Tek eve çık, azıcık aşım ağrısız başımSelam arkadaşlar,
Ev arkadaşım şuan yurtdısında yani memeleketinde. 2 kedisi var ben bakıyorum. Normalde kirayı ben ödüyorum ama kira az miktar. Evde ilk oydu ve eşyalar onun. O yokken faturalarıda ben ödüyorum. O varken ikiye bölüyorduk. Şimdi o böyle benim tarzım takılmıyor ilişkilerinde. Çok sevfgili değiştirdi beni ilgilendirmez ama ben şuan şunu dusunuyorum. Sevgilisi var uygulamada tanıştı. Ocaktan beri beraberler. Çocuk modern hani zarar gelmez gibi anlattıgına göre. Hiç tanışmadım çocukla. Ben şimdi yarın tatıle gidicem 1.5 hafta yokum. Kedilere mama ve su verilcek. Çocukta anahtar var, gelip mama su verse sorun olur mu? İş yerinde arkadaşım saçmalama senin kıyafetlerin evde biley yapsa, gizli kamera koysa napıcaksın dedi. İçime şüphe düştü. Bir de diğer konu kediye kum alıncak bana al parasını vercem diyo hayatta vermez. Hani parasında değilimde, kitlemesi beni rahatsız ediyor. Sürekli sevgilisini övüyor madem sevgilin alsın kafasındayım. Kedilerlede genel olarak ben daha çok ilgiliyim. O kumu alırım da bu böyle beni salak yerine koyuyo gibi rahatsız hissedıyorum. Siz bu iki konuda ne düşünüyorsunuz?
Yarın tatile çıkacagım. Napsam yaTek eve çık, azıcık aşım ağrısız başım
Selam arkadaşlar,
Ev arkadaşım şuan yurtdısında yani memeleketinde. 2 kedisi var ben bakıyorum. Normalde kirayı ben ödüyorum ama kira az miktar. Evde ilk oydu ve eşyalar onun. O yokken faturalarıda ben ödüyorum. O varken ikiye bölüyorduk. Şimdi o böyle benim tarzım takılmıyor ilişkilerinde. Çok sevfgili değiştirdi beni ilgilendirmez ama ben şuan şunu dusunuyorum. Sevgilisi var uygulamada tanıştı. Ocaktan beri beraberler. Çocuk modern hani zarar gelmez gibi anlattıgına göre. Hiç tanışmadım çocukla. Ben şimdi yarın tatıle gidicem 1.5 hafta yokum. Kedilere mama ve su verilcek. Çocukta anahtar var, gelip mama su verse sorun olur mu? İş yerinde arkadaşım saçmalama senin kıyafetlerin evde biley yapsa, gizli kamera koysa napıcaksın dedi. İçime şüphe düştü. Bir de diğer konu kediye kum alıncak bana al parasını vercem diyo hayatta vermez. Hani parasında değilimde, kitlemesi beni rahatsız ediyor. Sürekli sevgilisini övüyor madem sevgilin alsın kafasındayım. Kedilerlede genel olarak ben daha çok ilgiliyim. O kumu alırım da bu böyle beni salak yerine koyuyo gibi rahatsız hissedıyorum. Siz bu iki konuda ne düşünüyorsunuz?
Malesef yokOdanın kapısını kitleme şansın var mı?
MerhabaSelam arkadaşlar,
merhaba canım baksın kediye neden sorun olsun ki. Hayvancağızlara yazık değil mi hem biraz sever oyun oynar. Sen kendi odanı kirletebilirsin özel eşyalarınla birlikte böylece giremez bir şey de koyamaz. Durumun kötü öğrenciysen alma tabi ki kum kediler onun sorumluluğundaSelam arkadaşlar,
Ay evet kedi kumunu alacağım. Ama çoccuhun o tarz şeyler yapcak biri olduğunu sanmıyorum arada kaldım.Kedi kumunun lafını etmek hiç aklıma gelmezdi. Vermezse vermesin. Büyük bir meblağ değil ki kitliyor gözüyle bakayım? Ayrıca gizli kamera falan çok ütopik şeyler ama ben de olsam içime bir kurt düşerdi.
Yani saçma değil mi?Gizli kamera felan koyma fikri çok saçma siz evde yokken de ev arkadaşınızın misafirleri yapabilir bunu. Çok fantezik geldi. Siz bakmışsınız simdi tatile gideceksiniz, ev arkadaşınız düşünsün kediye kimin bakacağını
Kıyafetlerinizle ne yapacak o kısmı anlamadım. Külodunuzu mu koklayacakAy evet kedi kumunu alacağım. Ama çoccuhun o tarz şeyler yapcak biri olduğunu sanmıyorum arada kaldım.
anahtarı yok odanın :/Merhaba
merhaba canım baksın kediye neden sorun olsun ki. Hayvancağızlara yazık değil mi hem biraz sever oyun oynar. Sen kendi odanı kirletebilirsin özel eşyalarınla birlikte böylece giremez bir şey de koyamaz. Durumun kötü öğrenciysen alma tabi ki kum kediler onun sorumluluğunda
Onu bende anlamadım. Kız oyle dedi bana.Kıyafetlerinizle ne yapacak o kısmı anlamadım. Külodunuzu mu koklayacak
Saçma olmasa ne olur. Odanızın kilidi yokmus. Her dakika evde olmadığınıza göre ev arkadaşıyla yaşarken böyle bir tehlike her zaman var. Siz tatile gidiyosunuz diye şuan olmak zorunda değil.Yani saçma değil mi?
tamam kumu alacagımEvet herkes sizi çıplak izlemek için fırsat kolluyordu. Nasıl yapsak da bu kadını çıplak izlesek demişler fırsat ayaklarına gelmiş
Kedi kumu dediğiniz de 100-150 lira bişey. Kullandığınız eşyaların amortismanına sayarsınız
İçimi rahatlattınız teşekkür ederimBence şöyle yap. Arkadaşını ara yarın tatile çıkacağım KEDİLERİNE kim bakacak ayarladın mı ? Diye sor. Hazırlıklar falan uzun sürdü kumu da hallederse çok iyi olur de. Kum parasında kimse değil de hayatta vermez dediğine göre kitlemeci bir arkadaş. Kediler de onun madem o düşsün derdine. Sen yine evde değerli bir eşya bırakma varsa. Elbisene de bişey yapacak adam arkadaşın ve sen evdeyken de yapabilir takma o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?