oldu tek çık o zaman eve bu ne böyle beleşçi yayılmış
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ev arkadaşın kedilerine kim mama verecek sorunsalı
- Konu Sahibi domdom12
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Ağustos 2024
- 662
- 949
- 18
Sevgilisi bakacagi zaman kum yeter mi yetmez mi dusunebiliyor ama siz bakacaginiz zaman aklina gelmiyor, iyiymis.Bugun demişki kum aen gelene kadar yeter demi, bende sevgilin bidaha alsın dedım. Konu kitlemesi yoksa kedılere bakıyorum. Aynen ısaret koydum
O kisinin parasizligina kadar niye siz dusunuyorsunuz? Siz olmasaniz ne yapacakti bu insan? Kendini kullandiriyorsunuz. Aman agzimin tadi bozulmasin aman ev ucuz modundasiniz ama bence bu sizin karakteriniz ve bu sorunun uzerine calismaniz lazim. Hakkinizi savunmayi ogrenmelisiniz.Gelince parasız olcak
Nasıl yani kedinin gebe olduğunu da mı fark etmediniz? Hayvanlar perişan olmuş, derdiniz bana bit pire geçer mi. Konuyu da bu yüzden güncellemişsiniz, inşallah geçer bit pire hatta tüm eşyanızı sarar. Bütün yavrular yaşıyor mu, iyi açlıktan birbirlerini yememişler. Ucuz ucuz diye diye bir insan kendini bu kadar da düşürmez. Hayvansever sitelerde haber verin gelip alsınlar o kedileri. Siz de çıkın gidin milletin evinden kendinize düzgün kalacak yer ayarlayın.Arkadaslar kedilerden biri ben yokken kaçmış, biri de doğurmuş. Doğuran kedide yavrularında siyah bişey var. Baktım eve de dağılmış onlar. Böcek mi uçan birşey mi anlamadım. Çok zor durumdayım ya, bana pire bit geçer mi ? İşe gidiyorum sonuç olarak. Konum diğer tarafa taşınmasın lütfen yorum alamıyorum orda.
Yokya erkek arkadaşı baktı, şimdi ben bakıyorum kedilere. Yemeği suyu tam. Ben yoktum evde ne yapabilirim. Kedi bakımından anlamıyorum. 2 kişi resmen kedi bakmak için uğraşıyoruz 2 haftadır. Yaş mamasına kadar veriyoruz kaçar diye cam açmıyorum. Daha ne yapayım.Nasıl yani kedinin gebe olduğunu da mı fark etmediniz? Hayvanlar perişan olmuş, derdiniz bana bit pire geçer mi. Konuyu da bu yüzden güncellemişsiniz, inşallah geçer bit pire hatta tüm eşyanızı sarar. Bütün yavrular yaşıyor mu, iyi açlıktan birbirlerini yememişler. Ucuz ucuz diye diye bir insan kendini bu kadar da düşürmez. Hayvansever sitelerde haber verin gelip alsınlar o kedileri. Siz de çıkın gidin milletin evinden kendinize düzgün kalacak yer ayarlayın.
Mama verıyorum, kumunu temizliyorum. Suyunu verıyorum. Yaş mama verıyorum arada dogum yaptıgı ıcın. Ben evdeyken tum camları acıp temız hava aldırıyorum . İşten çıkıp direk eve geliyorum. Evi sirkeli suyla silsem hayvanlara bısey olur mu?Konu kediler hayvanları cezalandırmayın yazık can. Ama döndüğü zaman bu konuyu konuşun bidaha gitmeden kedilerine bakacak kili ayarlayıp gitsin.Ama şu an yazık hayvanlara doğum yapmış bir de yardıma muhtaç
Hiçbir şey olmaz silebilirsiniz benim de kedim doğum yaptı günlük kumunu değiştirip havalandırıyorum evi gayet temiz kediler temiz canlılar zaten kendilerini yalıyorlar dilleri antiseptik içeriyorMama verıyorum, kumunu temizliyorum. Suyunu verıyorum. Yaş mama verıyorum arada dogum yaptıgı ıcın. Ben evdeyken tum camları acıp temız hava aldırıyorum . İşten çıkıp direk eve geliyorum. Evi sirkeli suyla silsem hayvanlara bısey olur mu?
Olmemistir bence, erkek kediyse, arada uzun sure ortaliktan kaybolmasi normaldir.1 kedisi daha vardı, ilk kedisi. Kedi eve işiyordu. Sonra kaçmış kedi. Noemalde dönüyordu ama dönmedi. Ölmüştür diyolar. Ama takmadı