Ev almak ve aylık 10 bin kredi ödemek&ödeyememek

Arabayida satip daha az taksit odeseniz

şimdiye kadar bu maaşla ev almayarak çok büyük bir hata yapmışsınız zaten, alın kurtulun bence

Ben de izmir’deyim. Konum at yalvarırım alayım o villayı
Valla ben halil rıfat paşa da oturuyorum asamsör dibimde evimi satsam 250 zor yapıyor 2+1 1m lik evler şu denize karşı olanlar muhtemelen gel benim evi satim sana bi terasım var bilen bilir attığım fotolardan izmir ayaklarının altında

Evini 250ye bana satsan sen nerde oturcan bir daha da bulamazsın bak.

Bizim eve de yaklasik bu kadar giriyor. Cok istedigim bir evse ben girerdim 10 bin krediye. En basta zorlanirsiniz ama harcamalarinizi ayarlamayi ogrenirsiniz birkac aya.

Kuzum toptan tüm mühendislere aynı maaş veriliyor . Hepsinin mi rızkı 9 bin? Ben de inançlı insanım ama bu konuda farklı düşünüyorum. İyi mühendisler hep yurtdışına gitti bu iyi bir şey mi? Bu da mı rızık meselesi yapmayın

Eşinizin çalıştığı firmayı %90 ihtimalle biliyorum. Sendika bir miktar düzeltmiş olsa da Ocakta kesin bir düzeltme olur mu ben açıkçası güvenmiyorum. Belki Nisan ayına sarkabilir.
Yine de çocuğun okul masrafları da yokken maaş düzenlemesini beklemeden ev işine girin derim. Zaten işten çıkarma vs olmaz. İş değişikliğinde de minimum aynı ücreti alabilir. Ve ek harcamalarınız da yok. Ev fiyatları da artarak gidiyor boşuna ertelemiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…