler.
Arkadaşınız Avrupa'da kedileri böyle bıraksa büyük ceza alır. Kediyi bütün gün eve kapatmak dışarı çıkmasına izin vermemek bile suç. Kedi kapısı vs olacak ve hayvan girip çıkacak. Benim gördüklerimin hepsinde kedinin tasmasındakiyle eşleşen çip var, sadece ona açılıyor kedi kapısı. Tatile gideceksiniz ve kedilere ne olacağı belli değil. Evcil hayvanını düşünecek ve ona göre plan yapacak sorumsuz bencil kadın. Bari hayvan dernekleriyle iletişime geçin gelip alsınlar kedileri. Evet sizin sorumluluğunuzda değil ve vicdan sahibi olduğunuz için bakıyorsunuz ama kum almakla bitmiyor iş. Sıcak havada evde susuz mamasız kapalı kalırlarsa ölürler.